|
 |
Doigraliscie sie
|
 |
Piotrass nocny_Gacek
 ::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
|
#aNKA napisał: |
mi sie nie podoba |
misie są w zoo 
............................................ Czw Lis 17, 2005 7:11 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
sygnaturki pal pies ale to rozmieszczenie nowe rowniez mi sie nie podoba. No i rzeczywiscie cos sie rozwalilo z lewej. Za duza jakas ta kolumna.
............................................ Czw Lis 17, 2005 7:13 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
utro wam przywroce skiny takie jak byly skoro odchudzone nie pasuja. Skin dvd zostanie taki jaki jest. Sygnaturek nie przywroce.
............................................ Czw Lis 17, 2005 7:24 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
No i w ogóle zajebiście.
............................................ Czw Lis 17, 2005 7:36 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
moim zdaniem sygnatury nadaja troche klimatu forum |
zgadzam sie z tym w 101 % ! ja nie wiem czemu nie mozna poprostu zakazac tych graficznych sygnatur i banowac takich bolusiow na tydzien jak nie dociera
............................................ Czw Lis 17, 2005 7:51 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
myhas napisał: |
zgadzam sie z tym w 101 % ! ja nie wiem czemu nie mozna poprostu zakazac tych graficznych sygnatur i banowac takich bolusiow na tydzien jak nie dociera |
True true.
Karbulot sux ;D
............................................ Czw Lis 17, 2005 8:07 pm
|
|

|
Alexei Stukov c18 | Alexis
 ::: 8208 :::
STEAM_0:0:11395938
|
podpis [krotki] jednak powinien pozostac, ale co tam ja sie nie znam
............................................ Czw Lis 17, 2005 8:09 pm
|
|

|
batman
 ::: 1115 :::
STEAM_0:1:801203
|
Ja rownierz sie dolaczam do powyzszych uwag sygnaturka powinna byc ale na dosc surowych zasadach aby nikt nie wklejal duzych zdjec ale jakismaly banerek YA3 albo inne tego typu rzeczy o wymiarach 100x40 przecierz nie powoduja oczoplasu u czytajacego, a maja znaczny wplyw na personalizacje postu.
Druga sprawa to troche downy uklad buttonow cytuj, profil etc, oraz daty i godziny postu, wg mnie lepiej bylo jak data byla na gorze a przyciski w sumie moga zostac, albo moze zrobic tak jak jest na Alfa centauri, tam uklad butonow i daty jest ok.
............................................ Czw Lis 17, 2005 8:17 pm
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
zgadzam sie z tym w 101 % ! ja nie wiem czemu nie mozna poprostu zakazac tych graficznych sygnatur i banowac takich bolusiow na tydzien jak nie dociera |
myhas luzuj zwieracze i wyciagnij tego kondona z dupy jak cie uwiera i daj mi spokój, bo zaczynasz mnie coraz bardziej irytowac pomimo ze milcze nic nie robie karbi napisal zeby w ciagu 2 dni usunac sygnature to napisalem ze jutro usune nie?
zaś coś nie tak? mie nie przeszkadza, moge miec ale nie musze, tak jest lepiej bo nie błyszyczy sie "gadu gadu, skype mail i inne gówna" w małej ramce
a jeśli powrócic do teraźniejszego forum to niekoniecznie data przyłaczenia pod avatarem musi być bo się wydłużają posty
............................................ Czw Lis 17, 2005 9:10 pm
|
|

|
lonik inż. lonik
 ::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
|
omg i cos karbulot narobil, do dupy teraz to furym !! wez oddawaj to co bylo i to juz   
............................................ Czw Lis 17, 2005 9:13 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
 ::: 2684 :::
STEAM_0:1:6840883
|
Boo|_u$ napisał: |
myhas luzuj zwieracze i wyciagnij tego kondona z dupy jak cie uwiera i daj mi spokój, bo zaczynasz mnie coraz bardziej irytowac pomimo ze milcze nic nie robie karbi napisal zeby w ciagu 2 dni usunac sygnature to napisalem ze jutro usune nie?
zaś coś nie tak? mie nie przeszkadza, moge miec ale nie musze, tak jest lepiej bo nie błyszyczy sie "gadu gadu, skype mail i inne gówna" w małej ramce
a jeśli powrócic do teraźniejszego forum to niekoniecznie data przyłaczenia pod avatarem musi być bo się wydłużają posty |
a czemu 'jutro'? usunięcie sygnatury aż tyle czasu nie potrzebuje.
............................................ Czw Lis 17, 2005 9:41 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
Boo|_u$ napisał: |
a jeśli powrócic do teraźniejszego forum to niekoniecznie data przyłaczenia pod avatarem musi być bo się wydłużają posty |
bulkowy nie nerwoj sie ! zlosc pieknosci szkodzi . a pr0 el0 el0^^ bulkowy sky nie moze bys brzydki .
a tak btw moze by go ktos[czyt.admin] przywolal do porzadku i zwrocil uwage an ton i slownictwo
a jak ci bulkowy karbi mowi ze masz usunac sygnature to masz usunac a jak sie nie podoba to won !
............................................ Czw Lis 17, 2005 10:07 pm
|
|

|
boolus cienki bolek
 ::: 2810 :::
|
powiedzial/napisal jasno ze w ciagu 2 dni nawet w tej chwili nie minęły, nie stawiałem oporu, nawet napisalem (wtedy) ze jutro (czytaj dzis) to usune, przyszedlem ze szkoly juz ich nie bylo to co plakac mam?
myhas co ja ci takiego zrobilem ze sie do mnie dopierdalasz? boshe juz chyba 4 czy 5 komentarz czytam i na ten dopiero odpowiedzialem bo z morda do mniej wyjezdzasz nie wiadomo za co? jest sygnaturka? gdzie ja widzisz? a moze ci sie taka sni to ci zrobie? jak dla mnie takie forum jest bardziej przejzyste i nie ze wzgledu na moja sygnaturke,
twoja akurat tez mi sie tak nie podobala te "zastava" (do ktorej nic nie mam) i oczywiscie po ludziach musiales zerznac takie kolorowe gowno z gg, mailem, skype i icq czy co tma bylo
wytlumacz mi tylko dlaczego na mnie jedziesz? za to ze ciebie karaja to na mnie jedziesz? za to ze cie do misia nie wzieli to na mnie jedziesz? za to ze cie nikt nie kocha/lubi tez na mnie jedziesz? przemysl to i napisz dlaczego na mnie jedziesz
odnosnie banowania mnie na forum to zostaw ta decyzje adminom/moderatorom/radzie/ czy całemu borgowi a sam se mozesz osadzic kiedy musisz sie odszczać
............................................ Czw Lis 17, 2005 10:44 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Dwóch roztropnych się kłóci
spokoj dziewczyny bo znowu przyjdzie komuna i nie bedzie bravo girl i trwałej w sklepach!
pozdrawiam
............................................ Czw Lis 17, 2005 11:00 pm
|
|

|
|