|
 |
Nirgrzeczny moderator !
|
 |
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Camel napisał: |
OMG.. zaczalem czytac ten topic... Dragunov obstaw mi KILIKa! Myhas, Goweg - bez komentarza. KILIK odpusc sobie ... nie musicie sobie rak podawac ale nie wchodzcie sobie w droge  |
O konik garbusek się odezwał :rotfl:
............................................ Sro Lip 13, 2005 11:23 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
sadzik napisał: |
póki co to ostatnio kilik nie pisze nic, co by go do wakacji predysponowało
w przeciwieństwie do innych |
Wybacz Sadziu, ale według mnie Kilik zasłużył sobie na wakacje swym zachowaniem w przeszłości. Jest jedną z naprawdę nielicznych osób, które nie powinny mieć dostępu do naszego boarda, gdyż jego niezrównoważona psychika, przyjęte przez niego słownictwo i konfliktowy charakter nie gwarantują braku sporów z innymi użytkownikami naszego boarda w przyszłości. Tego typu osobników powinno się usuwać prewencyjnie - nie powinni mieć szans na rehabilitację. Rozumiem, że może istnieć (DDDZK) Dzień Dobroci Dla Złamanych Ku*asów, ale czemu trwa on cały rok? Takie jest moje zdanie i póki ten osobnik będzie stawał na mej drodze, będę go znieważał i szkalował na każdym kroku.
Pozdrawiam.
............................................ Sro Lip 13, 2005 5:05 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Dragunov napisał: |
Wybacz Sadziu, ale według mnie Kilik zasłużył sobie na wakacje swym zachowaniem w przeszłości. Jest jedną z naprawdę nielicznych osób, które nie powinny mieć dostępu do naszego boarda, gdyż jego niezrównoważona psychika, przyjęte przez niego słownictwo i konfliktowy charakter nie gwarantują braku sporów z innymi użytkownikami naszego boarda w przyszłości. Tego typu osobników powinno się usuwać prewencyjnie - nie powinni mieć szans na rehabilitację. Rozumiem, że może istnieć (DDDZK) Dzień Dobroci Dla Złamanych Ku*asów, ale czemu trwa on cały rok? Takie jest moje zdanie i póki ten osobnik będzie stawał na mej drodze, będę go znieważał i szkalował na każdym kroku.
Pozdrawiam. |
A ja ci pomogę.
Pozdrawiam.
............................................ Sro Lip 13, 2005 5:55 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
!marysia! napisał: |
Dragunov napisał: |
Pozdrawiam. |
A ja ci pomogę.
Pozdrawiam. |
That makes Us three
pozdrawiam
............................................ Sro Lip 13, 2005 6:20 pm
|
|

