|
 |
amx mod x
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
sobio ronnie
 ::: 503 :::
STEAM_0:0:9356768
|
Witam, mój kolega ma taki problemik, że wkleił sobie amx mod x do folderu cstrike wszystko skonfigurowal ma admina i (gdy robi serwa na lanie )moze kickowac, banowac, itp. Lecz jest jeden taki problem, otóż wczoraj zauważyliśmy, że niektóży gracze są niewidzialni i to nie ak jak człowiek na 10 lvl na unimatrixie tylko zupełnie go nie widać tylko słychać i sie pojawia napis z imieniam na celowniku jak na niego najedziesz "przypadkiem" ;]. on poprosil mnie o pomoc, a ja nie wiem o co w tym chodzi wiec jakbyscie mogli mi i mu pomoc to bylbym bardzo wdzieczny 
............................................ Czw Maj 04, 2006 6:31 am
|
|

|
dhair dhair
 ::: 18 :::
STEAM_0:0:3865125
|
cześć,
miałem podobny problem.. tzn. nadal mam, ale znalazłem na to sposób. Na swoim kompie robię serwer do gry po sieci z kumplami, ustalamy przedtem czy gramy z wc3 czy bez wc3. Gdy gramy z warcraftem [taki sam jak na Unimatrixie, tylko troszke "stuningowany" ] to wszystko jest w najlepszym porządku i super się gra. Kiedy jednak ustalimy że gramy bez wc3 i wyłączę w trakcie gry sv_warcraft3 0 to nie odrazu, ale po kilku minutach wszyscy nagle znikają i nikt nikogo nie widzi, dokładnie taka sama sytuacja jak u Ciebie. Wtedy to mam przygotowanego zwykłego amx'a [AMX Mod 0.9.9 - WIN32 - STEAM], bez wc3, w drugim folderze, [w addons mam dwa amx'y - amxmodX i właśnie amxmod'a 0.9.9, wystarczy że zmienię linijkę w pluginach w metamodzie - wyłączę wtedy amxmodX i włączę amx0.9.9, kwestia przepisania jednego znaku] ale i tak nie obejdzie się bez wyłączenia i włączenia cs'a. Nieznam się na bibliotekach .dll, ale jak na mój chłopski rozum, to właśnie to jest zepsute w amxmodX'ie i powinni to w końcu naprawić...
Pozdro
............................................ Czw Maj 04, 2006 7:57 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Ale on nie pisal, ze graja z W3C, tylko ze wystepuje takie zjawisko niewidzialnosci.
............................................ Czw Maj 04, 2006 8:11 am
|
|

|
dhair dhair
 ::: 18 :::
STEAM_0:0:3865125
|
i tak i tak znikają.. jak się bez wc3 załączy amxX'a, może powodem tego znikania jest właśnie błąd w dll'ach ? tak czy siak problem rozwiązuje niższa wersja amx'a 
............................................ Czw Maj 04, 2006 8:37 am
|
|

|
sleep c18 | Sharon
 ::: 4704 :::
STEAM_0:1:2083247
|
witam
Moim zdaniem restart serva lub kompa na ktorym stoi hlds powinien rozwiazac ten problem. Na moim servku jest war3ft i predator mod. Gralismy tylko z predator mod i gdy wylanczylem plugin (pauzowanie) predator to gosciu biegal ze skinem predatora. Nawet ladnie to wygladalo. Tylko restart pomogl. To jest wina amxx.
Pozdrawiam
............................................ Czw Maj 04, 2006 9:31 am
|
|

|
sobio ronnie
 ::: 503 :::
STEAM_0:0:9356768
|
Pytanie do sl33p'a , on ostatnio go montowal na servie swoim a z tego co wiem to na necie masz instalke z amx'em i WC3
............................................ Pią Maj 05, 2006 6:06 am
|
|

|
sleep c18 | Sharon
 ::: 4704 :::
STEAM_0:1:2083247
|
Biedronka tu masz link gdzi mozna sciagnac caly server pack z war3ft - troche musisz poczytac, troche pokabinowac, wrzucasz do katalogu hlds/cstrike i jazda.
:: LINK ::
Pozdro
............................................ Pią Maj 05, 2006 7:19 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|