zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

The Borg Collective w RD

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

bohater

Chief Junior Grade
::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
Pewnie byles w jakiejs koalce gdzie grali sami alkoholicy nie bede wymienial i dlatego Cie nie wciagniel w naszej nowej koalce napewno bedzie duzo zabawy i wygranych wojen a wiece moze zacznij i przypomnij o co chodzilo.

............................................
Nie Sie 03, 2003 9:55 am

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
Jak sie koalka nazywa to was zobacze jak wam idzie

Nie Sie 03, 2003 12:55 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

bohater

Chief Junior Grade
Pierwsza koalka nazywala sie The Borg Collective ale nas troche pojechali i niektorzy od razu sie odlaczyli a prawde mowiac im sie nie dziwie bo mnielismy slaby sklad rasowo (prawie zadnego dzina i nas magia strasznie jechali) obecna koalicja nazywa sie lol, sam zobacz tu graja ludzie ktorzy beda w niej na dobre i na zle mamy kilka wolnych gubow jak by ktos chcial ale musi miec jakies pojecie na temat RD.

Nie Sie 03, 2003 6:27 pm

Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
Nie tylko skład macie pomylony ale i koalkę macie pomylon±... kcecie następn± zasadzkę????

Czw Sie 07, 2003 7:53 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

bohater

Chief Junior Grade
Wez sie uspokuj dithor lolu sprubuj sie zasadzic to bedziecie ww oddawac albo biblioteka was tak zjedzie ze sie rozpadnie ta wasza smieszna koala, juz kiluk probowalo i oddali ww. Ale nie o straszeniu jest ten topic, chodzi o to zeby w nastepnej erze The Borg Collective byl koalicja najleprza z dobrym doborem ras.

Czw Sie 07, 2003 11:30 am

Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
Boh boh a wy macie to miejsce wedla jakiego rpzeliczenia ? Ziemi, sily armi czy czego tam jeszcez jest ??

A ty didiq jestes darkiem ponoc. Ty pajacy jeden - na takiego Robin Hooda sie robisz ?? Tu zasadzka, tam zasadzka ?? Oj nieladnie nieladnie

Czw Sie 07, 2003 12:25 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

mrzawka
Bonita Baby

Lieutenant Commander
::: 2310 :::
STEAM_0:1:11908863
boze to wy dalej w to badziewie gracie? i do tego jest was coraz wiecej... porazka... mam tylko nadzieje ze cs na tym nie ucierpi bo trzeba nasz ranking w CB poprawic

pozdrawiam
mrzawka

Czw Sie 07, 2003 2:58 pm

•  Adults only
•  Anarchy Squad
Odpowiedz z cytatem

lonik
inż. lonik

Commander
::: 2776 :::
STEAM_0:1:581489; STEAM_0:0:1171840
Cicho niech sobie graja bo gierka wypasiona tylko za duzo czasu zajmuje codziennie siedizec = sux jak by raz na Tydzien bylo to co innego a CB trzeba poprawic to fakt

Czw Sie 07, 2003 7:21 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

BONIEK

Master Class Officer
::: 165 :::
z tego co wiem toDIthor wymiata w ta gre wiec nie ma sensu zapuszczac nowych sil skoro nasi tak wszystkich bija

Czw Sie 07, 2003 9:44 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

bohater

Chief Junior Grade
Dithor to dark jakich nie bylo atakuja wszystkich i wszystko tylko i wylacznie z zasadzki. Vigee ranking z zakladka MOC to jest ten jakbby najwarzniejszy. Zacznijcie grac to w nastepnej erze The Borg Collective bdzie wymiatal i nie koniecznie z dithorem na czele.

Czw Sie 07, 2003 10:46 pm

Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
Bohater ty koniecznie kcesz mnie wpierdolić... nic nie wiesz o tej grze i straszysz koalk± która w zeszłej erze już poszła z dymem z naszych r±k... to że sobie spokojnie siedzi teraz na top1 nic o niej nie znaczy, wirtualne akry to rzecz bardzo względna... w zeszłej erze też był± taka fajna koalka w top 1 która strasznie kozakowała i biła mniejszych... do czasu aż abdykowała i to tylko po 3 dniach wojny, a miesi±c wcze¶niej abdykowała inna koalka z 1 miejsca, a przypadkowo razem z nimi abdykowało parę innych koalek które nam podpadły względnie zdradziły sojusz... jak ci się uda przekonać Gizma, żeby się zasadził na jedn± z naszych koalicji to ci mogę skrzynkę wódki postawić - dla twojej wiadomo¶ci Gizmo to Imp Biblioteki, powiedz z iloma imperatorami koalicji top 500 piłe¶ ilu znasz i ile masz na gg??? a o ilu wiesz prawie wszystko??? a co najlepsze ile koalicji wskoczy za tob± w ogień żeby rozpierdolić wszystkich naokoło wł±cznie z tymi co cię atakuj± nie bacz±c na to że sami maj± akurat multiwojnę/wojnę albo nie maj± turek/zapasów/specy bo wła¶nie się sami pior± na maxa???? ile masz takich koalek???? znasz w ogóle czechów którzy w to graj±??? grasz na czeskim serwerze??? grałe¶ może z nimi/pod ich dowództwem/dowodziłe¶ nimi??? Zalogowałe¶ się kiedy¶ na guba tylko po to żeby zobaczyć że nie masz w nim nic - 5% ludzi zero zabudowy, popularki, zapasów, zburzone paręna¶cie specy?? a wła¶nie budujesz PSO???? w ogóle czy ty wiesz co to jest PSO???? co ty k**** w ogóle wiesz o RD????