|
Camel
 ::: 470 :::
|
KiLiK moze i ma tendencje do swojego zdania ale to wolny kraj i jezeli nikogo nie obraza (a glownie to widze ze jego obrazaja) to nie rozumiem po co mu wakacje chcecie zrobic. Gdybyscie Go bardziej poznali to byscie zmienili zdanie.
Camel jest z KiLiKiem :)
............................................ Sro Lip 13, 2005 7:01 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Mi Kilik wisi, ale zgadzam się z garbuskiem, czepiacie się!
............................................ Sro Lip 13, 2005 7:32 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
nikogo nie obraza (a glownie to widze ze jego obrazaja) to nie rozumiem po co mu wakacje chcecie zrobic. |
A umiesz czytac?
KILIK napisał: |
Ale ty pryszczu jestes zalosny ;F
Skasowal bo debilu byly nie na temat, tak samo jak moj tam ;]
A teraz idz naskarz ze na Ciebie przeklinam, popros zeby mnie zbanowali i zrob na mnienagonke o bana... a ja tak jak zapewnie Szawel ( mowie to do tego ze piszesz ze skasowal bo go ruszylo to co pisales ) sram na ciebie.
A skoro tak bardzo Ci sie podoba to foto to je sobie wyrukuj i powies na scianie, albo napisz o Szawle piosenke i zatancz dla niego ( AiChA AiCha )
PwNd ;-]
PoZdRO ( w koncu nie Twoja wina ze sie urodziles ) |
ej no przykro mi ze nie potrafie sie wywiaywac z moich obowiazkow ( Obronca praw zwierzat) ale bez kitu myhas ja Cie nie potrafie bronic skoro Sam siebie pograzasz i pokazujesz jaki jestes prostacki i zalosny ;/ wybacz ;/ |
Przedstawiasz zbyt niski poziom inteligencji by prowadzic z Toba jaka kolwiek konwersacje. Powtarzasz te same zdania i przedstawiasz zalosne argumenty ktore gina od kazdej riposty. Wymysl cos innego albo zbierz kumpli i posiedzcie nad tym razem.
Co do adresu, wpierdolu, czy przyjezdzania na zlot jak pisales na PM sie wypowiadac nie bede po raz tysieczny, skoro masz schizofremie i nic do Ciebie nie dociera to nie ma sensu pisac jeszcze raz ;].
Paweł pozdro ;] |
łoj garbaty garbaty
pozdrawiam
............................................ Sro Lip 13, 2005 8:06 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Kilik rządził :rotfl: a teraz nie ma co czytać na boardzie 
............................................ Sro Lip 13, 2005 8:14 pm
|
|

|
Camel
 ::: 470 :::
|
Bolo napisał: |
nikogo nie obraza (a glownie to widze ze jego obrazaja) to nie rozumiem po co mu wakacje chcecie zrobic. |
A umiesz czytac?
Ale ty pryszczu jestes zalosny ;F
Skasowal bo debilu byly nie na temat, tak samo jak moj tam ;]
A teraz idz naskarz ze na Ciebie przeklinam, popros zeby mnie zbanowali i zrob na mnienagonke o bana... a ja tak jak zapewnie Szawel ( mowie to do tego ze piszesz ze skasowal bo go ruszylo to co pisales ) sram na ciebie.
A skoro tak bardzo Ci sie podoba to foto to je sobie wyrukuj i powies na scianie, albo napisz o Szawle piosenke i zatancz dla niego ( AiChA AiCha )
PwNd ;-]
PoZdRO ( w koncu nie Twoja wina ze sie urodziles ) |
ej no przykro mi ze nie potrafie sie wywiaywac z moich obowiazkow ( Obronca praw zwierzat) ale bez kitu myhas ja Cie nie potrafie bronic skoro Sam siebie pograzasz i pokazujesz jaki jestes prostacki i zalosny ;/ wybacz ;/ |
Przedstawiasz zbyt niski poziom inteligencji by prowadzic z Toba jaka kolwiek konwersacje. Powtarzasz te same zdania i przedstawiasz zalosne argumenty ktore gina od kazdej riposty. Wymysl cos innego albo zbierz kumpli i posiedzcie nad tym razem.
Co do adresu, wpierdolu, czy przyjezdzania na zlot jak pisales na PM sie wypowiadac nie bede po raz tysieczny, skoro masz schizofremie i nic do Ciebie nie dociera to nie ma sensu pisac jeszcze raz ;].
Paweł pozdro ;] |
łoj garbaty garbaty :8
pozdrawiam |
no musiałem to powiedzieć, kumpla mi atakują :D... też byś to na moim miejscu zrobił, gdyby KiLiK był twoim kolesiem :p.
............................................ Sro Lip 13, 2005 9:21 pm
|
|

|
KILIK
 ::: 855 :::
STEAM_0:0:88920
Zbanowany |
Wez mnie ze tak powiem nie obrazaj ze niby jestem w BORG
Znaczy na Ciebie zero ataku mario ;-]
............................................ Sro Lip 13, 2005 9:36 pm
|