|
 |
Egzaminy, Rybki, pszczółki...
|
 |
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Nie nazywaj mnie payacem bo odgryzę ...
I nie mów ze tego nie zrobiłe¶ :
Cytat: |
jasnej formie tak aby kazdy payacyk spoza i z zawsze juz byl swiadom tego co "nad nim wisi " |
............................................ Pon Cze 09, 2003 6:01 pm
|
|

 
|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
wiek: 107
|
Potwierdzam .
Choc, wprawdzie zgodnie z nasza terminologia (i poprawnie politycznie)
bylabys raczej payacowka lub payacynka ...
:*
Pozdrawiam
:*
............................................ Pon Cze 09, 2003 6:15 pm
|
|

  
|
sztywna
 ::: 754 :::
STEAM_0:0:708455
|
payacyk payacyk payacyk 
............................................ Pon Cze 09, 2003 9:32 pm
|
|

  
|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
wiek: 107
|
Heh Rybko zwaz zes sam payac pierwszej wody P
A co do szlachetnej :devil: Shany to najwyzej (jak wyzej )
Pozdrawiam
............................................ Wto Cze 10, 2003 3:48 pm
|
|

  
|
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Rybuszeńko Payacu jeden ogoniasty nie nauczyli Cie w szkole odmiany ? On - payac Ona - payacynka
Markooffku, Misiaczku - Ty byłe¶ gorliwszy i nie musisz mi słodzić... z t± szlachetno¶ci± i tak masz :cmok: 
............................................ Wto Cze 10, 2003 10:35 pm
|
|

 
|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
wiek: 107
|
Cytat: |
On - payac Ona - payacynka |
A w skrocie - pacynka )
- Slodzic albo nie slodzic ? Oto jest pytanie. Wiec, jako ze problem wydaje sie byc dosyc palacy, postaram sie w paru prostych slowach wyjasnic istote powyzszego. Jak wiadomo Holding Polski Cukier SA przechodzi wlasnie kryzys polegajacy na drastycznym spadku poziomu cukru w cukrze (tu usmiech wiekszosci cukrzykow) Spowodowane jest to postepujacym od kilku lat procesem wczesnego wycukrzania sie kryzsztalkow glukozy fruktozy i metasacharozy ktore to nadaja gotoweu cukrowi charakterystyczny cukierniczy smaczek. Jak trafnie zauwarzyli naukocy z SAN (Stolecznej Akademii Nieumiejetnosci) proces ten jest zalezny od temperatury panujacej aktualnie na scenie politycznej w naszym Kraju. A wiadomo ze ta temperatura ostatnimi czasy zwyzkuje czy to za sprawa aktualnie rozgrywanego referendum i zwiazanego z tym zwieszenia ruchu spoconych kontrolerow unijnych, czy po prostu na skutek przegrzanej wyobrazni naszych rodzimych politykow rozpalonych mysla o wysokich poborach w Brukseli. Tajemniczym pozostaje jednie fakt iz sam prezydent Aleksander Kwasny w swoim ekspozee, podkreslal potrzebe i znaczenie GORACZKOWEGO (!) dopracowywania szczegolow naszego kontraktu z Unia, tak , jakby zupelnie nie zauwazyl klopotliwej sytuacji w jakiej jeszcze bardziej stawia Polski Cukier . Tak czy owak wychodzi na to : Slodzmy puki jeszcze mamy czym !!
Sugar. )
............................................ Sro Cze 11, 2003 8:32 am
|
|

  
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|
|
|
|
|
|
|
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|