A teraz najważniejsze - pytałe¶ się mnie czy możesz użyć nazwy The Borg Collective w RD?? czy może kcesz mieć we wszystkich gubach tak jak ci wyżej napisałem???? bo dla mnie problemem aby¶cie tak mieli jest tylko to, że muszę się naprawdę zastanowić kogo do was oddelegować, żeby się nie nudził bo ostatnio celów brakuje... podanie waszej nazwy odpowiedniemu człowiekowi na gg to kwestia sekund... jak was zobaczyłem na pocz±tku ery to mnie się kciało ze ¶miechu płakać... przy nastym dniu ery niektóre guby nie miały u was magów a my od 4 dnia walczyli¶my na parę frontów... tu imperia padaj± a wszyscy sojusznicy się od nich odwracaj± bo np. Kozaczkowi się nie spodobało że kto¶ ma np. 3 ekrany notek o sojuszach... czym s± te dziesi±tki sojuszy się okazało jak żesmy im przywalili... 1/3 notek zniknęła do południa dnia w którym dostali... z zasadzki dostaj± tylko ci co na to zasłużyli za sim/jechanie sojusznika/multi do wyboru do koloru... poza tym istnieje też drugi serwer RD CZ który jest płatny i poziom jest tam dużo wyższy niż na PL a poza tym wprowadzono tam dużo zmian które powoduj± żę naprawdę trzeba my¶leć jak się gra... bo jak się potkniesz to ci już nic nie pomoże... wczoraj w ci±gu pierwszego dnia umówionej wojny z większ± koalk± rozjechali¶my ich tak, że dzi¶ pewnie ww oddadz± do limitu ziemi... ale sk±d ty możesz o tym wiedzieć??? na RD PL gra przecież cała masa chamstwa, które my¶li że zjadło wszystkie rozumy... to co się tu dzieje jest ¶mieszne... i jeszcze s± w topce koalki które się nie nauczyły, że się simuje na wojsku i nie prowadzi fikcyjnych wojen ani nie bije mniejszych bez powodu...

Czy naprawdę kcesz mnie wpierdolić???? ja się nie muszę chwalić tym że nigdy nie oddawali¶my ww bo każdy na serwie o tym wie... za to licznik abdykowanych gubów/koalicji za chwilę się przekręci o was... na serwerze od pocz±tku ery s± masakrowane całe sojusze naraz a ty mnie straszysz kim¶ kogo nawet nie znasz???? i kto tym bardziej ciebie nie zna bo dla niego jestes tylko upierdliw± much± kręc±c± sie koło nosa??? polski serwer służy za poligon i chyba cię o tym zaraz przekonam...

PS. Sorciaki ze Szczecina s± dużo lepszymi graczami od ciebie, póki miałem czas w zeszłej erze prowadziłem m.in, ich koalkę, także wiem co¶ o tym rubryki moc i ziemia znacz± tyle co nic, niedługo to pewnie zrozumiesz albo i nie... sam byłem przez parę ostatnich dni poprzedniej ery w top1 i gdyby¶my nie stawiali PSO to bym się tam chyba zanudził na ¶mierć... najciekawsze zadymy s± w top100-top300, ale jak cię pół serwera jedzie podczas budowy PSO to dopiero jest frajda...

Zdravim,

Vigee - Co Robin Hood wiedział o zasadzkach...

Pią Sie 08, 2003 9:50 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
Do Didiego:

Cytat:
PS. Sorciaki ze Szczecina s± dużo lepszymi graczami od ciebie, póki miałem czas w zeszłej erze

Ekhm Sway juz w SORT niejest i prosze niemowic na niego sorciak.
A to ze jest dobry w ta gre to wiem bo widze jak w to gra i czasami slucham jak z czortem rozkminiaja takty i ogolnie to co beda robic.

Cytat:
Co Robin Hood wiedział o zasadzkach...

Ty naiwny jakis jestes czy co ?? Myslisz ze angielska konnice czy tez straz zbrojna mozna bylo ot tak sobie pokonac ?? Ciebie ten tego czy tylko zle sie czujesz ??
Jesli byl ktos taki jak Robin Hood (w kazdej legendzie jest troche prawdy) to muszial dzialac z zasadzek bo inaczej niemial szans.

A tak pozatym - dzieki za wyklad o RD - niewiem czy osoby ktore w to niegraly cos z tego zrozumieja ale wykladzik mi sie podobal

PS. Kiedy jedziecie Czeskich darkow czy tez z nimi w sojuszu jestescie ??

Pią Sie 08, 2003 11:04 am

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
yyyyyy ale dojechales Bohaterowi Ale pytanie zcy musiales tak ostro ?

Pią Sie 08, 2003 11:42 am

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
ostro to on dopiero dostanie...

Vigee nie wyczules ironii w tym tekscie??

i o których czeskich darków ci chodzi bo jedni sa nasi (Drone Forces:)) chyba ze ci chodzi o czeskich darkow na pl? :rotfl:

Pią Sie 08, 2003 11:47 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
Chyba tych na pl bo z tymi Szwejek gra
Ja sie tyle o tej grze nasluchalem i w ogole ze moglbym prowadzic dyplomacje na swiatowym poziomie :rotfl:
Mi sie niechce grac w to bo niemam tyle czasu na polityke - jak jechac to jechac i koniec
A Bohater dostal jazde i jeszcze dostanie pewnie. I dobrze - musi wiedziec gdzie jego miejsce :rotfl: :lol: :papa:

Pią Sie 08, 2003 12:10 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny