|
 |
Szukam nowej żony - Feministi Wszystkich Krajow -drzyjcie :P
|
 |
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Cytat: |
My tu poważnie zaczynamy rozmawiać a Ty...ehh Mary¶,Mary¶.. |
Gdy poznasz mnie lepiej odkryjesz, że bardzo żadko kiedy bywam poważny.
A teraz będę się czepiał: TO NIE JEST DOBRE MIEJSCE NA TO ABY BYĆ POWAŻNYM.
Pozdrawiam.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 7:17 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Gdy poznasz mnie lepiej odkryjesz, że bardzo żadko kiedy bywam poważny. . |
To jaka¶ propozycja ? To może mi podasz jakie¶ wymiary/namiary ? Ale wiesz..ja jednak podziękuje , wolę jak mężczyzna bywa poważny.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 7:39 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
LaShana ash Mano masz ciekawy podpis...Jeste¶ fank± Colsterkeller??
Pozdrawiam
............................................ Czw Kwi 24, 2003 9:26 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Widzisz koleżanko nie czytasz uważnie. Napisałem, że żadko bywam poważny, ale czasami naprawde jestem ¶miertelnie poważny.
Nie odrzucaj póki nie spróbujesz.
Pozdrowienia.
............................................ Czw Kwi 24, 2003 10:05 pm
|
|

|
TrUMaN
 ::: 278 :::
|
!marysia! napisał: |
...Nie odrzucaj póki nie spróbujesz... |
Odrzuć po spróbowaniu :rotfl: <joke-mode>
............................................ Czw Kwi 24, 2003 10:09 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
No prosze.. ani nie wiedzialem jaka dyskusja mnie ominela
Nie bede sie teraz wtracal do wszystkiego, ale jedn± wypowiedz musze skomentowac
LaShana ash Mano napisał: |
:rotfl: żart ? Każda szanuj±ca sie kobieta dała by Ci po twarzy Ja mam do Ciebie i¶ć ? Góra do Mahometa ? :lol: nie widzę takiej opcji...prosze bardzo chcesz, to sam przyjdĽ... |
Heh.. niejedna juz tak mowila Dodalbym jeszcze ze pozniej bylo calkiem inaczej, ale to przeciez chyba jasne 
............................................ Pią Kwi 25, 2003 5:56 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Nie odrzucaj póki nie spróbujesz |
Namawiasz mnie do komsumpcji Twojej osoby ? Biedaczysko moje, nikt Cie nie poinformował że jestem wegetarianink± ?
Odrzuć po spróbowaniu <joke-mode> |
Trumanie w sklepach wisz± niejednokrotnie takie tabliczki z upomnieniem dla kupuj±cych : towar zakupiony nie podlega zwrotowi :jaaasne: Nadgryzionego jabłka sie nie wyrzuca
Wracaj±c do Ciebie Marysienieczko, nie zwykłam nabywać kota w worku.
A tak na marginesie to nie ja szykam żony Męża też (już) nie muszę szukać
Heh.. niejedna juz tak mowila Dodalbym jeszcze ze pozniej bylo calkiem inaczej, ale to przeciez chyba jasne |
Widzisz, tak sie składa że ja nie jestem "niejedn±". Proszę mnie nie podpinac pod masę bom jest jednostk± autonomiczn±. Ciężko mi będzie znale¶ć potwierdzenie między Wami, gdyż mnei nei znacie...ale z zasem sie przekonasz Sadziku że, jak powiem to zrobię W tym wypadku napewno nie będe nikogo z piwem odwiedzać ani nikomu go przynosić.
Pozdrawiam
P.S co do Closterkrllera i jakiego kolwiek innego zespołu - nie jestem fank±, czasami poprostu słucham 
............................................ Pią Kwi 25, 2003 8:14 am
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
No no, tylko sie czlowiek zajmie czyms innym i na chwile oderwie od boarda , a tu tak narozrabaija jedne z drugimi ) jednostki...
