|
 |
Nie noge wejść na Unimatrix i niektóre inne serwery :(
|
 |
jarken [BORG] jarken
 ::: 1165 :::
STEAM_0:0:3808018
|
Ja mam znowu inny problem Jak chcę wejść na serwer BORGowy 1.6, czasami wywala mnie podczas ładowania i pisze, że zostałem skickowany Na początku myślałem, że bana mam, ale w Globanie nic nie było. Najważniejsze, że restart STEAMa pomaga 
............................................ Sro Sty 18, 2006 3:49 pm
|
|

|
thuglife ThugLife
 ::: 181 :::
STEAM_0:1:3491775
|
jarken napisał: |
Ja mam znowu inny problem Jak chcę wejść na serwer BORGowy 1.6, czasami wywala mnie podczas ładowania i pisze, że zostałem skickowany Na początku myślałem, że bana mam, ale w Globanie nic nie było. Najważniejsze, że restart STEAMa pomaga  |
Już próbowałem ale nic nie pomaga 
............................................ Sro Sty 18, 2006 3:53 pm
|
|

|
N!k0n iNe^Nikon
 ::: 364 :::
STEAM_0:0:6636349
|
THC napisał: |
Dziwne bo ja nie moge wejść na wszystkie oprócz anarchy pisze ze zostales zbanowany cos tam globan o co chodzi :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: >?< |
Heh jak się gra na WH, AB i innych śmieciach to co się dziwić że Globan dopał :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez N!k0n dnia Czw Sty 19, 2006 1:33 am, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sro Sty 18, 2006 6:15 pm
|
|

|
Mister [anarchy|sq] Mister
 ::: 2739 :::
STEAM_0:1:6987721
|
Mialem to samo na niektorych serwerach gdy gralem na Non-steamie :szlug: i to clientregistry.blob tez wlasnie sie wyrzucalo na non-steamie ale to wtedy gdy wogle niedzialal :rotfl: :rotfl:
............................................ Sro Sty 18, 2006 7:05 pm
|
|

|
thuglife ThugLife
|
Mister napisał: |
ale to wtedy gdy wogle niedzialal :rotfl: :rotfl: |
Mi steam się zawsze włącza bez problemów (nie wiesza się, nie wyłącza itp), gram też bez problemów tylko te przeklęte plansze - ale chyba już nic sięna to nie poradzi - wypróbowałem chyba wszystkie sposoby jakie mi tutaj dobrzy ludzie podrzucili ale niestety nic to nie dało z moim "kłopocikiem" zrobić 
............................................ Sro Sty 18, 2006 9:57 pm
|
|

|
N!k0n iNe^Nikon
 ::: 364 :::
STEAM_0:0:6636349
|
Zawsze jest jeszcze jedno wyjście. Napisz do Steama albo poczytaj ich faqa 
............................................ Czw Sty 19, 2006 1:34 am
|
|

|
RobulA ex
 ::: 928 :::
0:1:4403287
Zbanowany |
Ja mam czasem taki problem jak pożycze konto koledze i on na nim gra na innym serwie. A jak próbuje wbic na unia albo gdzies to pyta o haslo i wchodze do gry, a po minucie mnie wywala 
............................................ Czw Sty 19, 2006 7:34 am
|
|

|
thuglife ThugLife
|
RobulA napisał: |
Ja mam czasem taki problem jak pożycze konto koledze i on na nim gra na innym serwie. A jak próbuje wbic na unia albo gdzies to pyta o haslo i wchodze do gry, a po minucie mnie wywala  |
Tobie przynajmniej wchodzi ;] u mnie pyta sięo hasło, loguje się i znów pyta się o hasło - i tak w kółko
............................................ Czw Sty 19, 2006 8:25 am
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
thuglife napisał: |
Swoją dorgą to gdzie można sprawdzić czy ktoś nie gra w tym samym czasie na moim msteamie ?? |
nie da sie sprawdzic bo to jest nielegalne, tzn Valve na to nie zezwala (na granie we 2 jednoczesnie na 1 koncie). Kiedys jednak bylo to wykonalne i wiazalo sie wlasnie z tym pytaniem o haslo. Jak jest dzis - nie wiem, bo w koncu sie dorobilem wlasnego konta 
............................................ Czw Sty 19, 2006 5:14 pm
|
|

|
thuglife ThugLife
|
kj15 napisał: |
thuglife napisał: |
Swoją dorgą to gdzie można sprawdzić czy ktoś nie gra w tym samym czasie na moim msteamie ?? |
nie da sie sprawdzic bo to jest nielegalne, tzn Valve na to nie zezwala (na granie we 2 jednoczesnie na 1 koncie). Kiedys jednak bylo to wykonalne i wiazalo sie wlasnie z tym pytaniem o haslo. Jak jest dzis - nie wiem, bo w koncu sie dorobilem wlasnego konta  |
czyli nie ma żadnego legalnego sposobu aby to sprawdzić??
............................................ Czw Sty 19, 2006 7:47 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
ianczej - tego PO PROSTU NIE DA SIE SPRAWDZIC ani legalnie ani nie. Choc z pewną niedokładnoscia da sie to sprawdzic poprzez wejscie na serwer  (jakikolwiek). Jesli ktos gra z Twojego konta na innym serwerze to Ci sie ten monit wyswietla  ale nie tylko wtedy, wiec i sposób do kitu
Najlepiej jest wiedziec, iz haslo posiadasz TYLKO ty i NIKT inny - wtedy wiesz, ze konta uzywasz wylacznie ty i nikt inny 
............................................ Czw Sty 19, 2006 9:39 pm
|
|

|
|