|
 |
Szukam nowej żony - Feministi Wszystkich Krajow -drzyjcie :P
|
 |
TrUMaN
 ::: 278 :::
|
LaShana ash Mano napisał: |
...Co by było jakbym sie zrobiła mało delikatna ? Jeszcze odniósł by¶ poważne obrażenia na ciele ... |
No proszę To wszystko się ładnie układa. Sztywna = Ryba, a miejsce ryby jest np. w jeziorze, więc Sztywna do wora, a wór do jeziora <joke-mode>
P.S.
Się nie dziwie, że Sztywna ma problemy z bólem pleców i wymaga masażu. Cały weekend stoi w jakiej¶ mniejszej b±dĽ większej kałuży i czeka aż kto¶/co¶ poci±gnie za jego sznurek (czyt. żyłkę) ... 
............................................ Pon Kwi 28, 2003 1:14 pm
|
|

|
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
Trumanku sznurek to ty masz -trzyma ci uszy razem
Co do masażu to już miałem nadzieje że mam problem z głowy a tak niestety będę zmuszony skorzystać z usług masażystki mojej żony a mogło być tak pięknie .A co do tych cholizmów a zwłaszcza ten shanocholizm bardzo mało prawdopodobny- znam wiele innych mniej drastycznych i chyba przyjemniejszych sposobów popełnienia samobójstwa.
Poniewasz niestety trzymasz się nadal ogonków to powiem dowcip - szowinistyczny
Czy wiesz czym jest jest Kobieta --- to zło¶liwa naro¶ł na xxxxx 
............................................ Pon Kwi 28, 2003 9:08 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Rybko samobójstwa od razu ? nie b±dĽ aż taki drastyczny i kto powiedział że będzie nieprzyjemnie ? Przed zgonem zawsze może Ci sie zrobić przyjemnie. Poza tym wirtualne masowanie niestety niewiele da je¶li chodzi o ból kręgosłupa ewentualnie może doprowadzić do jego nasilenia ...
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:07 pm
|
|

|
sztywna
|
czas i miejsce do uzgodnienia 
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:12 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Nie ma problemu ale s± warunki
Musisz kupić olejek i co¶ słodkiego Masaż jest energochłonny i trza troszkę węglowodanów
Aha ... i najważneijsze
Musisz spytać mojej drugiej połowy co On na to 
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:17 pm
|
|

|
sztywna
|
Widzisz moja druga połowa nie ma nic przeciwko masażom i w trosce o moje zdrowie napewno wyrazi aprobacje co do twojej tej lepszej połowy niestety nie jestem tak pewny musisz ta sprawe załatwić sama -równouprawnienie nie?
Co do słodyczy niema sprawy powiedz tylko co? mówisz i masz
Masaż bez olejku nie wchodzi w rachubę.
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:29 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
co do słodyczy to jadam wszystkie
Co do mojej połowy ... zobaczymy
A je¶li chodzi o Pani± Rybkow± .. to się Jej dziwie ...sa sa sa osobi¶cie wyznaję zasade " co moje to wara!" 
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:34 pm
|
|

|
sztywna
|
Ona tez ma takie zasady ale zdrowie ukochanego przedewszystkim
Widzisz i wten oto sposób sprawe praktycznie mamy załatwion± 
............................................ Wto Kwi 29, 2003 10:56 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Tu byłam :lol:
30 kwietnia 2003
.... upsss pomyłka tu byli¶my i nikt sie nie odezwał !
Odbiór towarzyszu forum przejęte ! :rotfl:
............................................ Sro Kwi 30, 2003 8:16 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
/moderator mode on
I w tym momencie proponuje wymienic sie mailami/numerami gg/numerami tel./adresami i tam przeniesc dyskusje...
No chyba ze wciagniecie w ten masaz z 5 innych osob.. inaczej zamykam temat
/moderator mode off
P.S. GL w masowaniu 
............................................ Pon Maj 05, 2003 8:03 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
W Sadziku odezwał się zew moderatorski :jaaasne: i dobrze...
Co do masażu przenoszonego na resztę osób Warunki takie jak dla Rybki : ojejek, słodycze i zgoda mojej połowicy
... ale ale
Czym sobie zasłużyli¶cie na ta niewatpliw± rozkosz ? Dla Szytwnej robie to w celach czynu społecznego i naprawy zdrowia... masaz pleców by mu sie lepiej siedziało na stołeczku przed komputerem i pisałao a reszta ... ?
Pozdrawiam milcz±cych Chłopczyków
P.S.
Ponoć mężczyzna nigdy nie ma więcej niż 18 lat bo nie dorasta do końca życia 
............................................ Pon Maj 05, 2003 5:01 pm
|
|

