zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Egzaminy, Rybki, pszczółki...

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

matisse

BORG Moderator
::: 566 :::
STEAM_0:0:297375

cze¶ć
A mi został do zrobienia jeden projekt,jutro drugi potem trzeci a póżniej czwarty i tak wio przez cały rok .
Pamiętam też kiedy¶ miałem wakacje aż się łza w oku kręci 3 miechy to byłó co¶ :jaaasne: :papa:

............................................
Pon Cze 02, 2003 3:04 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

DietrichArchon
Archon

Commander
::: 2828 :::
STEAM_0:1:1724236
A ja tylko egzamin w ten czwartek i 3 miechy wakacji
ale i tak ide do roboty

Wto Cze 03, 2003 4:02 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
•  Dyplomowany Karbowłaz
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

sztywna

Ensign
::: 754 :::
STEAM_0:0:708455

wła¶nie ja też chce mieć wakacje - nawet mogę zdać ze trzy matury i zaliczyć ze dwie sesje examinacyjne

Pią Cze 06, 2003 8:47 am

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer
::: 138 :::

Rybeczko a co Ci sie tak pali do egzaminów ? jak chcesz to zdawaj za mnie ... chyba wolę i¶ć do roboty.
Poza tym chłopy jedne ! co Wy tak zgrzędzicie jak jaie¶ stare baby!. zycie raz popie¶ci a innym razem skopie i to cału jego urok. A wakacje będziecie mieli ... na emeryturze

Pią Cze 06, 2003 1:40 pm

Odpowiedz z cytatem

sztywna

Ensign

Mówisz tylko co i kiedy - przynajmiej 24 h przed - i zdaje
Dawno Cię ty nie było

Pią Cze 06, 2003 2:29 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

OK w poniedziałek z podstaw kształcenia jezykowego. Tzn że je już nie musze i¶ć super !

Ja cały czas jestem.
Batrzę na Was jak mała siostra, tylko że czasami poprostu nic nie piszę no ale polnować Was muszę bo co by z Was beze mnie wyrosło ?

Pią Cze 06, 2003 4:26 pm

Odpowiedz z cytatem

sztywna

Ensign

Języki to jest to co tygrysy lubi± najbardziej
Ale jest jedno ale --jeżeli nie nosisz brody i ważysz mniej niż 90 kg to mog± się kapn±ć

Pią Cze 06, 2003 6:50 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
Ehm, sztywna ... powiem Ci tak: jezyki to temat bardzo ciekawy i troche reglamentowany ostatnimi czas, jednym slowem rarytas

CO do reszty to popieram jak najbardziej ... tylko te 90 kilo ...
(bo brode sie zapusci jakos P ) Wiesz co sztywna.. moze tak zrobimy zalatwimy Ci silownie saune i salon masazu najlepszy z mozliwych ... )
Powinno sie udac (jak zjedziemy do jakikichs... no powiedzmy 45 kilo to sie chyba nie polapia )

Pozdrawiam
P.s. Dzieki za ciekawe o onspirujace wozje
Kazda pomoc sie loczy
( literka "i" wziela sobie zastepstwo w wyniku
naglych niewydolnosci narzadow manualnych
natarczywie molestowanych

Pią Cze 06, 2003 7:22 pm

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Cytat:
Języki to jest to co tygrysy lubi± najbardziej
A konkretniej jakie ?

Markooff brody mi nie będziesz zapuszczał :rotfl: czyba że chcesz bym drapała przy :cmok: Zastanów się nad tym ! Przemy¶l to dogłębnie Chłopcze A masaż to On ma u mnie zamówiony chyba nie zapomnieli¶cie
Cytat:
naglych niewydolnosci narzadow manualnych
natarczywie molestowanych
No wypraszam sobie ! ! ! żyby to tak przy komputerze ? natarczywie molestować Ciekawe kto to taki ma takie wspaniałe pomysły ... :rotfl:

P.S Rybciu język niestety nie jest ustny
No wiesz. ten egzamin...

