|
 |
Nowy DZial - BORG JUNIORS ONLY
|
 |
Czy jestes za utworzeniem dzialu FOR JUNIOR ? |
TAk |
|
75% |
[ 24 ] |
NIe |
|
21% |
[ 7 ] |
Tak, ale na innych zasadach... |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 32 |
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Tkajak to napisalem w dziale ogolnym dla pryzmierza - proponuje utworzyc taki dzial - w ktorym mlodsi czlonkowie beda mogli spokojnie dyskutowac sobie na interesujace ICH TYLKO tematy - bez naraznai sie na interwencje modkow/adminow "posty z (|_) skasowalem" albo "walicie offtopiki" . TAki kacik jak "for adults " tyle ze my ,starsi nie bedizemy do niego zagladali - owszem w jakichs krytycznych sytuacjach -admini , ale tylko to. Moderatorem takiego dzialu zrobilbym osobe mloda ,k otra bedzie odpowiadac za caly dzial tylko przed adminami forum.
Co wy na to ?
Pozdrawiam
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:42 pm
|
|

|
Spe3dy Cheetah; spidi*
 ::: 2805 :::
STEAM_0:0:1184706
|
jestem za.
to napewno będzie bardziej sprawiedliwe niz jak było dotychczas
cieszę się, że nareszcie zwracacie na nas uwagę :*
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:44 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
za. propozycja jest już w sztabie, i będę nawoływał do tego żeby coś takiego powstało.
dostęp tylko dla grupy BORG Junior Member, tak więc nie będą tam zagladać osoby spoza i wtrącać swoich komentarzy.
moderatora sami sobie powinni wybrać, i będzie ok.
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:45 pm
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Ale to wszystko możemy robić już na forum. Byłby normalny dział, tyle że starsi by się nie wypowiadali. Czytaliby na pewno. Średnio widzę te pomysł więc.
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:46 pm
|
|

|
|
sadziu ... dzieki za szybka reakcje, ale moze nie zamykaj tego topiku tutaj, a nuz jakies ciekawe do-pomysly sie znajda ..
Pozdraiwam
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:46 pm
|
|

|
jagger c18 | Letitia
 ::: 942 :::
STEAM_0:1:630632
|
proponuję nazwę dla działu - "piaskownica" 
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:48 pm
|
|

|
PADI Michał
|
sadzik napisał: |
dostęp tylko dla grupy BORG Junior Member, tak więc nie będą tam zagladać osoby spoza i wtrącać swoich komentarzy. |
Wszyscy poza Juniorami mieliby zablokowany dostęp do tego działu? I osobny moderator?
No... To zmienia psotać rzeczy
Chociaż i tak myślę, że czasem jakiś Adult się wkradnie i pośmieje
"Piaskownica"? Myslę, że należy uwzglednić fakt, że przedział wiekowy jest od 0-18, wiec Piaskownica wg mnie srednio
For Junior Members Only nie moze być?
EDIT
----------------
Pozwolę sobie jeszcze wtrącić wypowiedź, którą chciałem zamieścić w temacie z ogłoszeniem o nowej restrykcji, ale nie zdażyłem, bo zamknieto temat.
Nie chciałem nikogo przekonywać, tylko dowiedzieć się dlaczego zablokowali nam dostęp skoro nei były tam poruszane żadne ważne i życiowe sprawy. Okazuje się, ze chodzi o przeklinanie nieletnich - dobra. Tyle.
Co do działu Dla Dorosłych - wszystko rozumiem i do tego pomysłu nic nie mam. Kwestia była rozdmuchana pare tygodni temu i tyle.
Chciałem jeszcze zwrócić uwagę [mój pierwszy post miedzy innymi] na tendencje jakie można zaobserwować w rządzeniu boardem. Nowy pomysł z działem Juniorów jest krokiem w dobrą stronę uważam - zobaczymy jak się sprawdzi.
Ostatnio zmieniony przez PADI dnia Pon Lut 13, 2006 2:55 pm, w całości zmieniany 2 razy
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:49 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
PADI napisał: |
Wszyscy poa Juniorami mieliby zablokowany dostęp do tego działu? I osobny moderator?
No.. To zmienia psotać rzeczy
Chociaż i tak myślę, że czasem jakiś Adult się wkradnie i pośmieje  |
chciałbym żeby tak było. o ile się nie mylę, technicznie to nie powinien być problem - dodatkowy dział dostępny tylko dla 1 grupy członków, więc z adultów mogliby tam zaglądać tylko administratorzy (3 osoby).
markooff - nie mam możliwości zamknąc
jagger - ostrzeżenie
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:51 pm
|
|

|
PADI Michał
|
Czyli jakby dział, w którym nieletni mogliby sobie gadać o rzeczach, o których dorośli "nie powinni" pisać... Się zastanawiam czym by to było w sumie 
Ostatnio zmieniony przez PADI dnia Pon Lut 13, 2006 3:01 pm, w całości zmieniany 2 razy
............................................ Pon Lut 13, 2006 2:58 pm
|
|

|
|
No tak to widzialbym wlasnie ..
Pozdrawiam
............................................ Pon Lut 13, 2006 3:00 pm
|
|

|
PADI Michał
|
O swoje swobody na forum się nie martwię, bo za parę miesiący 18-tka. Cieszy mnie natomiast sam fakt nowej inicjatywy skierowanej do młodszych forumowiczów. Za trochę "niezdrową" uważałem tendecję zmian 'ku starszym' - o czym pisałem w tamtym topiku Chociaż z drugiej strony wprowadza to kolejny rozłam na forum. Heh. Dobra, juz nie wprowadzam zamętu 
............................................ Pon Lut 13, 2006 3:04 pm
|
|

|
TOMI [BORG] TOMI
 ::: 3111 :::
STEAM_0:1:8849109
|
Jeszcze ja jestem za
Czyli chodzi o to ze dorosli beda mieli zablokowany ten dzial dla dzieci?
............................................ Pon Lut 13, 2006 3:15 pm
|
|

|
|
tak, dokladnie jak to napisal sadzik .

............................................ Pon Lut 13, 2006 3:17 pm
|
|

|
Ginaw Eliadil
 ::: 850 :::
STEAM_0:1:5932550
|
Jestem za. Bedziemy was obgadywac :rotfl: :rotfl:
............................................ Pon Lut 13, 2006 3:28 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Juz kiedys myslalem zalozyc taki dzial. Mialem dla niego nawet nazwe - PIASKOWNICA . Ale potem jakos wylecialo mi z glowy.
............................................ Pon Lut 13, 2006 3:28 pm
|
|

|
|