|
 |
Gor±co uff....
|
 |
LaShana ash Mano
 ::: 138 :::
|
Uuu powoli powoli moi drodzy Panowie, wakacje sobie zrobiłam a Wy tu beze mnie potraficie się obej¶ć ? I to w rozmowach o gor±cu, seksie, włosach i podróżach ? buu... nawet nie miałam kiedy Wam/Ci odpowiedzieć...
* Vigee Słonko jasne że szukam pretekstu by co¶ wytkn±ć
Szkoda, że obciołes włoski bo nie widziałam Cie w poprzednich (w tych też nie) i co ja zrobię ? he ?
* DiThor imprezujecie ? teraz ? a jak Sadzia ¶ci±gali¶my z Markooffem i Dark Angel'em to Was nie było... wnioskuje że Ci 3 mężczyĽni jako jedyni nie bali się baby jagi
* Sadzio nie płakusiaj :jaaasne: a tak apropo to ja tylko przypomnę (o ile zechcesz sobie to przyj±ć do ¶wiadomo¶ci ) mieli¶my się spotkać jeszcze. Co prawda Trumana nie ma i będzie dopiero we wrze¶niu ale może tym razem udało by się nam zmówić jaka¶ większ± grupę Pajacy. Co Ty/ Wy na to ? Osobiscie jestem chętna ale dopiero od 10 sierpnia. Macie czas na zastanowienie tymczasem ja jade sprawdzać jak goraco może bywać w wakacje 
............................................ Pią Sie 01, 2003 10:08 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
A Malenstfooo mi dzisiaj cos tam metrnie tlumaczy, ze ma pare "naked" photos. Tylko musi pozamazywac pewne szczegoly... A ja jej tlumacze, ze szkoda wypisywac i zuzywac niepotrzebnie kredke...
............................................ Sob Sie 02, 2003 2:44 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
znow nie widac postow
Shana - no wiesz - ja tam tylko czekam na znak od Ciebie i moge sie zjawic chocby sam 
............................................ Sob Sie 02, 2003 5:02 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Sadziu bardzo mnie cieszy Twoja postawa takie to heroiczne Pamiętasz ? jak wychodzilismy z knajpy to było powiedziane, że zbierze się ludzi i poszaleje w nocy mamy już nawet fajna knajpkę upatrzona na Kazimierzu - "stajnia" się zowie... Tylko ciut cierpliwosci trza bo wyjeżdrzamy ( ) dzi¶ na wakacje w góry i wracamy prawdopodobnie we wtorek, więc wydaje mi sie że piatek lub niedziela...mogła by być dobrym dniem. To wszystko także zależy od Ciebie i reszty. Póki co ja sie pisze z OGROMNˇ chęci± 
............................................ Sob Sie 02, 2003 9:45 am
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
LaShano, nasze fotki mozesz obejrzec w dziale "Imprezy i zloty" dokladnie tu: :: LINK ::
............................................ Sob Sie 02, 2003 10:26 am
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
Witam Lashana ash Mano chciałbym się umówić z tob± do kina :devil: :rotfl: co ty na to ??
............................................ Sob Sie 02, 2003 10:52 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
|
No zdecydowanie na tych fotkach wygladam jak ja No moze na niektorych fotkach niewygladam jak ja tylko jak ktos inny
A tak ogolnie to wszyscy z zalem mowia - niemoglem pojechac , albo: szkoda ze mnie nie bylo .
No wlasnie - szkoda ze was niebylo.
............................................ Sob Sie 02, 2003 10:52 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Dobra drogie Payace. Składam propozycję - umówmy się zbiorowo
Już raz tak proponowałam to jako¶ większo¶c z Was stcorzyła Tylko Kochani : Markooff, Sadzik i Dark Angel staneli na wysoko¶ci zadania Vigu¶u ja wolę ogladać Panów z bliska a nie na fotkach. Matisse pierw choćmy cyBorgowo Boardowo na kulturalne piwo a póĽniej (jak nie pouciekacie z jaki¶ powodów) będziemy się zastanawiac do dalej.
............................................ Sob Sie 02, 2003 10:58 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
|
Jesli wszystko wypali to mnie poznasz - ale na to sklada sie tak cholernie duzo czynnikow ze ciezko mi przedstawic jakies konkrety.
Ale jesli bede w kraku to dam znac na 100% - aj promis 
............................................ Sob Sie 02, 2003 11:00 am
|
|

|
LaShana ash Mano
|
Vigee trzymam Cie za słowo.
:papa: Wam cyBorgi Payacowate :papa: zbieram sie na 'wakacje' mam nadzieje że do końca tygodnia Ci co maj± sie zdecydować - zrobi± to i jako¶ dojdziemy do ładu 
............................................ Sob Sie 02, 2003 11:05 am
|
|

|
BUREK-ANIA
 ::: 284 :::
|
HAHHAH nie musze was poszczówac adiqa rekinem wystarczy ze was poszczuje moim psem Dithorem  
............................................ Pon Sie 04, 2003 1:57 pm
|
|

|
|