|
 |
System ostrzeżeń etap I - testy
|
 |
  |
Strona 8 z 11 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 Następny |
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
Brunon napisał: |
Padi i znowu zadam ci pytanie. Dlaczego wpieprzasz swoje trzy grosze tam gdzie nie trzeba. Co ty jestes adwokatem jaggera? Dostal warninga za pisanie zartow w nieodpowiednim temacie i to powinno ci wystarczyc. |
Nie wiesz wszystkiego, a komentujesz. Nie jestem adwokatem Jaggera. Adwokat broni, a nie dowiaduje się dlaczego coś się stało. Ja Jaggera nie bronię. Nawet nie prosiłem, żeby cofnieto ostrzeżenie itp.
Staram się uścislić o co w tym chodzi. Chcę wiedzieć za co mogę/będe mógł dostać ostrzeżenie.
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:16 pm
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Info bedzie wisiało na stronie kiedy warningi będą w 100% sprawne i ustalimy wszelkie ich funkcje jak np czas trwania warninga...
Dajcie sobie na wstrzymanie bo tego sie czytać nie da.
pozdrawiam
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:19 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
Ale sadzik Ci wszystko wyjasnil, wiec nie wiem po co dalej ciagnales ta dyskusje.
jagger napisał: |
Bez jasnych, spisanych reguł przyznawania ostrzeżeń - śmiem wątpić.
|
Jesli wszystko bedzie dzialac poprawnie to bedzie informacja o tym co jak i dlaczego.
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:20 pm
|
|

|
PADI Michał
|
Brunon napisał: |
Ale sadzik Ci wszystko wyjasnil, wiec nie wiem po co dalej ciagnales ta dyskusje. |
Ponieważ sprawa dla mnie nie była jasna i nadal dziwię się bardzo decyzji Sadzika i swoje zdanie w sprawie mam.
Brunon, powiedz szczerze, nie dziwi Cię ten warning dla Jaggera? Były podstawy?
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:29 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
PADI napisał: |
Brunon, powiedz szczerze, nie dziwi Cię ten warning dla Jaggera? Były podstawy? |
Szczerze? Nie, bo gdyby sadzik mial tam modka to by te wszystkie wszystkie posty pokasowal. PO co ktos sie wypowiada w sprawie, ktora go nie dotyczy. A do zartowania sa inne dzialy.
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:35 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
PADI - powiedz mi tylko w takim razie jedno.
Dlaczego nie pytasz się, za co Brunon ma 2 warningi, za co ja mam 3 warningi? Albo Bolo 4 warningi? Uważasz że powinienem był za coś dostać? Albo Brunon? czy Bolo? Nie wspominając o AMI'm, który chyba do 5 się dochrapał?
Albo inne osoby? Czy uważasz że wszystkie pozostale warningi należały się innym osobom, i czy wiesz za co je dostały? Czemu to nie budzi Twojej ciekawości?
Czy nie dziwi Cię taka ilość warningów?
Proszę Cię skończ już ten temat, bo nie doprowadzi do zaspokojenia Twojej ciekawości. Warningi są obecnie w fazie testów, i nie ma zupełnego odzwierciedlenia ich ilość do faktycznych przewinień.
W momencie gdy ruszy system, zostanie przedstawiony (co było już wielokrotnie podkreślane) system za co można otrzymać warningi, jaka będzie kara, i kiedy będą mijały.
Cieszy mnie że masz swoje zdanie na temat tego warninga, ale jeśli uważasz że jest to sprawa którą trzeba ciągnąć w 20-poście, w drugim temacie, w imieniu kogoś, to się po prostu mylisz.
A biorąc pod uwagę fakt, że nie byłeś tak ciekawy i zaniepokojony warningami u innych osób, uważam że się zwyczajnie czepiasz.
Powtórzę ostatni raz - ostrzeżenie było głównie słowne i tylko z powodu (co jak słusznie zauważyl Brunon) że nie mam tam moderatora. W przypadku działania systemu warningów, jagger by warninga nie dostał.
W tym momencie mogę przelecieć po 50 kolejnych uczestnikach i dać warningi testowo wszystkim - dalej będziesz zaciekawiony?
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:38 pm
|
|

|
PADI Michał
|
sadzik napisał: |
PADI - powiedz mi tylko w takim razie jedno.
Dlaczego nie pytasz się, za co Brunon ma 2 warningi, za co ja mam 3 warningi? Albo Bolo 4 warningi? Uważasz że powinienem był za coś dostać? Albo Brunon? czy Bolo? Nie wspominając o AMI'm, który chyba do 5 się dochrapał? |
Sam mam 2 i nawet nie wiem od kiedy. Wiem, że zostaną zresetowane i wszystko wyjaśnione co można i za co. Teraz sobie warningi wszyscy wrzucają dla zabawy "ja chce też warninga - ok, masz" itd.
Jaggera to pierwszy i jedyny warning jaki widziałem [w fazie testów] w konkretnej sytuacji, że ostrzezenie zostało przyznane za coś konkretnego. Toteż się zainteresowałem.
sadzik napisał: |
W przypadku działania systemu warningów, jagger by warninga nie dostał. |
To zdanie ma wg mnie zadziwiająco duże znaczenie w tej dyskusji
Dobra koniec, bo fakt - czepiam się.
............................................ Wto Lut 14, 2006 1:47 pm
|
|

|
Mientus Zla Halina
 ::: 3168 :::
STEAM_0:1:1277260
|
Panowie zbliża mi się Release w banku i naprawdę mam bardzo dużo pracy. Jak tylko się uporam z pracą to zaraz zrobię porządek z warningmi.
............................................ Wto Lut 14, 2006 2:30 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
markooff napisał: |
dlaczego Pocalunek Rzizel ma NADAL bana na forum ??? Uplynelo juz 7 dni a mal miec na 5 .
|
powinnien już być ban zdjęty. przepraszam że to tyle trwało, ale zapomniało mi się.
............................................ Wto Lut 14, 2006 4:41 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Dzieki w imieniu Rzizela Zreszta pewnie on sam tez podziekuje ...
Pozdrawiam
............................................ Wto Lut 14, 2006 11:51 pm
|
|

|
-=Bart=- [trabi|sq]
 ::: 853 :::
STEAM_0:0:7184405
|
U kogo mam sie dowiadywac za co dostalem ostrzezenie nr 1 ?? czy moze wiadomosc przyjdzie mi na PM i byc cierpliwym ?? A moze to jakis blad i przez pomyłke dostalem , czy TESTY jeszcze trwaja ?? bede wdzieczny za wyjasnienie sprawy
pozdrawiam
............................................ Wto Maj 16, 2006 3:31 pm
|
|

|
b_koz! God is a DJ
 ::: 369 :::
STEAM_0:1:6899106
|
ja rowniesz sie chcialem przylaczyc do pytania za co mam juz 2 warningi
nie jestem chyba az tak uciazliwy ?
pozdr.
............................................ Pon Maj 22, 2006 11:36 pm
|
|

|
TormenT c18 | Janet
 ::: 2336 :::
STEAM_0:0:7242492
|
to ja to ostrzezenie mam dozywotnio??? z tego co sie doczytałem
............................................ Wto Maj 23, 2006 6:51 am
|
|

|
BuzeK c18 | Lafirynda
 ::: 3210 :::
STEAM_0:0:26617015
|
po jakims czasie mozna odwolanie napisac do mientusa
chyba tak to bylo
............................................ Wto Maj 23, 2006 7:13 am
|
|

|
  |
Strona 8 z 11 Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 Następny |
|