|
 |
Szukam nowej żony - Feministi Wszystkich Krajow -drzyjcie :P
|
 |
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
No cóż chyba wszyscy wiedz± czemu Kobiety s± większymi zmarĽluchami niż męszczyĽni 
............................................ Czw Kwi 24, 2003 12:06 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Sztywna ... ) Ty mnie intrygujesz ! Napisz , napisz ... moze na priva , to wymienimy sobie poglady na ten temat .... Bo ja tez cos wiem na ten temat 
............................................ Czw Kwi 24, 2003 12:14 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
Ohoho, ale burze rozpetalem. A ja taki spokojny jestem 
............................................ Czw Kwi 24, 2003 12:47 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Panowie nie dajmy się. Nasza nowa koleżanka stoi przed nami i grozi nam palcem.
A mogłoby być tak przyjemnie. Mogłaby nam na przykład przynie¶ć piwo.
Pozdrawiam.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 2:24 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
To ja bede mily i poprosze odrazu o dwa zeby tyle nie chodzila
A skoro juz trafilem z Makavianem to tajemniczosc zdecydowanie nie pasuje Poczytaj sobie dlaczego w podreczniku :hihi:
............................................ Czw Kwi 24, 2003 2:50 pm
|
|

|
|
Cytat: |
A mogłoby być tak przyjemnie. Mogłaby nam na przykład przynie¶ć piwo. |
Ehh, marys, podejrzewam ze nie bylbys w stanie wypic tego piwa, ktore by ci Shana przyniosla ) A juz na pewno by Ci wtedy nie posluzylo BTW ogladales moze Wild Things ?? NIe ? to sobie przypomnij koncowke 
............................................ Czw Kwi 24, 2003 2:59 pm
|
|

|
TrUMaN
 ::: 278 :::
|
A ja tu tylko wrzuce małe zdanko, a w kogo ono trafi to trafi :
-=-=-=-=-=-
"W żadnym razie nie nazywaj sam(a) siebie filozofem i nie rozprawiaj wiele w¶ród tłumu o zasadach, ale postępuj stosownie do zasad. W czasie uczty, na przykład, nie opowiadaj, jak je¶ć należy, ale jedz, jak należy."
-=-=-=-=-=-
Dziękuje za uwage i popatrze z boku na dalszy bieg tej niew±tpliwie dziwnej rozmowy.
Acha - cytujcie więcej "wszyscy wszystkich" to się niedługo niektórych zdań na pamięć pouczymy
Pozdrawiam C'YA
............................................ Czw Kwi 24, 2003 3:42 pm
|
|

|
|
Spoko Truman ) Dzieki za celne uwagi i spostrzezenia Jednak mysle ze nie nalezy zbytnio powaznie podchodzic do tej rozmowy bo w koncu to jest >> Forum Na Luzie << Tu mozna robic sobie jaja i wdawac sei w "uczone " dyskusje . Nawet nalezy ).
/Nie badzmy bardziej papiescy niz sam Karbi /
............................................ Czw Kwi 24, 2003 4:34 pm
|
|

|
|
Truman jeste¶ zbyt spięty. Musisz się rozpi±ć !!!
Pozdrawiam.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 5:00 pm
|
|

|
TrUMaN
 ::: 278 :::
|
Spięty, może troche, ale racje ma markooff mówi±c, że to forum na luzie, a ja chyba za poważnie podszedłem do tego. No cóż... :wstyd: hehehe
A moje spięcie to temat na całkiem dużego, nowego post'a, ale co tam, może faktycznie bedzie lepiej jak się po prostu rozepne :hihi:
A tak szczerze mówi±c to troszke irytuj± mnie takie """"m±dre"""" laski jak prowokatorka tego całego zaj¶cia (bez urazy dla samej prowokatorki), "dużo gada, mało mówi".
............................................ Czw Kwi 24, 2003 6:17 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
!marysia! napisał: |
Panowie nie dajmy się. Nasza nowa koleżanka stoi przed nami i grozi nam palcem. |
Panowie do broni pokażcie klase i stańcie na wysoko¶ci zadania poskromienia wiedĽmy !
A mogłoby być tak przyjemnie. |
A nie jest ? Troszke rozrywki mi dostrczacie między studiami a prac± Jest przyjmnie Chłopcy, oby tak dalej :jaaasne:
Mogłaby nam na przykład przynie¶ć piwo. . |
Chcesz bym Ci piwa przyniosła OK, nie ma problemu..każdy chętny niech wpadnie do mnie na rzeczone piwo...nucze Was rozumu Patelni± Wam go do głowy wtłukę ! Kobieta to nie to nie darmowa kucharka, sprz±taczka i ....
Markooff kochanie front zmieniłe¶ ? :jaaasne: aż Cie ucałuje za (może nie celowe ale zawsze...) przyjęcie postawy Rycerza i obrony baby przed tymi krwiorzerczymi goblinami :cmok:
A skoro juz trafilem z Makavianem to tajemniczosc zdecydowanie nie pasuje Poczytaj sobie dlaczego w podreczniku |
chłopcze Ty mnie nie ucz...za RPG to sobie zęby starłam :jaaasne: Jednostka to jednostka a Malkavianie zwylki nie uznawać kolektywu
* * * * * *
Drogi Trumanie szaleńczo poważnie wa¶ć potraktowałe¶ to co się dzieje w tym miejscu. Tak marginalnie drogi Panie czyżby¶ znalazł jakie¶ bezpardonowe słowa w wypowiedziach mych iż tak całokształt osoby mojej skwitowałe¶ ? Tak strasznie boli...piecze...?
proponuję założyć temat filozoficzy a bez wygłupów i głupich tekstów sobie Wszyscy porozmawiamy.
Troszkę luzu... życie wystarczaj±co nam daje po twarzy na codzień
* * * * * *
Do¶ć tego sztywniactwa
LaShana Z Mieczem (lub innym narzedziem obuchowym np. walkiem) |
A w którym słowniky to sprawdzałe¶ ? :rotfl: I je¶li już co¶ to nie z mieczem jeno z toporem obusiecznym
zlosliwce zupelnie nie wiedza kiedy pasc |
ja jestem niby zło¶wilec ? :lol: Ucze sie od Was moi Panowie. Mam pa¶ć ? Ok nie na sprawy...powiedz słowo a zniknę st±d...ale tylko st±d
w koncu zalozymy jedna wieka chodowle ... ogorkow i dziurawcow
|
w wolnym tłumaczeniu -> zakadam harem i przedszkole
Pozdrawiam 
............................................ Czw Kwi 24, 2003 6:20 pm
|
|

|
|
Toć przecia mówie co by nie walczyła jeno piwo przyniosła. Albo nie : gdzie mam sie udać na to piwo?
Pozdrawiam.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 7:03 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
!marysia! napisał: |
Toć przecia mówie co by nie walczyła jeno piwo przyniosła. Albo nie : gdzie mam sie udać na to piwo?
Pozdrawiam. |
My tu poważnie zaczynamy rozmawiać a Ty...ehh Mary¶,Mary¶..gwarantuję że by¶ tego piwa nie był w stanie wypić.
Walczyć nie będe z Trumanem, Ciebie zez zastanowienia uaktrupie i wyssam krew potnę na kawałki i gdotuję ale nie zjem...wyrafinowane pieszczoty :rotfl:
............................................ Czw Kwi 24, 2003 7:08 pm
|
|

|
|