zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Szukam nowej żony - Feministi Wszystkich Krajow -drzyjcie :P

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 9 z 10
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

sztywna

Ensign
::: 754 :::
STEAM_0:0:708455

Przepraszam bardzo a po co dorastać ? i do czego dorastać?
Ja absolutnie nie odczuwam potrzeby DORASTANIA?

............................................
Pon Maj 05, 2003 10:43 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

TrUMaN

Master Petty Officer
::: 278 :::

Nic dodać nic uj±ć - tylko0 winko zmienić na czerwone.... no i ....... czekać na ten telefon hehe ....
Jedn± nog± już po maturce ... hihi
pozdrawiam i niech jutro za mnie trzyma kciuki kto tylko je ma

Wto Maj 06, 2003 2:44 pm

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
Cytat:
A Twoja druga połowa nie ma nic przeciwko .... hehe

Nie i nawet sie moze dolaczyc z checia.... Jako tzw."wspomaganie"

Cytat:
... powody konkretne dałe¶..¶lęczenie nad ksi±żkami i wogóle straszne stresy masz od jutra to jak będzie po wszystkim to faktycznie relaks się należy...

BTW kiedys ludzie na stresy, majace swoje podloze w nadmiarze pracy umyslowej, wymyslili cos tak zabawnego jak metalowa paleczke obciagnieta dookola guma (model ZOMO z kolekcji "Zima 1981'). Mowie Wam to naprawde dziala a jak odpreza ..... Od razu przechodza wszelkie problemy, czujesz sie wolny i gleboko zrelaksowany (oberwalem kiedys taka "pieszczotka" ) A spisz potem jak niemowle ...
Cytat:
Jedn± nog± już po maturce ... hihi
pozdrawiam i niech jutro za mnie trzyma kciuki kto tylko je ma

Jakom juz wczesniej pisal gratuluje !!!!!
(jestes wiec juz w polowie dojrzaly... nie wnikam w ktorej )
A co do kciukow to postaram sie ... choc nie bedzie latwo,
bo jednak bywaj mi one do ....mmm... innych spraw potrzebne
czasami. Niemniej licze tu na mala wyrozumialosc drugiej strony
i wszystko bedzie chyba dobrze

Pozdrawiam
P.S. Trumanku masz byc jak bullterier !! P Trzmamy za Ciebie

Nie Maj 11, 2003 10:51 am

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer
::: 138 :::

Cytat:
Nie i nawet sie moze dolaczyc z checia.... Jako tzw."wspomaganie"

Chyba mnie znasz na tyle, by wiedzieć że wspomagania nie potrzebuje pordzę sobie sama...

Trumanku jeszcze ustne ( może ) i bedzoesz miał wszystko za sob± Jestem(e¶my) z Tob± ...

Rybeczko, Ogonku dlaczemu nie chcesz dorastać ? To sie czasem przydaje ... podono

Wto Maj 13, 2003 9:49 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Chyba mnie znasz na tyle, by wiedzieć że wspomagania nie potrzebuje pordzę sobie sama...
Hmm.... tez nie myslalem o Tobie. Raczej ... ehm, nieco perwersyjne (sado-maso:P) wariacje na temat

Cytat:
Rybeczko, Ogonku dlaczemu nie chcesz dorastać ? To sie czasem przydaje ... podono
Nie wierz plotkom. Dorastanie to proces nieprzyjemny , ciagnacy sie latami i w dodatku nieodwacalny ...

Wto Maj 13, 2003 10:30 am

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

TrUMaN

Master Petty Officer

Dziękuje, dziękuje....uda się na pewno z tymi ustnymi.
Co do pomocy to ona faktycznie nie jest potrzebna ,żadne sado-maso, różana ¶wieca, czerwone wino, itd., a Ty wyskakujesz z sado-maso...oj nie nie nie
Pozdrawiam i zmykam do nauki
TrUMaN aka trumna

Wto Maj 13, 2003 11:13 am

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Ehh bo tez to niedomyslne bractwo sie stalo ... Trzeba wszystko kawe na lawe wyjasniac Ale dosc, sapienti sat.

[Truman aka trumna]
P.S. Trumanku jak juz bedziesz dobrze w temacie to, prosilbym,
mozesz poszukac jakiegos cichego ustronnego i suchego miejsca gdzie
czlek by mogl zlozyc umeczone kosci .... I zajac sie tym co naprawde sie liczy w swiecie I co pasjonuje ...

Wto Maj 13, 2003 11:25 am

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

sztywna

Ensign

Cóż dorastanie to bardzo złożony i bardzo męcz±cy proces , ja już osi±gnełem pewien etap tego że procesu i więcej mnie się niechce przynajmiej narazie Pozatym widze i znam wielu ludzi DORO¦NIĘTYCH i wcale nie widze żeby żyli jako¶ lepiej , wygodniej , czy też prawiej a napewno żyj± nudniej

Trumanku ty naprawde zdajesz mature? -- patrzcie jak te czasy się zmieniaj± za mojch czasów to niebyło by do pomy¶lenia

Czw Maj 15, 2003 4:13 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Cytat:
naprawde zdajesz mature? -- patrzcie jak te czasy się zmieniaj± za mojch czasów to niebyło by do pomy¶lenia

Wiemy wiemy ... Ty jesteś Dinozaur a Dinków nie trza testować jakąś tam maturą bo to i tak bez znaczenia one poprostu mają jeść, spać i ... płodzic dzieci czasami jajka wysiadywać...
Ale zaraz zaraz ? Rybkodinozaury Ogoniaste chyba ikrę składają ? :rotfl: Jak to jestRybeczko ?
P.S
Jak plecki ? lepiej ?

Czw Maj 15, 2003 4:58 pm

Odpowiedz z cytatem

TrUMaN

Master Petty Officer

No zdaje, ale czuje, że po jutrzejszym ustnym polskim będe mógł sobie to całe zdawanie przełożyć na sesje poprawkow±, czy co¶ tam, bo ni w z±b nic nie umiem. Pójde ¶mierdz±cy nie wiedz±, stane przed komisj± i powiem wszystko co wiem z polskiego (nie dużo) i a nóż trafie w tematy które wylosuje, no w zasadzie nawet nie musze ich czytać, bo ¶piewke i tak mam jedn±. hehe

Czw Maj 15, 2003 5:19 pm

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Ale zaraz zaraz ? Rybkodinozaury Ogoniaste chyba ikrę składają ? Jak to jestRybeczko ?

Pewnie rozmnazaja sie przez fragmentacje plechy
Cytat:
No zdaje, ale czuje, że po jutrzejszym ustnym polskim będe mógł sobie to całe zdawanie przełożyć na sesje poprawkow±, czy co¶ tam, bo ni w z±b nic nie umiem. Pójde ¶mierdz±cy nie wiedz±, stane przed komisj± i powiem wszystko co wiem z polskiego
Wiesz Trumanie powiem Ci ze ja podobnie myslalem przed ustnym polskim (pare laatek temu ) I , chociaz zdazylem sobie przeleciec prawie wszystkie epoki , to jednak wchodzac na sale bylem praie pewien ze nie wiem nic Wynik jednak mnie jak najbardziej zadowolil ) Badz dobrej mysli , trzymamy za Ciebie (conajmniej 20 paluszkow )

Czw Maj 15, 2003 5:36 pm

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Cytat:
ustnym polskim będe mógł sobie to całe zdawanie przełożyć na sesje poprawkow±

... po czerwcowych egzaminach będe musiała szukać domu...Bo tu mnie już nie będ± chcieli A na wrzesień to nawet nie licze ...ehh podle podle...Trumanku nic tylko i¶ć pod most ? albo skokn±ć (wiem jaka to forma:P) Skakamy razem ? ? ?

Pią Maj 16, 2003 12:07 am

Odpowiedz z cytatem

TrUMaN

Master Petty Officer

Dobra, skakamy, ale nie z mostu, ani nie z wieżowca, tylko poci±giem skokniemy np. do Legut (małe miasteczko na południu Francji), mam tam kogo¶ kto powinien nas przetrzymać przez jaki¶ czas, a południe Francji to piękny zak±tek ¶wiata.
A teraz skakam pod prysznic, potem skok do fryzjera (bo w życiu liczy się jeszcze fryz), póĽniej skok na obiad i na koniec popołudnia skok na egzamin zrobić rezerwacje na sierpień, póĽniej skok na piwo .... (15 godzin póĽiej) .... skok z domu napędzony kopniakiem od matki w "4 litery".
Ot taki mam rozskakany dzionek dzisiaj.
Pozdrawiam: TrUMaN aka Kangur

Pią Maj 16, 2003 8:53 am

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Dobra, skakamy, ale nie z mostu, ani nie z wieżowca, tylko poci±giem skokniemy np. do Legut (małe miasteczko na południu Francji), mam tam kogo¶
Ja raczej preferowalbym Alpy Francuskie i Szwajcarskie ) znam tam paru wlascicieli hotelikow i pensjonatow (ot taka rodzinna znajomosc) ktorzy pomogliby ... Poza tym echh, taki lodowy toast na Mt.Blanc w samo poludnie bylby czyms nie do pogardzenia dodawalby adrenalinki Lazurowe Wybrzeze + Monaco i pare przyleglosci (piekne samochody i szybkie kobiety - ee jakos tak to bylo )... ale nie w sezonie bo sie tam robi ehm ciasno krzynke ... no i ten kolor morza kiedy z furia atakuje wysokie biale klify i cofa sie, kipi w pianach miedzy odlamami skalnymi u podnoza ... ehh zdjecia brak:)
Wogole to jesli nie zdam teraz paru egzaminow, to chyba tez powinienem wyjechac ... ale w swiat , szukac szczescia i przygod. Moze Antigua, albo Ziemia Ognista , w kazdym razie daleko i - wazne zeby nie mialo to umowy o ekstradycje z Polska (jak wyrownam rachunki z paru osobami ).
Bede przyslac e-maile o ile trafie na jakiegos przykurzonego ENIACa w tym kraju...

CO do SKOK (Samoobrona Kola Okrutnych Kucharek) to nie pomyslales jeszce Trumanku o skoku tetna i cisnienia podczas wejscia na sale egzaminacyjna, oraz skoku poziomu cukru przy jednoczesnym spadku poziomu krwi w alkocholu kiedy juz bedziecie oblewac (i objadac) pomyslny egzamin )) Czego z calego serca zycze )

Pią Maj 16, 2003 11:45 am

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

sztywna

Ensign

Może na to nie wygł±dam ale mature mam i nawet studiowałem co prawda długo i namiętnie ale
A to było wył±cznie do Trumanka i jak może zda t± mature to zrozumie aluzje
A co do dinozaurów to ci co maj± mature to wiedz± że ikry nie składaj± i plech nie maj±
Plecki spox trochę mniej kompa i mineło bo jak bym na Ciebie czekał to pewnie by mnie już całkiem pogieło .

Pią Maj 16, 2003 3:31 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 9 z 10
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny