|
 |
Co sadzicie odnosnie MATRIXA RELOAD?
|
 |
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
Kiliku - temat postu brzmi "Co sadzicie o Matrix reloaded" wiec napisalem co sadze. Uwazam ze dyskusja jest przeznaczona dla osob ktore juz go obejrzaly.
Osobiscie staralem sie unikac wchodzenia na strony w ktorych byl opis filmu (na film.onet.pl bylo nawet streszczenie) aby sobie samemu wyrobic opinie. Wolalem zostac zaskoczony tym co sie pojawi na ekranie (choc obejrzalem wzystkie trailery z link-ftp) i z jednej strony jestem zadowolony z filmu - swietnie zrealizowany, caly swiat matrixa kontynuowany w "Animatrixie" i grze "What is the Matrix" wplata sie bezproblemowo w film a z drugiej strony troche zdegustowany bo sa w filmie przegiete sceny - glownie 100 agentow, wskrzeszanie Trininty, choc i w jedynce tez takie sceny byly (nadal nie czaje rozmowy Neo Trinity Switch i Apoca w samochodzie kiedy pierwszy raz sie spotkali, a ogladalem ja z 20 razy).
Bardzo dobrym porownaniem jest tutaj "Imperium kontratakuje" ktory tez byl filmem na pierwszy rzut oka troche nijakim ale mial glebsza warstwe.
Teraz czekam na wersje DVD choc moze i do kina sobie pojde drugi raz (ostatni raz byle w kinie chyba rok temu nie liczac teraz Matrixa2) ponapawac sie dzwiekiem, obrazem i sprobowac spojrzec glebiej na film.
............................................ Sob Maj 31, 2003 2:20 pm
|
|

|
aCid
 ::: 316 :::
STEAM_0:1:14185920
|
AdiQ z kad masz gre ??
mozna ja gdzies zassac??
............................................ Sob Maj 31, 2003 3:17 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
|
Gierke mozna zassac z emule. Linki masz na link-ftp , link-ftp , link-ftp troche nizej lub juz w archiwum
Gra jest, ze tak powiem dziwna. Przyjemniej sie gra w MaxPayne'a lub w GTA3, ale warto zagrac dla samych wstawek filmowych i zeby uzupelnic sobie akcje filmu - akcja gry toczy sie rownolegle z filmem.
PS. Mala prosba - pisze sie "sk±d" a nie "z k±d"
............................................ Sob Maj 31, 2003 6:53 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
|
KILIK true - ta gra ma bugi i to straszne. Szczegolnie niedopracowania graficzne sa bardzo widoczne. Wiem ze nietylko ja mialem taki motyw ze samochodzy jezdzily mi na kwadratowych kolach
Jednak gralem w ta gre (podkreslam Gralem) dla samego uczucia bycia w Matrixie no i oczywiscie dla focusa (MaxPainowy Bullettime).
............................................ Nie Cze 01, 2003 12:45 am
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
Cze¶ć
Dla mnie film jak film sam scenariusz trochę mierny lepszy był w jedynce
no ale wykonanie niezły majstersztyk -scenografia , efekty to najlepsza robota jak± widziałem dotychczas i dlatago warto obejrzeć choćby tylko dlatego.Szkoda tylko że kasa przysłoniła to co¶, co się też bardzo liczy w filmie.No ale cóż ce la Vie. :papa:
............................................ Nie Cze 01, 2003 2:39 pm
|
|

|
|