|
TrUMaN
|
Dobra, olejek ? Powiedz tylko jaki...słodycze, każde i w każdej ilo¶ci
I może bita ¶mietana w spray'u :lol: jakby "poszło dalej" (ikonki dla zaznaczenia <joke-mode>'u)
A z drug± połow± sam pogadam hehe 9 maja wiadomo gdzie (mam nadzieje że to aktualne)
Pozdrawiam.
P.S.
Acha i jeszcze powód masażu...hmmm od ¶lęczenia nad ksi±żkami strasznie mnie plecy bol± O JEJ JAK BOLˇ !! A pozatym to czy wszystko musi być z powodu, nie wystarczy obustronna przyjemno¶ć ? 
............................................ Pon Maj 05, 2003 6:21 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
<true mode on>
Tak od jakiegos czasu chcialem cos tu napisac "z racji urzedu" ale mni jakas poczciwa du...sza uwolnila od smutnej koniecznosci porzadkowania tego poletka ) Wakacje !!! Ehh , i to JAKIE No ale czas z powrotem do pracy , a tu ...rzeczywistosc skrzeczy ... Powiem tak, Wolnosc dla krokusow i to o kazdej porze roku !! (kto rozumie to dobrze )
<true mode off>
Sprawa masazu.... Jak najbardziej zgoda tylko z duza iloscia olejku no i swiece obowiazkowo ... do tego muzyka, jakas piekna ) jestesmy w koncu estetami I kochamy piekno ...
W kazdym razie moj Kuba wyrazil juz (zaocznie) zgode. Ma nader sprawne lapki i pazurki Niezapomniane wrazenia Postawil warunek - odpowiednia ilosc ryby ... Do konsumpcji rzecz jasna
Bita smietana ?? Trumcio ) jesli juz to obowiazkowo z wisienkami ...
i miodkiem
Niektorzy mzczyzni nigdy nie mieli mniej 18
18 lat to wiek w kotrym zaczynasz sie zastanawiac jak to bylo w przedszkolu ... i dlaczego Jas zjadal te glisty z piaskownicy 
............................................ Pon Maj 05, 2003 6:25 pm
|
|

|
TrUMaN
|
ja proponuje tak :
¦wiece - różane, ale dobre, bo te tanie syfy to pachn± jak mydło.
Muzyka - portishead, która¶ stara płyta.
Olejek - dużo, ale nie zadużo.
Pokój - ciemne ¶ciany, duże okna przez które noc± z łóżka widać gwiazdy, no i łóżko, duże, sprężynowe, a nie jaka¶ materacowa lipa (mam taki jeden)
Wino - białe, półwytrawne.
hmmm i jeszcze kilka rzeczy, które s± tajemnic±. O!
To co Shana ?
A Twoja druga połowa nie ma nic przeciwko .... hehe
............................................ Pon Maj 05, 2003 6:38 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Trumanku zapowiada się ciekawie :jaaasne: tylko co do wina mam opozycję gdzyż za białym nie przepadam wolę czerwone i co by go za dużo nie było ... no bo wszkże to masaż miał być pleców rzecz jasna ¦wiece moga być różane ...i cała reszta tez jest OK Ciekawie się zapowiada...
Hi hi :rotfl: numer telefonu juz mam do Ciebie ... jak kiedyż zadzwoni i usłyszysz "podejdĽ po mnie bo sama do Ciebie nie trafie" to wiesz co masz robić ... zakładaj buty i leć po mnie do PKS'u... he he
... powody konkretne dałe¶..¶lęczenie nad ksi±żkami i wogóle straszne stresy masz od jutra to jak będzie po wszystkim to faktycznie relaks się należy... :jaaasne: ...jeszcze sie tylko zastanawiam, bo wiesz...sama mam niebawem egzaminy i też mnie plecy zaczynaj± boleć
P.S.
Bita smietana Wam po co ? zboczeńcy .... :rotfl:
............................................ Pon Maj 05, 2003 10:12 pm
|
|

|
|