|
 |
Szukam nowej żony - Feministi Wszystkich Krajow -drzyjcie :P
|
 |
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Cytat: |
"pocalujmniewdupe" |
Na pieszczoty to trzeba sobie załużyć.
Pozdrawiam.
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:03 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
ale maniery slabe - zadnego dziendobry czy "pocalujmniewdupe" a kolezanka przeciez zarejestrowala sie na boardzie 2. lutego. |
Prosze mi tu z manierami nie wyskakiwać ! Lepiej sie na nich znam dzień dobry było przy rejestracji> A od prawideł moralnych i pogadanek o wychowaniu to ja tu jestem Chłopy jedne nieokrzesane ,które kobiety dzurawcami nazywaj±...
: Kim pani jest ?? |
Jestem która jestem ! a "pani" sie pisze z dużej litery troszkę szcunku dla kobiety syneczku....chyba że w nos chcesz ? :devil:
Na pieszczoty to trzeba sobie załużyć. |
Na taki przywilej jak całownie mnie w cztery litery to faktycznie trzeba zasłużyć i sie bardzo napracować. Nie ma to tamto Pierw test na IQ i savoir vivre trza zdać a póĽneij jeszcze test sprawno¶ciowy
Jakies wymiary, namiary |
Owszem ,jakie¶ a jakie to juz nie Twój problem 
Ostatnio zmieniony przez LaShana ash Mano dnia Sro Kwi 23, 2003 1:33 pm, w całości zmieniany 3 razy
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:28 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Ehh, AdiQ.... domyslny to ty jestes, ale nie calkiem
Poza tym u nas zwyczajowo przedstawiaja sie Ci , ktorzy chca sie (lapami i nogami) dostac do Przymierza (hi hi z marnym poniekad skutkiem nieraz ) A co do kol. LaShany ash ... to w sumie juz sie przedstawila, bo teraz kazdy sie przedstawia w chwile po rejestracji kiedy pisze o dostep do forum ....
Co do pieszczot - to ...ehm uwazaj zeby
ci bokiem nie wyszly marys
A ogoleni to uwazam ze pewna zmiana skadu (procentowa) piszacych na forum wplynie na zlagodzenie naszych obyczajow... ) Co niektorym pewnie wyjdzie na dobre
Pozdrawiam
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:30 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
A ogoleni to uwazam ze pewna zmiana skadu (procentowa) piszacych na forum wplynie na zlagodzenie naszych obyczajow... ) Co niektorym pewnie wyjdzie na dobre |
Tak, tak zaraz Wam tu zaserwuje zawodow± resocjalizację :jaaasne:
...a jednocze¶nie pobawie sie w... cenzora radze uwżać...( s±żek ) Przyda sie tu kobieca ręka he he oj będzie bolało 
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:41 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
bo teraz kazdy sie przedstawia w chwile po rejestracji kiedy pisze o dostep do forum |
Jak szukalem wszystkich postow kolezanki, to najstarszy jaki znalazlem byl z 22. lutego w "rozspiewanym" temacie Kilika. Nie jestem moderatorem i nie widze postow powitalnych dlatego wyniklo nieporozumienie. Nalezy uwzglednic to przy konfiguracji forum (Naprawde chcialbym wiedziec z kim rozmawiam)
A co wielkiej litery w slowie "Pani" to przyznaje sie bez bicia - omsknal mi sie palec na shifcie.
...uwazam ze pewna zmiana skadu (procentowa) piszacych na forum wplynie na zlagodzenie naszych obyczajow... |
Zgadzam sie w pelni, choc jak to mowia: Zdrowa meska atmosfera to nic zlego, ale trzeba czesto wietrzyc :rotfl: , kolezanka swoja bystra inteligencja pewnie potrafi narobic "zamieszania".
Wiecej o nas - BORGach -tutaj-, a ze kobieta tajemnicza jest wiec pozwalaj nam (nie moderatorom) plawic sie w swojej tajemniczosci 
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:53 pm
|
|

