|
 |
Prawda o Waszych Nickach
|
 |
~PiekariO~
 ::: 74 :::
|
P.I.E.K.A.R.I.O.: Positronic Intelligent Entity Keen on Accurate Repair and Intensive Observation
Ale z dupy 
............................................ Wto Kwi 15, 2003 12:45 pm
|
|

|
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
S.Z.T.Y.W.N.A.R.Y.B.A.: Synthetic Zealous Troubleshooting and Yardwork Worker/Networked Artificial Replicant Yearning for Battle and Assassination - do¶ć długo nad tym my¶lał 
............................................ Sro Kwi 16, 2003 8:28 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
DOBRE 
............................................ Czw Kwi 17, 2003 9:06 am
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
K.O.O.M.B.I.N.E.R.Q.A.: Knight Optimized for Observation and Mandatory Battle/Intelligent Networked Efficient Repair and Questioning Android
heheh wiedziałem że jestem rycerzem, nawet się zgadza

............................................ Pią Kwi 18, 2003 1:44 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Oj markooff markooff dać dziecku palec a weĽmie cał± ręke Już wiem komu mam podsyłać linki jak zwchcę je rozpowszechnić Łobuzie jeden...
<rozmowa kontorlowana
ozmowa kontrolowana - Kerrigan>
Wszędzie Pan, Panie moderator nosa w¶ciubisz nie ma to jak mieć za wiele możliwo¶ci opcjonalnych... 
............................................ Wto Kwi 22, 2003 1:19 am
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Jasne, bo Kontrola byc musi ) Tego domaga sie sprawiedliwosc, o tym snia spragnione dusze wyczekujace na odkupienie
Coz, jak swiat swiatem palce sluzyly do kilku ,bardzo powaznych i podstawowych czynnosci (ostatnie takie zastosowanie odkryli chyab kierowcy, masowo pokazujac sobie palce nawzajem podczas jazdy )
Kotku - ja jestem (jak wiesz) bardzo medialne i zarazem dociekliwe zwierze i rozpowszechniam wszem i wobec nawet najskrytsze tajemnice, (np. wymiary, nr. buta itp P) nic sie nie uchroni przede mna
"Wszedzie Pan nos ..."
That's the way it is ...
Z Tradycyjnym Powielkanocnym Zajacem
............................................ Wto Kwi 22, 2003 1:53 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Wycieczki osobiste to sobie prosze robic na piechote (ewentualnie tramwajem lini wiadomej )
Z kotkami to ostrożnie, bo drapn±ć mog±...a tak poza tym to kto Panu dał uprawnienia do używania takiego słowa w stosunku do mojej persony ?! Wracaj±c to tematu linków - Pan, panie kradziej podebrał mi takowego Poczyniono gwałt , zaiste !
Zawsze jednak w kieszeni znajdzie sie co¶ zapasowego http://www.barrowdowns.com/middleearthname. - proszę to dla fanów ¶ródziemia, konwencja podobna aczkolwiek cel inny
<<info techniczne - có¶ nie dziala ten link, droga Pani, na przyszlosc
dobrze by bylo jednak sprawdzic przed podaniem doustnie. No chyba ze to mialo byc placebo ??? >>
A co do Pana, Panie moderator to za te kotki i palce to mogę ... no !
<wiadomo¶ć zakodowana do odbioru na poczcie w paczce z duż± wst±żk±, oprawion± w misiowe futerko>
Amen
P.S. Niech mi to ktos edytuje a ban(ana) wsadze !
<banan rzecz niezla> 
............................................ Wto Kwi 22, 2003 2:09 am
|
|

|
|
Wycieczki tramwajem .... eee, alez to archaiczny sposob z konca XIX wieku. Wtedy to moze tramwaje byly jeszcze jakims obiektem zainteresowan... Ehh te cale rodzinki jezdzace sobie na pikniki  z koszami jedzenia i jamnikami na smyczach... Urocze
NO, ale wtedy ciagna je z regoly Qń (lub dwa qńe) i bylo przynajniej badziej owsiano (i cos jeszcze ...) po drodze
Cytat: |
Z kotkami to ostrożnie, bo drapn±ć mog±... |
Mhm, tak to widac rodzinne...
BTW Kuba, moj aktualny naczelny siersciuch, pozdrawia lapka z piecioma niespiloanymi pazurkami
prawo do używania takiego słowa w stosunku do mojej persony ?! |
A bylo cos opatentowane ?? Moze na pudelku z gwarancja ... Sorki, ale nie czytam zazwyczaj instrukcji ).LOL
Na koniec, musze przypomniec - z racji pelnionej funkcji - o istnieniu malego przycisku sluzacego do bardzo ciekawej opcji na tym forum - wysylania PM'ow
<moderatorzy nie gryza. nawet prywatnie tylko czasem >
Z Wielkanocnym Pozdrowieniem
"We must kill them all !!!"
from misiu & DARK ANGEL 
............................................ Wto Kwi 22, 2003 10:14 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Na koniec, musze przypomniec - z racji pelnionej funkcji - o istnieniu malego przycisku sluzacego do bardzo ciekawej opcji na tym forum - wysylania PM'ow |
Mnie nie trzeba u¶wiadamiać. Posiadam jako tako pewn± ¶wiadomo¶ć je¶li chodzi o fora.
<moderatorzy nie gryza. nawet prywatnie tylko czasem > |
Nie gryz± powiadasz ? Z autopski wiem że4 czasami gryz±, ba nawet konsaj± :devil:
Powracaj±c do spraw moderatorskich temat zrobił sie OT 
............................................ Wto Kwi 22, 2003 12:34 pm
|
|

|
|
) Jak wiekszosc tematow tutaj ... ALe puki co nikomu to nie przeszkadzalo i nie przeszkadza , a pomoglo juz wielu \ ... Szczegolnie w TYM dziale - zauwaz ze to jest forum "Na Luzie" ) a wiec looz jest surowo tutaj wskazany ) a wszelkie wyskoki i odpaly ) (oczywisice pomyslne) popierane ranga majestatu samego Olimpu. (tak tak Karbi wlasnie zdobyles nowe mieszkanko ) Troche wieje , ale jakie widoki
Mnie nie trzeba u¶wiadamiać. Posiadam jako tako pewn± ¶wiadomo¶ć je¶li chodzi o fora |
Oo, tak ) Szczegolnie bieglosc w operowniu przyciskiem "Usuń "
"JA sem BORG. Wy budete asymilowane. Opor je daremne.
TO se newrati !!"
Pozdrawiam - ALL PAYACs - We commming up soon 
............................................ Wto Kwi 22, 2003 12:49 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Oo, tak ) Szczegolnie bieglosc w operowniu przyciskiem "Usuń "
|
To co ja robie najlepiej to ja wiem i nie musisz nikogo u¶wiadamiać Ale w pyskowaniau tez jestem dobra...i je¶li my¶lisz że powiesz ostatnie zdanie to sie grubo mylisz
A z tym usuwaniem... :lol: to samo jakos tak wychodzi nie moja wina
zauwaz ze to jest forum "Na Luzie" |
wiesz że jestem bystra jak woda w toalecie ale tyle zd±żyłam zauważyć ...
............................................ Wto Kwi 22, 2003 4:12 pm
|
|

|
|
Ale w pyskowaniau tez jestem dobra... |
Wiem... I za to takze Cie lubie ) moj Ty jezyczku szpiczasty
...i je¶li my¶lisz że powiesz ostatnie zdanie to sie grubo mylisz
|
Ostatni beda pierwszymi , gdzies tak juz bylo....
Poprawka - ja nie mysle , ja to wiem
Zaklad ?
(bez nazwijmy to urzadzen wspomagajacych ... czytaj metod zapobiegania . miodoplynnosci slowotworczej rzecz jasna )
............................................ Wto Kwi 22, 2003 5:29 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Ty jezyczku szpiczasty |
Ja Cie bardzo przepraszam ale kto Ci takich głupot nagadał że mam szpiczasty język ?
Poprawka - ja nie mysle , ja to wiem |
Co Ty nie powiesz... a jednak popatrz nie udało sie zamkn±ć tematu nim odpowiedziałam..czyżby skleroza ?
Wiesz ile wiesz ale jak tu nie powiem oststniego słowa to powiem je dzie indziej i tam już nic nie edytujesz   kazdy kij ma dwa końce panie moderator a ze szpiczastymi, k±¶liwymi językami sie nie drze kotów... bo to może grozić utrata zdrowia ( psychicznego zwłaszcza) oraz włosów na głowie... :rotfl:
............................................ Wto Kwi 22, 2003 6:02 pm
|
|

|
|
kto Ci takich głupot nagadał że mam szpiczasty język ?
|
A co masz moze plaskaty ?? Sorry ale zabki szerokoustne to ja znam i rozpoznaje od razu
a ze szpiczastymi, k±¶liwymi językami sie nie drze kotów |
A widzisz, jednak na moje wyszlo ... kici kici miau miau )
"40 roznic pomieczy kobieta i mezczyzna : (tylko te pierwsze)
Znaczenie ....ON .........ONA
tak ......... tak.......... nie
nie .......... nie .......... tak
"
bo to może grozić utrata zdrowia ( psychicznego zwłaszcza) oraz włosów na głowie... |
TO sie fajnie sklada , bo mi juz nic nie grozi w tym zakresie, wylysialem bowiem kompletnie juz 2 wieki temu
<czy to juz wystarczy , zebym dosal ban(ana) ?? >
............................................ Wto Kwi 22, 2003 6:15 pm
|
|

|
|