|
 |
sadzik jakies plewy !
|
 |
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Matka po prostu nie chce dziecięcia demoralizować ale je¶ki tylko zechce niechaj idzie z nami
Co do soboty - jakej kolwie to na soboty ja odpadam - pracuje i nie mam jak sie wymigać.
Sadzio i Markooff - kto Wam pozwolił os±dzać moj± kobieco¶ć 
............................................ Pon Cze 23, 2003 12:32 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Mysle wiec, ze mozemy kompromisowo wybrac wieczor piatkowy... I tak o tej porze grac sie nie da bo almeria z kafejki pustoszy serwery, pingiem <10 ms. P No i Miasto wyglada wspaniale o tej porze w piatkowe wieczory ... Jest co podziwiac
Shaniatko - widze wiec opisuje ... ) osadzanie to domena jury (inaczej bezzebnych tygrysow old-boyow)
A dziecie wyrazilo juz swoja aprobate i wyraza ja nadal , robiac co raz precyzyjne dziurki kalibru 7,62 mm w glowach biednych CTkow ...
:devil: :devil: 
............................................ Pon Cze 23, 2003 12:54 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
LaShana ash Mano napisał: |
Sadzio i Markooff - kto Wam pozwolił os±dzać moj± kobieco¶ć  |
Jeszcze nie mialem niewatpliwej przyjemnosci poznac Twojej kobiecosci i bynajmniej nie osadzam jej - stwierdzilem tylko fakt ze jestes kobieta 
............................................ Pon Cze 23, 2003 3:13 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
sadzik napisał: |
eszcze nie mialem niewatpliwej przyjemnosci poznac Twojej kobiecosci i bynajmniej nie osadzam jej - stwierdzilem tylko fakt ze jestes kobieta  |
Primo jeszcze nia miałe¶ ale mam nadzieje, że nasze pi±tkowe spotkanie wypali... ( słyszałam że rosły z Ciebie mężczyzna ciekawe czy to prawda i znowu będe najmniejsza hi hi)
Secundo - bardziej ze mnie czarownica czy wiedĽma niż kobieta 
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:27 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
rosly?.... hm.. tu chyba widac ze plotka raczej wyolbrzymia rzeczy...
Az tak wysoki nie jestem.. owszem wyzszy od wiekszosci kobiet, ale co do roslosci chyba mi troche brakuje... no ale mimo wszystko rzeczywistosc dopiero zweryfikuje wszystko 
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:33 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Słownik Shany - 'rosła osoba' to kto¶ wyższy lub/i cięższy od niej samej.
Ale dane faktycznie sie zweryfikuje zatem 27 czerwca ?
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:41 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
No to jestem rosly
OK, 27 wstepnie moze byc.
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:43 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
sadzik napisał: |
[..]OK, 27 wstepnie moze byc.[..] |
Aaaaa!! 27 czerwca? Chcecie sie spotkac w moje urodziny? Ooo, jakie to romantyczne ;S
UPDATE: Sorry, musialem jakos przypomniec, bo nikt nigdy o nich nie pamieta 
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:50 pm
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Cytat: |
OK, 27 wstepnie moze byc. |
Szczerze mówi±c mam nadzieję,że to wła¶nie ten dzień będzie ... wiesz, Truman ma przyjechać 27 - więc spotkanie (conajmniej 3 osoby) i tak na 90 % się oodbędzie Tylko fajniej było by gdyby nas było więcej 
............................................ Pon Cze 23, 2003 7:57 pm
|
|

|
sandman
 ::: 27 :::
|
ja bede
sadzik rosły , lol
wezniemy shadowa dawno go nie widzialem i reszte ebomu , i jeszcze kogo tam sie uda (jak zwykle) 
............................................ Wto Cze 24, 2003 1:28 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Hi hi Sadmanie osobi¶cie Shadowa widuje do¶ć często - to mój kochany Syneczek :jaaasne: nawet nie wiedziałam, ze sie znacie, no no ...
............................................ Wto Cze 24, 2003 11:21 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
sandman napisał: |
sadzik rosły , lol
|
Prawda? Sam sie zdziwilem
Czyli piatek, pozostaje tylko ustalic mniej wiecej godzine no i ZAJAC stoliki.
Wymyslcie sobie cos, ja sie dostosuje.
P.S. Wlasnie sobie uswiadomilem ze zrobilem jeden DUZY blad Ale o tym moze (pewnie tak) powiem na miejscu 
............................................ Wto Cze 24, 2003 12:25 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Swietnie, czyli w piatek . Znowu zobacze Wazsze rozesmiane powykrecane geby Pozostaje tylko ustalic godzine - proponuje o 19 pod skarbonka (jesli ktos nie wie pod ratuszem, wylot z ul. szewskiej na plycie rynku)
sandman - gdzie ty mogles spotkac wczesniej Shadowa ?? Zabawne, nie przypominam sobie zebysmy sie widzieli, nie bywales na Kapelance razem ze Snipkiem i Kirlinem ani w Cafe Terra no a skoro nie spotkalismy sie tzn. ze mozesz go znac tylko z opowiadan kogos z EBOMu.
sadzik - a rosly, rosly, tak pamietam Cie ze zlotu jeszcze i takim Cie zna LaShanna Mea Culpa :devil: :devil:
Tak wiec potwierdzam wizyte naszej trojki - Shana, ja i Shadow. Coz rodzinka powinna sie trzymac w komplecie A trzymac sie umiemy
Co do <PrawdziwegoCzlowieka> - musze wypowiedziec sei za nieobecnych, byc moze do nas dolaczy, jesli tylko bedzie mogl zostac w Krakowie dluzej niz do wieczora. Jeszcze tego nie wiemy.
Pozdrawiam
............................................ Czw Cze 26, 2003 2:14 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
|
Ok, to spotkajcie sie o 19 pod skarbonka - ja nie wiem czy wyrobie sie na 19 - praca niestety trzyma.
Ale jak nie zdarze to spotkam was w popularnym - dotre na pewno. No chyba ze bedziecie zmieniac knajpe to niech mi wysla wiadomosc gdzie - pare osob z EBOM ma moj nr, wiec nie powinno byc problemu. A mysle ze kolo 20 najpozniej 21 powinienem byc...
Wytrzymacie? 
............................................ Czw Cze 26, 2003 5:36 am
|
|

|
|