zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

The Borg Collective w RD

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 3 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
Szkoda ze nie umiem w to grac. Chodz wlasciwie chyba lepiej zebym nie umial, bo jak przyjada takie dithury to zbija

............................................
Pią Sie 08, 2003 12:17 pm

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

DiThor
QueeN

BORG Moderator
::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
Vigee napisał:
Chyba tych na pl bo z tymi Szwejek gra

A Bohater dostal jazde i jeszcze dostanie pewnie. I dobrze - musi wiedziec gdzie jego miejsce :rotfl: :lol: :papa:

Sprawdze które to Darki :rotfl:

Bohater jest na biegunie... a ww to on oddawał wła¶nie Bibliotece... lol i CSom a Gengis go zanihilował na pocz±tku ery :rotfl: jak wyjdzie z lodówy to dostanie niespodziankę

Pią Sie 08, 2003 1:21 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Vigee
Wait For Me

Captain
::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
BUahahahahahahhahahahahahahaha :lol: :rotfl: :devil: :szlug: Biedny Bohater oj biedny

Pią Sie 08, 2003 2:00 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Czort
I Need Money

Lieutenant Junior Grade
::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
my wcale tacy dobrzy w RD nie jestesmy ale jakos sobie dajemy rade nie mamy zadnych sojuszy ktore pojda z nami w ogien nie mamy nikogo jestesmy sami jak palec a wokolo pelno kryminalistow !!! my nic nie mamy jedyne co nam zostaje to napieprzanie koalek o 200 miejsc pod nami :rotfl:

Pią Sie 08, 2003 2:24 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
Aż takich złych sojuszy nie macie my nie mamy żadnych np

Pią Sie 08, 2003 2:47 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Marysia

Master Class Officer
::: 168 :::
STEAM_0:1:487209

Moze i bym zaczol w to grac ale sam neiwiem wogle jak to dziala Chyba ze Dithor mi pokaze i poswieci mi troszke zcasu zeby mnie poduczyc. Lobie tego typu gry Czesto gram np w herosow. Ale najlepsze jest to zeniewiem gdzie sie gra z kad sie grac z kad zalatwic gre i wogle Mosial by mi ktos objasnic ja sie gra ( bo jestem tempy i to nie latwe)

(kiedys uczen przerosnie mistrza)

Pią Sie 08, 2003 4:13 pm

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

GunloK

Lieutenant Junior Grade
::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
Marysia www.reddragon.pl rejestrujesz sie i heja

Pią Sie 08, 2003 4:39 pm

•  Clan FoD & V.S.
Odpowiedz z cytatem

Sw@y
I'm Just a n00b

Lieutenant Junior Grade
::: 1075 :::
STEAM_0:1:273369
Vigee ploto jedna !!!!
qde ni emyslisz ... cieszko ze Didi najwiekszy dark na serwie nie bedzie dogadany z czeskimi darkami ... ale i tak chyba caly plan wziol w leb bo cos najwazniejszy sojusznicy jakos takos sobie odpuscili .. a takich z ognierm itd to mam w top 350 .
Ale bardzo mi sie podobalo to co DiThor napisal .... i w sumei jezeli jego zapraoszenie do sojuszu jest ciagle aktualne to z checia z wami pogram bo widze ze dosc wesolo macie
Ale cham jeden na gg mi ju znie odpowiada bo go ciagle zanudzam hihihihihi. A co do sojuszy to i tak najlepsza sa te ni episane tylko dogadane na gg. a nie pilem z nikim bo w sumie to z szcz znam tylko impke25 latek fajna laseczka ale ma faceta i jakos nad zotem red dragona w szczecinie nie chce mi sie myslec bo klijet jest policjantem i wpierdoli mi ze zlatuje sie z jego dziewczyna .

btw co do tych czeskich darkow .. chcielismy im wytlumaczyc zeby zabardzo nie fisiowali na serwerq bo sie worza strasznie

btw2 DiThor ile kosztuje gra na czeskim serwerq ??

Pią Sie 08, 2003 5:04 pm

•  Adults only
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
Jak kupujesz cał± koalkę to wychodzi z 10 zeta za guba na cał± erę napisz mi o któr± koalkę na PL ci chodzi bo czasu nie mam sam sprawdzić a teraz idę na siatkę a co do gg to proste - tak rzadko mam je wł±czone, że szok

Pią Sie 08, 2003 5:45 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Sw@y
I'm Just a n00b

Lieutenant Junior Grade
Hmm nis podziewalem sie ze tak szybko odpiszesz
Chodzilo o koalicje Smrt je Vąude - ale z tego co widze ze poszkodowanie przez ta koalke jakos se odpuscili i chyba mam sojusznika mniej
lol ??
hehehehe
ale te koalki sie rozpadaja

odpisalbym wczesniej ale nie spodziewalem sie wczesniej odpowiedzi niz jutro

PS. I co z tym sojuszem ?? ( to oczywiscie jest PeMka do DiThora )

Przepraszam za skladnie wypowiedzi .. ale piwo troszke sieka w pewnych ilosciach

Pią Sie 08, 2003 11:41 pm

•  Adults only
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Sw@y
I'm Just a n00b

Lieutenant Junior Grade
tak btw co do bohatera ...
W sumie troszke akrow mozna by chapnac na nim a tym bardziej na jego koalce w zamrazarce .... bo maja z 300k niecale a to bedzie jakies 30 - 40k z zasadzki
np. za uciekanie do loduwy podczas wojny ... hmm powod lepszy niz inne

Pią Sie 08, 2003 11:44 pm

•  Adults only
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

bohater

Chief Junior Grade
::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
Dithor widze ze z toba sie wogule nie mozna dogadac bo jestes głubszy niz ustawa przewiduje ale coz. Co ty chcesz od nas my dopiero gramy od polowy tamtej ery i cala ta chociaz krotko ona trwa. Ciekawe czy ty tez byles takim kozakiem na poczatku jak by Ci ktos nie doradzal bys byl taka lama jak w CS. A co do oddanych ponoc ww bibliotece to oni dali protka goscia ktorzy nas pojechali a my ich zaatakowalismy i dlatego im mysielismy oddac ww, ale od tamtej pory za kazdym razem jak na pojechal ktos z zaskoczenia to oddawal na ww. A co do tej twojej z dupy koalce to cos coraz mniej ziemi ma "kozakowie" :lol: co to za koalcija. A co do straszenia na to jestes smieszny atakuj to bedziesz ww oddawal ale nie chce mi sie o tym gadac o twoich zagraniach darkowskich, aha a co do PSO to czy twoja koalka chociarz 0.05 wybudowala watpie bo jestescie darkami.

Ale tak naprawde nie o tym mam pisac bo ten topic nie jest o ty ale niektorzy nie umia czytac. Ja chce załorzyc od nowej ery koalicje z toba albo bes ciebie i nie bede sie pytal czy moge uzywac nazwy The Borg Collective bo jak bede chcial to i tak to zrobie. Ale z tego co wiem do ciebie to i tak nie dotrze, ale co na to poradze. A co do tego zeby was biblioteka pojechala z zasadzki to jeszcze sie okaze. Ale teraz na powarznie jesli chcesz to mozemy zalozyc koalcije od nastepnej ery przeciazl, mozesz miec tam 1 guba co ci zalezy i tak jestes farmerem mozesz slurzyc nam dobra rada zeby borg byl coraz leprzy a nie od razu straszyc. Chetnych w tej chwili jest 7 osob ktore beda zawsze robic guby.

Sob Sie 09, 2003 6:56 am

Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
Bohater twoja gadanie sie kwalifikuje do deasymilacji z wykopem, pisalem ci czy pytales sie mnie o możliwo¶ć użycia nazwy???? to że jeste¶ dzieckiem i pleciesz jakie¶ bzdury, żeby się popisać jako¶ do mnie nie przemawia. Akurat mielismy co do BORGA w RD inne plany i dlatego mnie to wpierdoliło, a co się dzieje jak mnie kto¶ wpierdoli zapytaj się innych... Gdyby¶ się zapytał czy możesz to może inaczej by to wyszło... a tak masz gwarancję zjazdu... dla twojej wiadomo¶ci w zeszłej erze stawiałem PSO w Lame Squad, ale ty nie zdajesz sobie sprawy co to w ogóle było... a co do Kozaków to nie będę sobie strzępił języka tłumacz±c ci o co chodzi bo do ciebie i tak ta filozofia nie dotrze, po ostatniej zasadzce nawet nas już kumplami nie straszyli ani nie dostali¶my na następny dzień 5 wjazdów ale przecież ty nie wiesz o co chodzi i dla ciebie zasadzka jest be, mysl tak dalej a nigdy nie bedziesz umial dobrze grac, wiesz co to jest w ogóle multi??? kiedy bijesz się z 5 naraz??? bo my tak tak gramy od 4 dnia ery... poczytaj sobie troche forum RD albo hofyland i skontempluj t± wiedzę to może zasłużysz na to aby kto¶ się na ciebie popatrzył, gdyby¶ cokolwiek wiedział o tej grze to nie powiedziałby¶ ani słowa o ziemi - pisałem ci już że ziemia nie ma żadnego znaczenia i jak szybko zmienia wła¶ciciela... a na siedzeniu na szczycie i praniu mniejszych umiejętno¶ci gry się nie podnosz±... co do Biblioteki to według zasad RD nie znajdzie sobie równorzędnego przeciwnika a to że pierze paru mniejszych naraz którzy nie s± w stanie oddać się bardzo nie podoba pewnym osobom... ile razy już tak się działo... a Biblioteka ma z nich wszystkich najsłabsze plecy i najlepiej się pali, a jak już mówiłem dla ich impa jeste¶ niczym... koalka która jest top1 ma największ± szansę na szybkie skończenie koło top 1000 ale czy ty w ogóle sledzisz t± grę czy tylko czekasz aż się kto¶ na ciebie zasadzi, bo nie potrafisz sam wojny wypowiedzieć?? w twojej historii jako¶ nie widzę tych ww które niby ci tam hurtowo oddawali... z tego co widzę to ciebie jechali a nie ty ich, chyba że sobie wybrałe¶ jakiego¶ przeciwnika o 50% mniejszego i który się na guby nie logował... obiecuję, że nie będę się ¶miał z twojej historii wojen, bo przecież takich historii s± tony na tym serwerze...

A co do szkolenia to szkolę ludzi którzy na to naprawdę zasługuj±... na twój tekst o lamieniu w csa też się nie wypowiem bo przecież też nie wiesz o co chodzi... potrafisz tylko wyzywać i wy¶miewać wszystko co kto¶ napisze... potrzebujesz z dwudziestu paru lat na karku i pracy, żeby co¶ z tego zrozumieć a i tego ci nie gwarantuję...

Update:

Hmmmm wlasnie sie zalogowalem na RD i patrze a tu z dwiescie ktoregos skoczylismy na 31-e... o so chosi?? I jeszcze go¶cie sie mroż±... co¶ takiego czyżby oni stali w topce bez wojska? bez złodzieji?? po takim długim simie??? na co oni liczyli??... i znowu nie kc± sie bic nawet z kumplami tylko na forum nas wyzywaj±... moze dostaniemy jutro przynajmniej z 4 zasadzki bo sie nudno robi... przeciez to co robimy to zwykly sim na czyjejs ziemi... :rotfl: mam nadzieje ze bedzie jaka¶ totalna multi 20 na 10 (nas 10 jak zwykle) i spadniemy niżej bo przecież kumpli na górze nie będziemy jechać...

Sob Sie 09, 2003 9:43 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

bohater

Chief Junior Grade
::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
Oj Dithorku nie chce mi sie juz z toba klucic bo jestes starszy i Cie szanuje i moze i masz racje ale to ty zaczoles ta cała awanture. ja zakladajac ten topic pytalem sie czy ktos od nastepnej ery bedzie chcial grac bo nas jest tylko 7 i prowadzimy cala koalicje wiec jest ciezko czasami sie to robi na odwal i dlatego ta koalicja jest jaka jest. Aco do lamienia to juz wspominalem ze my narazie nie dlugo gramy. Aha i sory za to ze powiedzialem ze lamisz w CS i RD ale sie wkurzylem bo narazie nie moge sie z toba dogadac bo ty ciagle swoje straszenie. Ale jak juz chyba z 5 razy mowilem ze ten topic nie jest po to zalozony. Chcemy załozyc nowa koalicje od nastepnej ery The Borg Collecitive i mysle ze bedziesz jej czlakiem i udzielisz nam troche wskazowek zeby koalicja jakos sie rozwijala. I juz nie wracajmy do straszenia bo mi sie nie chce juz o tym muwic, juz wystarczajaco jestem wkurzony, ale Ci ustapie ktos musi pujsc na kompromis. Mysle ze juz nie bedziesz na s straszyl tylko dojrzale podejdziesz do tematu i wkoncu The Borg Collective ruszy pelna para w nastepnej erz.

PS. A co do zasadzenia sie na was przez biblioteke to jeszcze sie okarze czy ma na s wdupie jak to powiedziales, jeszcze bedziesz taszczyl ta skrzynke wodki do zakopca

Sob Sie 09, 2003 11:50 am

Odpowiedz z cytatem

ricky c

Petty Officer
::: 85 :::
STEAM_0:0:4033136

RD SUXXXXXXXXXXXX

Sob Sie 09, 2003 4:06 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 3 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny