|
 |
zonk :(
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
mikka16
 ::: 5 :::
|
Może wy wiecie bo ja nie mam pomysłu.Wczoraj czy przedwczoraj grałem jescze wesoło w cs i nic a dziś nagle jak się chce lognąc (zawsze miałem remember my password) nie dośc ze zapytał się o hasło to za każdym razem pisze ze zły użytkownik lub hasło użytkownik dobry a haseł dałem 1000 możliwych kombinacji jakie bym wymyślił . wątpie żeby ktoś tak nagle sie wkradł na konto bo ostatnio nie grałem dużo a maila z sekretna odpowiedzia nie moge wysłać bo konto mam od kumpla i nie zmieniłem maila tego a on nie pameta bo ma nowego .Pomocy ^^'
............................................ Nie Kwi 23, 2006 10:05 am
|
|

|
BuzeK c18 | Lafirynda
 ::: 3210 :::
STEAM_0:0:26617015
|
kumpel zmienil haslo ;d i teraz ci powie ze ci konto zaebali , a on je sprzeda
komus innemu :wstyd:
............................................ Nie Kwi 23, 2006 10:08 am
|
|

|
mikka16
|
on odpada on jest wporzo zreszta on to konto mi już dał bo wczesniej miałem konto też mi znikło a zresztą on tak nie zrobi bo by ^^ (cenzura )
............................................ Nie Kwi 23, 2006 10:09 am
|
|

|
ShiVa
 ::: 777 :::
STEAM_0:1:3370280
|
a może masz keylogera? i ktoś Ci łapczywie podkrada każde konto ? sprawdz jakimś dobrym antyvirem i zobaczysz 
............................................ Nie Kwi 23, 2006 2:03 pm
|
|

|
mikka16
|
dobra a jeśli tak to jak mam odzyskać to hasło i sprawdzić mail i secretna odpowiedz odpada pzydałby sie program do hackowania d passwordów żebym sam swoje konto shakował ... jak to brzmi :DDDDD ale moze ktoś pomóc ew sie zna na tym bo jak coś to chyba zaraz będe musiał 3 konto już kupić .... ^^'
............................................ Nie Kwi 23, 2006 6:04 pm
|
|

|
RaekwoN trip on me
 ::: 2088 :::
STEAM_0:0:3436152
|
hehehe koles jaki wal ;d Tutaj niby ma problem a on za haczenie kont chce sie zabrac^^ Pewnie zna pare loginow kolegow i... ;>>
............................................ Nie Kwi 23, 2006 6:21 pm
|
|

|
M@d EasyDor House MD
 ::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
|
Jak czytam takie posty to od razu sprawa mi smierdzi... Jakies konto od kolegi, niby dzialalo ale nie dziala, kolega mial e-mail ale zmienil... wogole to taaaaaki niefortunny zbiego okolicznosci...
Kup sobie normalnie jak czlowiek Half Life z oryginalnym Cd Key i jak mawiaja: "get a life".
............................................ Nie Kwi 23, 2006 10:19 pm
|
|

|
mikka16
|
heh odrazu chcą mnie o hakowanie posądzać :DDD mam pliki i screny jak nie wierzycie D ale drażni mnie to bo to juz 2 konto w tym roku ^^' jak coś to chyba znów trza będzie kupować a akurat przy braku stałego dochodu to tak nie moge coileś miechów nowego konta kupować 
............................................ Pon Kwi 24, 2006 3:51 pm
|
|

|
b_koz! God is a DJ
 ::: 369 :::
STEAM_0:1:6899106
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
cahir napisał: |
dziwne że tracisz konta ... ja gram na moim od samego początku steam'a a wcześniej też miałem tego cd-keya... więc nie wiem, musiałeś sobie koszulke zrobić z loginem i hasłem.
Jak masz orginalnego cs'a to wyślij zdjęcie opakowania i numerka do polskiego dystrybutora, powinni ci oddać konto. |
to juz nie dziala, trzeba wysylac teraz zdjecie + 10$ wiec taniej wychodzi nowe konto kupic...
wyjatek: konta CSS - jak na koncie byl HL2 to nie trzeba wysylac kasy
............................................ Pon Kwi 24, 2006 5:00 pm
|
|

|
mikka16
|
no cóz no to chya czas zakupić nowe konto ^^, zawsze jakis plus teraz chyba kupie konto z sourcem D właśnie a jesli ktoś ma keylogera i podgląda co wpisuje to jaki byscie polecili program antyvirusowy naprawde dobry ? 
............................................ Pon Kwi 24, 2006 7:00 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
mikka16 napisał: |
no cóz no to chya czas zakupić nowe konto ^^, zawsze jakis plus teraz chyba kupie konto z sourcem D właśnie a jesli ktoś ma keylogera i podgląda co wpisuje to jaki byscie polecili program antyvirusowy naprawde dobry ?  |
jasz masz keyloggery i inne syfy to jedynym naprawde skutecznym lekarstwem jest format a po nim zainstalowanie softu zabezpieczajacego
Z firewalli polecam Outpost Firewall Pro
............................................ Pon Kwi 24, 2006 8:47 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Tak, to skuteczny i porzadny firewall, mozna mu zayfac
Pozdrawiam
............................................ Pon Kwi 24, 2006 10:11 pm