|
|
Ano bo tak to juz jest ... Wiekszosc pań na naszym boardzie (i w borgu) to tzw. "zmiennoksztaltni" - czytaj. wszystkie moniki, marysie (x2), Inesy itd ) . Od tego jest oczywiscie pare chlubnych wyjatkow - np. BUREK Ania, mrzawka Lola ,(choc ta ostatnia sie zarzekala ze na board nie wroci ... ).
...a jednocze¶nie pobawie sie w... cenzora radze uwżać...( s±żek ) Przyda sie tu kobieca ręka he he oj będzie bolało |
No raczka to sie na pewno przyda ) Ale do czego innego
(mysle tu o miarowym naciskaniu ....
spustu m4A1 podczas akcji
Aa wlasnie ... co do cenzury to :
PRZYPOMINAM O ISTNIENIU SPEC. DZIALU <<DLA CHAMOOFF I PROSTAKOOFF>> GDZIE MOZNA SIE WY#@^$%%(%&*(ic BEZ ZADNYCH KONSEKWENCJI I UWAG )
<EoM>
AdiQ
kolezanka swoja bystra inteligencja pewnie potrafi narobic "zamieszania".
|
Inteligencja i nie tylko ) Moze nie wiesz , ale masz przed soba w pelni wykwalifikowana jednostke decyzyjno-moderujaco-egzekucyjna ) (skad innad bardzo mila majaca doswiadczenie w radzeniu sobie z rozmaitymi przypadkami payacowania na forum A co do zamieszania ...
............................................ Sro Kwi 23, 2003 1:56 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
|
LaShana ash Mano napisał: |
Przyda sie tu kobieca ręka he he oj będzie bolało |
Hehee Hit Me
Tak patrze i oczom niewierze w to co sie tu dzieje.
LaShana ash Mano napisał: |
A od prawideł moralnych i pogadanek o wychowaniu to ja tu jestem |
Porozmawiajmy - zapraszam na irca #borg-collective@quakenet.org
Ale jednak musze powiedziec ze o prawidlach moralnych to raczej ciezko sie bedzie z Toba rozmawialo bo troche staroswiecka jestes o czym swiadczy ten tekst: I je¶li s± tu jakies kobiety to patelnie w dłoń i do boju !!! (niechcialo mi sie juz nastepnego cytatu dawac ) Ale zdecydowanie niebedzie mi to przeszkadzac
I powturze pytanie AdiQa - Jakies wymiary, namiary ?? - nietylko daltego ze mnie to interesuje ale przyda sie w rozmowie. Bo przykladowo biorac pod uwage gwary z roznych rejonow kraju moglbym cie zle zrozumiec gdybys cos zawile powiedziala i wynikla by z tego jakas niezbyt zdrowa sytuacja. A tak pozatym to lubie wiedziec kogo pcham, to znaczy z kim rozmawiam 
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:13 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Jak szukalem wszystkich postow kolezanki, to najstarszy (...) |
Oh widze iz ciut zaintrygowała moja skromna osóbka Kolegę AdiQ'a. Miło, nie mogę powiedzieć
Naprawde chcialbym wiedziec z kim rozmawiam |
Czas, cierpliwo¶ć i zdolno¶ci psychoanalityczne s± potrzebne do poznania osoby z która sie prowadzi konwersacje
pewnie potrafi narobic "zamieszania".
|
w Męskiom gronie na pewno potrafi :devil: i to nie będzie małe zamieszanie Zwykle Panowie w moim skromnym towarzystwie musz± uważać na to, jak sie wytażaj± ... a dlaczego - to moja słodka tajemnica
No raczka to sie na pewno przyda ) Ale do czego innego
(mysle tu o miarowym naciskaniu ....
spustu m4A1 podczas akcji |
R±czka pierw Was naci¶nie, póĽniej będzie sia bawić...Wiesz markooff zdecydowanie bardziej wolę ok m4A1 patelnię albo wałek
DZIALU <<DLA CHAMOOFF I PROSTAKOOFF>> |
Panie moderator nie kazdy ma przywileje ogladania takowego działu chyba dobrze bo bym sie musiała mocno zdenerwować
Pozdrawiam serdecznie całe Męskie grono. Na całuski i przytulanie nei liczcie ...
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:13 pm
|
|

|
|
[Vigee]:Tak patrze i oczom niewierze w to co sie tu dzieje.[...]
[Lashana]: ...w Męskiom gronie na pewno potrafi i to nie będzie małe zamieszanie Zwykle Panowie w moim skromnym towarzystwie musz± uważać na to, jak sie wytażaj± ... a dlaczego - to moja słodka tajemnica
|
Coz, prawda jest chyba, ze kazdego Pan Bog pokara wedlug i na jego miare Zaczynam wlasnie w to wierzyc
Panie moderator nie kazdy ma przywileje ogladania takowego działu chyba dobrze bo bym sie musiała mocno zdenerwować |
Dzail "dla h...i pr..." znajduje sie w glownym dziale i jest (o ile Karbi sie nie zaczerwienil i nie zmienil tego) dostepny dla kazdego...
Pozdrawiam
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:41 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Droga Koleżnko.
Po całej serii wypowiedzi, dalej ¶miesz nas nazywać "szowinistycznymi ¶winiami".
Kto¶ tu szerzy hipokryzje. Ratunku.
Pozdrawiam.
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:43 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Na przyjemno¶ć trza zasłużyć.
Porozmawiajmy - zapraszam na irca #borg-collective@quakenet.org |
:rotfl: żart ? Każda szanuj±ca sie kobieta dała by Ci po twarzy Ja mam do Ciebie i¶ć ? Góra do Mahometa ? :lol: nie widzę takiej opcji...prosze bardzo chcesz, to sam przyjdĽ...
bo troche staroswiecka jestes |
Z tym sie nigdy nie kryłam Jestem byłam i będe...
I powturze pytanie AdiQa - Jakies wymiary, namiary ?? |
A ja jeszcze raz powiem - jaie¶ s± Poza tym mi mili Panowie, jeste¶cie w tym miejscu dłużej a nie wiecie że istnieje takie co¶ jak profil ? Tam wszystko co trzeba jest ( nawet nie trza szukac w profilu bo pod każdym postem sie znajduje:P)
A tak pozatym to lubie wiedziec kogo pcham, to znaczy z kim rozmawiam |
Radzę uważać na to co piszesz chłopczyku :jaaasne: bo wiesz jak to jest...Bab gorsza od diabła a zła baba to już jest katasrofa :devil:
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:48 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
|
Vigee glodny = Vigee zly
Ide na obiad
Twoj nick na GG Malkavia wzial sie moze z gry RPG Wampir gdzie byl Malklawian (albo jakos tak) ?? Niepamietam dokladnie jak to szlo i sie przyznaje
A co do tajemniczosci - to jest po to zeby wzbudzac zainteresowanie i musze przyznac ze ci sie udalo 
Ostatnio zmieniony przez Vigee dnia Sro Kwi 23, 2003 3:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:53 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
A ja chcialbym sie zapytac o co chodzi..Wracam po tygodniowej przerwie swiatecznej i co widze????
Chcialbym sie dowiedziec kim jest LaShana ash Mano....Moze odrobine tajemniczosci nikomu nie zaszkodzi, ale wypadaloby sie przedstawic.. 
............................................ Sro Kwi 23, 2003 2:55 pm
|
|

|
|