Pią Cze 06, 2003 7:43 pm

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Markooff brody mi nie będziesz zapuszczał czyba że chcesz bym drapała przy
Alez, Najdrozsza, nie mysle tu o zapuszczaniu niczego ... masz wspanialy meszek ) tylko nieco podchodowac i rozmnozyc troszke i w sam raz ...
Cytat:
A masaż to On ma u mnie zamówiony chyba nie zapomnieli¶cie
Nie ,My o niczym nie zapominamy ... My tylko obserujemy, notujemy w pamieci i w odpowiednich momentach przypominamy co poniektorym... prawda rybenko ??

Cytat:
No wypraszam sobie ! ! ! żyby to tak przy komputerze ? natarczywie molestować Ciekawe kto to taki ma takie wspaniałe pomysły ...

Dobre sobie .... Wypraszac sie Jej zachciewa, a co ja mam powiedziec ?? To moje rece byly poszkodowane i to wcale nie w wyniku nadmiernego stukania w klawiature... Szszepraszam za literwoki w ostatnich postach, ale , jak wieksosc moich bliznich, przejawiam tendencje do wybuchania niekontrolowanym smiechem kiedy ktos uporczywie laskocze mnie podstepnie w pewnych rejonach
Co zreszta jest bardzo milym zajeciem lecz nie z punktu widzenia czytajacych powyzsze posty )

Pozdraiwam

Pią Cze 06, 2003 11:20 pm

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Brody, meszki aaa !! to jaka¶ obsesja, zboczenie ! Od dzi¶, Najdroższy będziesz meszkoogrodnikiem :lol:
Sprawy rodzinne to Ty zostaw w domu a nie wywlekaj ich na forum bo sie zarza kolejka chętna ustawi to do popatrzenia to do spróbowania jak to jest.
Niekontrolowany ¶miech sie czasem przydaje

Kolekja :
- Ogonek (Rybka)
- Meszkoogrodnik/Meszkozapószczacz ? (Markooff)
Kto¶ chce jeszcze co¶ ?

P.S znowu zeszli¶my z tematu.
Ryba ! żyjesz ? odezwuj sie !

Pią Cze 06, 2003 11:35 pm

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Brody, meszki aaa !! to jaka¶ obsesja, zboczenie ! Od dzi¶, Najdroższy będziesz meszkoogrodnikiem
Zaraz, zaraz, jaka obsesja, i czyje zboczenie ) ?
my tu z rybcia sie zastanawiamy jak by Ci tu ulatwic i umilicnieco ciezki i wyczerpujacy zywot studenta i tylko nam sie dostaje za to ... Eee bo sie czlowiek zniecheci jeszcze ...
Dla przypomnienia, (ulzyj szwankujacej pamieci) jakie to obowiazki spocyzwaja na ogrodnikach ?? Podlewanie, nawozenie, czy moze sianokosy ???
Cytat:
Sprawy rodzinne to Ty zostaw w domu
Uuu, to widze ze rodzinnie tak ... Dobrze, juz dobrze pozostanie to tajemnica Poliszynela...
Cytat:
bo sie zarza kolejka chętna ustawi to do popatrzenia to do spróbowania jak to jest. Kolekja :
- Ogonek (Rybka)
- Meszkoogrodnik/Meszkozapószczacz ? (Markooff)
Hmm, o ile mnie uczono to kolejka musi zawierac wiecje niz 2 osoby... Dwie osoby to para zaledwie (bez skojarzen:P) Poza tym jeszcze musi byc nad okienkiem karteczka z napisem "kierunek kolejki" i duza zielona strzala tak zeby wszyscy widzieli dokladnie kto za kim stoi . A przy okienku jeszcze informacja : "Po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzglednia sie "
<joke mode>

Pozdrawiam wszystkich kolejkowiczow
Zakladamy komitet kolejkowy !!!

Pią Cze 06, 2003 11:53 pm

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Ty to zawsze kota ogonem potrafisz wywin±ć mężczyĽni to straszliwie zło¶liwe zwierz±tka... Rybka jest chyba na tyle w sile wieku i sprawno¶ci by mógł sam sobie poradić z niesieniem pomocy jednej małej czarownicy... chyba że sie myle i faktycznie tak ciężko mnie okiełznać że trza Was aż dwoje cóż za czasy...gdzie Ci mężczyĽnia prawdziwi tacy ?

Zadanie ogrodnika to pielęgnowanie ale wiem wiem... je¶li to facet to tylko podlewa (->czytaj olewa), nawozi (->czytaj gnoi wszędzie; roznosi bród) Poza tym ... :rotfl: od kiedy to ogrodnik przeprowadza siankosy ??? Użyj główki to zajęcie rolnika (podpowiedziałam by¶ się nie przemęczał) a je¶li już kosi, to tylko i wył±cznie trawę kosiark±.
Tak wiem co powiesz... dlatego jeszcze ku woli wyja¶nienia :
*Sianokosy - koszenei trawy / miejsce - ł±ka / czas przeprowadzenia operacji - od drugiej połowy czerwca do wrze¶nia / operacja 1 - 4 razowa na rok / cel - siano (ususzona trawa) / wykonawca - rolnik
*¦cinanie trawy - także koszenie / miejsce - ogród / czas przeprowadzenia operacji - od stopnienia ¶neigów do pierwszych ¶niegów / operacja - 1-2 razowa na tydzień / cel - upiększenei trawnika, utrzymanie danej wysoko¶ci trawy / wykonawca - ogrodnik

Pozdrawiam
Zołza

Sob Cze 07, 2003 12:24 am

Odpowiedz z cytatem

markooff
[Unimatrix|sq] ZajceW

Rear Admiral
Cytat:
Rybka jest chyba na tyle w sile wieku i sprawno¶ci by mógł sam sobie poradić z niesieniem pomocy jednej małej czarownicy...

Hmm to Ty cos napomknelas o kolejkach... A teraz sie wycofujesz. Nie ladnie Ale skoro Ci powinna wystarczyc jedna rybka, to nie sadze zeby to bylo zadanie zbytnio ekscytujace Ehh, te chlodne temperamenty.
Zaraz, cos mi tu nie gra, o ile wiem to czarownice "uprawialy" raczej koty a nie ryby !ZONK! :devil: Czyzby znak naszych czasow ? Rybka dolly ??
Cytat:
chyba że sie myle i faktycznie tak ciężko mnie okiełznać że trza Was aż dwoje cóż za czasy...gdzie Ci mężczyĽnia prawdziwi tacy ?
Ano racja, we DWOJE chyba bedzie przyjemniej We DWOCH mogloby byc nudno i ciasno krzyne ale ale, pomysl o tym trojkaciku za to (Jak mawia stara ludowa prawda - dwa to nuda, trzy fantazja, cztery tlum )

Cytat:
Zadanie ogrodnika to pielęgnowanie ale wiem wiem... je¶li to facet to tylko podlewa (->czytaj olewa), nawozi (->czytaj gnoi wszędzie; roznosi bród)
Juz wiem a jak jest dwoch facetow to moze byc nawiezione i podlane naraz ... Prawdziwe 2 w 1
Cytat:
Poza tym ... od kiedy to ogrodnik przeprowadza siankosy ??? Użyj główki to zajęcie rolnika (podpowiedziałam by¶ się nie przemęczał) a je¶li już kosi, to tylko i wył±cznie trawę kosiark±.
No popatrz, myslalem ze uzywanie glowki meczy - a moj sasiad (tez rolnik) uzywa i uzywa i jeszce mu malo. Wprawdzie ma tych glowek wiele na swoim polu makowym, no ale tez i uzywanie jest dla wielu kolegow
Cytat:
*Sianokosy - koszenei trawy / miejsce - ł±ka / czas przeprowadzenia operacji / operacja 1 - 4 razowa na rok / cel ...*¦cinanie trawy - także koszenie / miejsce - ogród / operacja - 1-2 razowa na tydzień / cel...[CIACH]
No przeciez... Tylko czy to pole wytrzyma 1-2 razy na tydzien Poza tym wypadaloby spytac jaki system stosujesz, moze trolpolowke ???

Pozdrawiam
ZGRED :devil:

Sob Cze 07, 2003 2:25 am

•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

LaShana ash Mano

Senior Petty Officer

Mamusia pogłaska po główeczce i da lizaczka. A może berecik z antenk± ?
Tak, tak dzidziu¶ zawsze lubi mieć rację, więc będe dobra i tylko pokiwan głow± na znak aprobaty. Inaczej widzę że sie nie da ...
dobry Markooffek, dobry Markooffek (...) już Ci lepiej ?

Pozdrawiam
Mała Mi

Sob Cze 07, 2003 9:24 am

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny