|
 |
Egzaminy, Rybki, pszczółki...
|
 |
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Ooo... lizaczka. Mniaaam! <slaap!> <sluup!>
jak ja lubie ...lizaczki. Ale musi byc duzy i kolorowy
i ladnie pachniec
Berecik tez by sie przydal - albo czapeczka na lysa glowke (Mamus - dzidzi nie ma jeszcze zbyt duzo wloskow i moze udaru dostac).
Z antenki nici - odpadla po paru dniach bo sie gwint w srobce wytarl.
Za to teraz mam bardzo twarzowe zielone czolki
po obu stronach... Po Mamusi pewnie
Nauka nie zna granic
Cytat: |
dobry Markooffek, dobry Markooffek (...) już Ci lepiej ?
|
Ooo... tak , troszke , ale jak bedziesz tak robic dalej
to ... bedzie naprawde coraz bardziej )...dobrze :
Pozdrawiam
Włóczykij :devil:
............................................ Sob Cze 07, 2003 10:42 am
|
|

|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Ty, jaki będzie lizaczek to ja zadecyduje....
Choć... wiesz jeszcze Ci się z±bki spsuj± i co będzie ?
Antenke do berecika sie przybije, nic sie nei martw. A czółki to nie masz po mamusi tylko po czarnobylu, wiesz jak ten czarnobylski rosyjski dwugłowy kurczaczek...
Jak Ci będzie za dobrze to też będzie niedobrze. Jeszcze chwilke porobie tak o tak tu tu i koniec zabawy
Pozdrawiam
Maja
............................................ Sob Cze 07, 2003 11:09 am
|
|

|
|
Ty, jaki będzie lizaczek to ja zadecyduje....
Choć... wiesz jeszcze Ci się z±bki spsuj± i co będzie ? |
Nić Pobola , pobola i wypadna ) Przecie to tylko mleczaki ..
Poza tym bez zabkow tez moze byc ...ciekawie
Antenke do berecika sie przybije, nic sie nei martw. A czółki to nie masz po mamusi tylko po czarnobylu, wiesz jak ten czarnobylski rosyjski dwugłowy kurczaczek... |
E-e... Po Czarnobylu to mam pancerzyk hitynowy i 4 raczki (dwie dluzsze) Dlatego gwozdziki sie zginaja i nie wchodza gleboko (co widac zreszta na brzuszku:P) Poza tym kolor i to ze sa takie sliczne ...Na pewno po Mamusi
Apropos kurczaczka pytanie konkretne, skoro ma dwie glowu to czy przyjemnosc ukrecania lba ma sie 2 razy ?? Ahh to zarcie genetyczne z Unii(Kill kill kill, kill'em all!)(to pozytywne nastroje referendowo-unijne)
Pozdrawiam
Gucio
............................................ Sob Cze 07, 2003 11:47 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Przestań wszystko zrzucać na mamusię !!! bo Cie wydziedzicze
Skończmy już t± gadkę bo od tematu odeszli¶my bardzo daleko Panie moderatorku
Rybo halo halo - żyjesz ?
Ktokolwiek !!!
Pozdrawiam
Smerfetka
P.S
Gucio był trutniem jak każdy mężczyzna 
............................................ Sob Cze 07, 2003 11:53 am
|
|

|
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
A cała rzecz to chodzi o to aby język giętki był
Szkoda że ten egzem jest pisemny - nie lubie- w liceum wypracowania czytałem z pamięci -dopóki sorka nie chciała zobaczyć mojego zeszytu którego niestety nie posiadałem i było ups i niestety potem przez cztery lata musiałem co dzień pokazywać zeszyt , co prawda ilo¶ć zeszytów miałem bardzo ograniczon± - jeden do polskiego i jeden do reszty ale i tak to było bardzo męcz±ce
Bardzo chętnie bym zaliczył jakie¶ sałny masaże itp - jestem na diecie i odniosłem znacz±cy sukces w tej dziedzinie -ubyło 9 kilo i walcze dalej ze zgubnym nałogiem wielkiego żarcia ale do 45 to nie zejde - mogłbym się połamać i musiałbym nosić cegły w kieszeniach - w wietrzne dni . Brode ostatecznie mógł bym zgolić - do ¶wi±t mi odro¶nie , a musze mieć na ¶więta gdyż dzieciaki by mi nie wybaczyły brak najlepszego ¦więtego Mikołaja na ¶wiecie. Nawet mogłbym założyć miniówke jak bym nogi ogolił - a podobniesz mam całkiem niezłe . No i wła¶nie pozostał mój ¶mietnik -- może jaki¶ gorsecik -seksowny i dało by się go jako¶ upchać
Poskramianie czarownic nie idzie mi najlepiej mam w domu trzy i z roku na rok jest coraz gorzej - moja przestrzeń życiowa jest ograniczona do komutera , jednej półki i jednej szuflady ale licze się z tym że chyba spakuj± mnie już całkiem do komputera i na dodatek oczywi¶cie nie maj± w co się ubrać - trzy regały cztery szafy dwa pawlacze iszuflad do bólu - ciężkie mam życie ja i mój pies , on ma nawet lepiej - zawsze mu jedzenie zrobi± i podadz± mnie już nie teraz jeszcze muszę się zapisać na jak±¶ siłownie i kurs tańca disco - techno hip hop i jeszcze takie tam inne - ¶rednia czrownica zaczyna chodzić na dyscoteki - może przeżyje ale napewno ogłuchne
Najstarszej nie podskocze - mam jeszcze zęby [stomatolog] i w cze¶niej czy póżniej będe musiał usi±¶ć u Niej na fotelu [konfesjonał]
Jeszcze tylko najmłodsza się mnie słucha [czasem] a i to już chyba nie zadługo
CIĘŻKIE JEST ŻYCIE 
............................................ Sob Cze 07, 2003 12:43 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Biedna Rybeczko
wiesz musze wprowadzić małe poprawki - nie chudnij mi do 45 kilogramów... Markooff nie ma czucia w rękach schudnij do 43 sa sa sa
Miniówki nie musisz ubierać, może być długa spódnica, gorsecik może być a zamiast butów na obcasach (oszczędze Cie) ubierz glany. Hi hi ... jak zdasz za mnie ten egzamin to az Cie na kolacje przy swiecach zaprosze ( TRUMAN !!! gdzie jeste¶???) i na masaż koniecznie z olejkiem
A o czarownice się nei martw, takie już s± ale jak ich nie kochać ? Sam powiedz... nie da się nie kochać a je¶li kto¶ nie kocha to zaraz miotł± dostanie w formie pacyfikacji
Pozdrawiam
Czarodziejka z Księżyca :devil:
............................................ Sob Cze 07, 2003 12:57 pm
|
|

|
|
A nie prawda Te 45 to bylo z rozmyslem - rozumiesz brody i te sprawy, zeby moc Was jakos rozrozniac potem ) bo czucie mam nawet nienajgorsze przynajmniej w raczkach ... poza tym, jak przewiduje i tak roznica sie powiekszy
Rybenko ) Jakze Ci nie byc wdziecznym za tak szlachetne i pelne poswiecenia podejscie do plci ... Pieknej (jak zreszta to raczyles zawrzec
w swojej mysli). Gdyby mi byla dana takowa wladza nad swiatem to, nie omieszkajac pasowal bym Cie na Rycerza oraz uczynil Staznikiem Pieczeci i Pierwszym Lordem Zakonu Martwej Ryby. Do ktorego powolalbym jeszcze paru innych Znamienitych Panow, hrabiego de La Trumanné, czy lorda DARK'a z slawnego rodu Anchelli...
Coz zycie rzeczywiscie ciezkie jest (jak piszesz) i jedyne co moge w tej chwili
to wstac, wyjsc i powolac sobie do drzew .... zrezta i tak bedzie to glos wolajacego na Puszczy.
ciężkie mam życie ja i mój pies , on ma nawet lepiej - zawsze mu jedzenie zrobi± i podadz± mnie już nie |
Oj, rozumiem, chyba CIe rozumiem... Moze nawet lepiej niz myslisz Ale coz czlowiek naiwny jest(byl) i latwowierny. A tyle niebezpieczenstw czeka na strudzonego wedrowca kiedy po calym dniu do snu kladzie glowe ...
Jednak mimo to z piesnia na ustach kroczysz naprzod z podniesiana glowa... To przyklad prawdziwego mestwa !
A o czarownice się nei martw, takie już s± ale jak ich nie kochać ? Sam powiedz... nie da się nie kochać a je¶li kto¶ nie kocha to zaraz miotł± dostanie w formie pacyfikacji |
A no nie da ... ale mozna towyrazac (na szczescie:)) na wiele sposobow ... se se se Niekoniecznie przy uzyciu
MLMT (MaloLitrazowej Miotly Transportowej) Czy wogole wiesz ze za przejechanie , i lub potracenie pieszego w tym kraju odbieraja minimum 10 punktow a i wyroczek moze bc niewaski. SZczegolnie jesli udowodni sie "z premedytacja"
Gucio był trutniem jak każdy mężczyzna |
A Maja - latawcem ...
Z kwiatka na kwiatek, jak kazda (prawie) kobieta.
Pozdrawiam
Lord Durran d'Arielle
Pan na Dwoch Swiatach
Powiernik Tajemnic Wschodow i Zachodow
A Ty mi mojego diabelka :devil: zostaw w spokoju
masz swojego 
............................................ Sob Cze 07, 2003 1:56 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
przewiduje i tak roznica sie powiekszy |
palnujesz j± powiększyć ?
A Maja - latawcem ...
Z kwiatka na kwiatek, jak kazda (prawie) kobieta |
Nie. Maja była pracowita pszczółk± a Gucio to zwykły truteń na dodatek nizaradny ot taki rozpładniacz
To nie Twój diabełek widzisz
WIdze wlasnie 
Ostatnio zmieniony przez LaShana ash Mano dnia Nie Cze 08, 2003 10:31 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sob Cze 07, 2003 2:28 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Ech wy pszczolki... tutaj Termofor powraca a nie pszczolki lataja
Przenosic mi ten temat i to juz 
............................................ Nie Cze 08, 2003 8:41 am
|
|

|
|
Hmm, Termofor juz powrUcil... I to jest fakt dokonany nie do podwazenia
sadzio. A pszczolki i inne latawce lataja zkwiatka na kwiatek i zbieraja swoj miodek ) Czyzbys nie zauwazyl jaka pore roku mamy ??
Pozdrawiam
:devil:
............................................ Nie Cze 08, 2003 8:59 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Pszolka latawiec sadzik lata niezaleznie od pory roku i miodek za miodkiem pracowicie zbiera od kilku lat - a ze lubi rozne smaki, to i wiele mil przeleciala w ich poszukiwaniu
Ale fakt ze wiosna smakuje jakos lepiej 
............................................ Nie Cze 08, 2003 9:58 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Bzz ... bzz ...
nie chc± Pszczółki ...
Wracaj±c do tematu : cze¶ć Termofor
Sadziu wystarczy ?
To nie Twój diabełek widzisz
WIdze wlasnie |
Markooff jeste¶ bezczelny ! wiesz !
Jeste¶ mały truteń ! To ja jestem Czarownica i diabełki s± moje ! Ty sobie operuj " " <- tym. i Wara od moich diabełków ! 
............................................ Nie Cze 08, 2003 10:30 am
|
|

|
|
Markooff jeste¶ bezczelny ! wiesz ! |
Nigdy nie twierdzilem inaczej .... Kochanie :devil:
Ponad to, moja niewatpliwa zaleta jest wrodzona skromnosc ..
Jeste¶ mały truteń ! To ja jestem Czarownica i diabełki s± moje ! Ty sobie operuj " " <- tym. i Wara od moich diabełków |
Ehe te sa Twoje to juz wiemy, a tamte ...no coz to sa te ktore mam ponoc czasami w oczach ... :devil: :devil:
Truten, powiadasz ... hmm, no dobrze zabawimy sie ...
"czlowiek rodzi sie zmeczony i zyje po to by odpoczac"
Pszolka latawiec sadzik lata niezaleznie od pory roku i miodek za miodkiem pracowicie zbiera od kilku lat - a ze lubi rozne smaki, to i wiele mil przeleciala w ich poszukiwaniu |
Slusznie sadziu bo tylko probujac rozmaitych smakow mozemy poznac glebie naszego ich odczuwania ...
Nikt sie jeszcze nie upil intelektualnym znaczeniem slowa "wino"
Pozdrawiam
Pszczelarz :devil:
(tez ogrodnik)
Matrix czuwa temat zostal podzielony, a diabelki przypilnowane, siedza w odpowiednich klatkach...
Ostatnio zmieniony przez markooff dnia Nie Cze 08, 2003 12:20 pm, w całości zmieniany 2 razy
............................................ Nie Cze 08, 2003 11:31 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Pozmieniaj we wszystkich postach te ... diabełki ... bo w starszych też s±.
wrrr ... zdenerwowałe¶ mnie
Nie macie tu regulaminu (spisanego i ogólnie dostępnego i nie zaprzeczysz mi :sniper: pamiętasz ? forum nie wojsko ) więc możesz robić co Ci się podoba, wł±cznie z włażeniem komu¶ bez podstawy w jego posty - normalnie było by to bezprawie...
Zabawne ale do czasu ...
Ja się już nie bawie, znudziło mi się ... poczekam do aż łaskawy Pan Moderator przestanie nadużywać swojej władzy.
Pozdrawiam
Shana
............................................ Nie Cze 08, 2003 12:16 pm
|
|

|
|
Nosz pise ze diabelki juz pozmieniane i dawno na swoim miejscu ...
Nie zlosc sie - zlosc pieknosci szkodzi . :hihi:
A szkoda by naprawde bylo ...
:devil: :devil:
CO doregulaminu, to powiem tak:
- byl kiedys przedyskutowany na forum dla moderatorow, wtedy rozmawialismy nad potrzebnymi zmianami i okreslalismy ramy
- nie bylo potzeby go "wywieszac" poniewaz i tak szystkie zainteresowane payace (czytaj czlonkowie Przymierza) go w sumie znaja a jesli nawet nie przestrzegaja to po to wlasnie jestesmy my, moderatorzy, zeby im delikatnie o tym przypomniec. W koncu to forum glownie dla czlonkow Przymierza a wiec spelnia swoja role.
- niemniej ostatnio zarejestrowalo sie na naszym forum dosc duzo ludzi spoza Przymierza ktorzy nie sa zobowiazani do przestrzegania czegos czego nie moga znac
ergo
Po naradzie postanowilismy opublikowac go w ZWIEZLEJ i jasnej formie tak aby kazdy payacyk spoza i z zawsze juz byl swiadom tego co "nad nim wisi " ))
Pozdrawiam
............................................ Pon Cze 09, 2003 5:03 pm
|
|

|
|