Sadzio masz racje to niebezpieczne, moze sie roznosic, wiec nalezy bacznie obserwowac:P
<Enter joke mode>
Markooff kochanie front zmieniłe¶ ? aż Cie ucałuje za (może nie celowe ale zawsze...) przyjęcie postawy Rycerza i obrony baby przed tymi krwiorzerczymi goblinami |
Alez Shana, najdrozsza, com napisal napisalem !(jesli Cie cytat nie zmyli ) A co do krwiorzerczocsi to nie sadze. Polecam odwiedzic Stone Przymierza i w dziale sklad zrobic sobie przeglad widniejacych tam payacow (i payacynek). Krwiorzercze gobliny ... raczej niewinne cieleta ) (poza paroma wyjatkami), popatrz, czy te oczy moga klamac ... ?
Celowo, czy nie, pocalunek chetnie
proponuję założyć temat filozoficzy a bez wygłupów i głupich tekstów sobie Wszyscy porozmawiamy |
Hmm, pewnie zauwazylas juz ze wiekszosc temaow tutaj to tematy obficie podlane filozofia, sztuka i etyka... tylko czasem trzeba umiec odroznic je od tch normalnych
Ale to sie zmieni .....
A w którym słowniky to sprawdzałe¶ ? I je¶li już co¶ to nie z mieczem jeno z toporem obusiecznym |
W Podrecznym Slowniku Kontaktow Interpersonalnych.
Topor do siekania cebuli (ee, sszepraszam ogoreczkow ? )
Wracaj±c do Ciebie Marysienieczko, nie zwykłam nabywać kota w worku. A tak na marginesie to nie ja szykam żony |
Marysienka , phi phi , jeszcze mu sie zanadto Janek III Sobieski przypomni wlozy jakiegos ptaka na plecy i zacznie Turkow po polach ganiac. I bedzie nowa wiktoria pod Ankara . A kot w worku - dobre rozwiazanie, nie drapie jak jedzie do weterynarza COme , kiti kiti ...
Namawiasz mnie do komsumpcji Twojej osoby ? Biedaczysko moje, nikt Cie nie poinformował że jestem wegetarianink± ? |
Mirmlku, nie desperuj Po prostu trzeba poczekac az zostanie (po pewnych zabiegach) z niego tylko roslinka i wtedy, am
w wolnym tłumaczeniu -> zakadam harem i przedszkole |
To ja sie dolaczam....
Do haremu rzecz jasna na ... hmm beneficjenta
Pozdrawiam
............................................ Pią Kwi 25, 2003 8:54 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Polecam odwiedzic Stone Przymierza i w dziale sklad zrobic sobie przeglad widniejacych tam payacow |
Stronę odwiedzałam i to nie jeden raz Koty markooff'a też widziałam. Ty mnie tu nie ucz co i gdzie bo dobrze wiem...
Krwiorzercze gobliny ... raczej niewinne cieleta |
Ładnie ich nazywasz noo noo... :rotfl: Cielęta - byczki czy jałówki ? muu muu
Do haremu rzecz jasna na ... hmm beneficjenta |
To Ty zakładałe¶ harem a nie ja..jestem mongamistk± choc stadko takich mężczyzn...no no a zreszt± pal licho
UWAGA : zakładam harem każdy kto ma mozliwo¶ci, chęci i możliwo¶ći proszony o zgłoszenie Przyjecie każdego potencj'onalnego kandydata będzie poprzedzone testem Liczba miejsc ograniczona.
............................................ Pią Kwi 25, 2003 9:07 am
|
|

|
|
To Ty zakładałe¶ harem a nie ja..jestem mongamistk± choc stadko takich mężczyzn...
[...]Cielęta - byczki czy jałówki ? |
Mezczyzn, powiadasz ... byczki , jalowki ???
Hmm, chyba pojde sie biologii poduczyc , bo widac
"wypadlem z obiegu" nieco ...
Poza tym ja nie zakladam , ja sie tylko dolaczam ...
na Beta-testera O ile rzecz jasna bedzie co potestowac
Rozumiem ze harem to tak w kwestii testowych
eksperymanety na zywych tkankach ...
...z cebulka bedzie smaczniej ... 
............................................ Pią Kwi 25, 2003 9:54 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Mezczyzn, powiadasz ... byczki , jalowki ??? |
Zawarto¶ć pewnych czę¶ci garderoby wcale nie ¶wiadczy o męsko¶ci :hihi: Czasami naprawdę mocno trza sie zastanowić ...byczek ? jałówka ? a noże krowa lub ciele ? :lol:
Poza tym ja nie zakladam , ja sie tylko dolaczam ... |
Jaki chętny dobrze ale pierw test musisz przej¶ć, jak kazdy PotencjaLny kandydat :lol:
............................................ Pią Kwi 25, 2003 10:13 am
|
|

|
|
Ehh , spotyka sie Edyp z Syzyfem .
-YO, madafaka
-YO ROlling Stones
To gwoli luzu
I rozpraszania moderatorow ...
Zawarto¶ć pewnych czę¶ci garderoby wcale nie ¶wiadczy o męsko¶ci |
NO pewnie i stad stare slaskie powiedzonko: "mos ty mozg pod copkom ?" Swiadczy czy nie, ale moze byc nader przyjemne ... Zawsze uzawalem przewage dobrego polarka pro-rodzinnego nad inna forma odziezy
Jaki chętny dobrze ale pierw test musisz przej¶ć, jak kazdy PotencjaLny kandydat |
Coz, dobrze, chociaz zawsze wolalem porzadne wypracowania domowe od napisanego na predce na brzegu lawki testu
potencj'onalnie to dookreslilem chyba ...
Pozdrawiam
/caluje :*
............................................ Pią Kwi 25, 2003 11:57 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
LaShana ash Mano napisał: |
Widzisz, tak sie składa że ja nie jestem "niejedn±". Proszę mnie nie podpinac pod masę bom jest jednostk± autonomiczn±. Ciężko mi będzie znale¶ć potwierdzenie między Wami, gdyż mnei nei znacie...ale z zasem sie przekonasz Sadziku że, jak powiem to zrobię W tym wypadku napewno nie będe nikogo z piwem odwiedzać ani nikomu go przynosić.
Pozdrawiam
|
Och, ja wcale sie nie musze przekonywac.. wierze na slowo... ale swoje wiem.. nie podpinam Cie bynajmniej pod mase! Wierze w Twoj indywidualizm, ale jedno nie wyklucza drugiego.
Zwaz tez, ze nie powiedzialem wiekszosc
Choc prawda jest taka (tylko wg mnie oczywiscie), ze "nie ma takiego wozu, od ktorego nie moznaby koni odczepic" (czy jak to tam szlo...)
Nie sugeruje ze to dziala w kazdym przypadku Niemniej jednak znam wiele osob, ktore mowily zupelnie co innego 
............................................ Pią Kwi 25, 2003 12:16 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
"nie ma takiego wozu, od ktorego nie moznaby koni odczepic" (...)Nie sugeruje ze to dziala w kazdym przypadku |
Widzisz jak pięknie powiedziałe¶ Sadziu Wozu moze takiego nie ma ale zauważ iż nie każdego konia da się doczepić do każdego wozu...nie kazdy koń się da...dzikie konie mkna po stepie...dzikom koniom tam najlepiej
I rozpraszania moderatorow ... |
Kto ? Jak ? Gdzie ? bo kogo to wiem...I to by było na tyle co do rozpraszania bo nie chcę mówić co, gdzie, kogo rozprasza
Coz, dobrze, chociaz zawsze wolalem porzadne wypracowania domowe od napisanego na predce na brzegu lawki testu |
Zgadzasz si na co¶ nie maj±c pojęcia na co się godzisz :devil: :devil: to bdzie bolało... sa sa sa
potencj'onalnie to dookreslilem chyba ... |
Z ta potencj± jak to ona jest to sie okaże po te¶cie :lol: Może sie przecie okazać że nawet nie ma co okr¶lać ...a może umre z zachwytu hie hie
Pozdrawiam...
............................................ Pią Kwi 25, 2003 4:07 pm
|
|

|
|