|
 |
Forum takie jak na misioo
|
 |
Co chcecie |
Wolimy stare przeladowane graficznie forum |
|
51% |
[ 29 ] |
Lekki swiezy jeden layoucik z ciekawymi hackami |
|
48% |
[ 27 ] |
|
Wszystkich Głosów : 56 |
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
ja od samego poczatku uzywam digitaltwilight, jesli nowy skin byl by zblizony to tego to jestem calkowicie za, wezcie pod uwage ze my mamy wlasne barwy i powinnismy sie ich trzymac, a moze dalo by sie dac 2 skiny wiem ze to duzo wiecej roboty, ale kazdy by mial "wybor" ;]=
karbi moze pokazesz jakis zarys skina zeby mniej wiecej zobaczyc jak bedzie wygladal kolorystycznie wtedy bysmy wiedzieli na czym stoimy, bo wiesz w ciemno kazdy powie tak a jak juz zrobisz skina to sie nie spodoba a wiem ze duza ilosc bedzie narzekac. 
............................................ Sro Lis 30, 2005 2:53 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Nie zamierzam babrac sie kilka godzin w skinie, ktory zostanie odrzucony. Ta sprawa zostala zamknieta, o czym swiadcza wyniki sondy.
............................................ Sro Lis 30, 2005 4:13 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Nie no spoko - powtorze sie moze, ale mnie tez sie podobnie jak Czorcikowi wydaje ze mamy od dawien dawna swoj styl i kolory wiec przy nich pozostanmy i raczej moze (o ile ktos cierpi na nadmiar czasu i weny tworczej ) ewoluujmy niz robmy rewolucje ...
Karbenku moj ty Zlotousty jak juz cos powiesz to powiesz ... A dopisywac do moich postow np. w dziale inne sprawy w temacie o skorach to sie dopisywales , ale mojej (Skromnej) obecnosci na forum nie widziales .. ba na forum misia tez sie rejestrowalem niedawno
Pozdrawiam
............................................ Sro Lis 30, 2005 9:37 pm
|
|

|
Alexei Stukov c18 | Alexis
 ::: 8208 :::
STEAM_0:0:11395938
|
odswierzam stary temat - sorry
ale co osttecznie pstanowiono?? mimo ankiety, forum nie zostanie przewrocone do stanu przeladowania graficznego?? 
............................................ Pon Sty 16, 2006 7:58 pm
|
|

|
TormenT c18 | Janet
 ::: 2336 :::
STEAM_0:0:7242492
|
nie niech zostanie stare ja się zgubię i tak nie wiem polowy rzeczy
............................................ Pon Sty 16, 2006 10:02 pm
|
|

|
THC
 ::: 1053 :::
Zbanowany |
Cytat: |
Lekki swiezy jeden layoucik z ciekawymi hackami |
:jaaasne:
............................................ Pon Sty 16, 2006 10:04 pm
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Tak, wiem pomysł upadł już w zeszlym roku, ale i tak się wypowiem.
Do skina się można przyzwyczaić każdego - tu nie ma co wydziwiać. Forum powinno być szybkie i czytelne. 'Szybka odpowiedź' - miodzio, inne hacki pewnie też ciekawe i przydatne. Ja tam lubię zmiany.
O przywrócenie sygnaturek pod bardzo rygorystycznymi ograniczeniami chyba nawet nie mam co pisać... Po tygodniu połowa userów by dostała bana.
............................................ Wto Sty 17, 2006 10:21 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Wlasnie szykuje dosc ciekawy hack. Moze juz dzis zacznie dzialac.
............................................ Wto Sty 17, 2006 12:07 pm
|
|

|
Alexei Stukov c18 | Alexis
 ::: 8208 :::
STEAM_0:0:11395938
|
ja prosze o JEDNO :
opcja "pokaz posty z XX godz."
czasem wchodze na strone, daje "pokaz posty od ostatniej wizyty", w trakcie przegladana komp sie wysypie i po restarcie systemu jak wchodze na strone i daje "pokaz posty od..." to mi oczywiscie nie pokazuje tych postow, ktorych podczas ostatniej wizyty nie zdazylem przeczytac...
wiecie mniej wiecej o co mi chodzi?? 
............................................ Sro Sty 18, 2006 8:27 pm
|
|

|
|