|
 |
The Borg Collective w RD
|
 |
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Biedna Biblioteka by się jeszcze szybciej spaliła bo kto¶ by tam spiryta po ksi±żkach rozlał : co do przyszłej ery to się koalka rozwinie bo do tej pory za mało ludzi gra a ja nie kcę jednej lamerskiej koalki tylko przynajmniej trzy z do¶wiadczonym dowództwem, pod tym dowództwem gracze się naprawdę szybko naucz±... ale ci ludzie dopiero się szkol± bo ci co by mogli już teraz maj± własne koalicje o wyrobionej renomie... członkiem tej koalki nie będę bo mam i tak za dużo roboty w tej grze, żeby jeszcze się zaklikać, w zeszłej erze prowadzilem w szczytowym momencie 4 koalki i paręna¶cie gubow a to zdecydowanie za duzo było nawet jak po¶więcałem całe dnie na RD... ale jak sie widzi po raz pierwszy RD i od razu ma prowadzić zajechanego magi± Br-Oug'a bez ssh stoj±cego na e2 to dopiero jest frajda... tydzień nauki na takim czym¶ i masz wyrobione wła¶ciwe nawyki a na simie umierasz z nudów. Teraz sobie klikam spokojnie dwa guby po jednym na każdym serwerze (i jak mnie kto¶ poprosi) a cała reszta to poczta, gg, i zloty ktore sa co tydzien albo i czesciej... czyli cała działalno¶ć zakulisowa sceny - dyplomacja, zasadzki, wojny, pomoc sojusznicza, multi itp zasadĽcie się na koalkę z dobrymi sojuszami i walczcie do końca bez ww gwarantuję wam, że będziecie wiedzieli więcej niż teraż o tej grze...
awanturę nie ja zaczynałem tylko ci co mi nie odpowiedzieli dlaczego użyli nazwy Borga bez zapytania a ta poczta poszła kiedy¶ na wszystkie guby u was w koalicji... odpowiedział mi jeden Tommy, żebym spadał na drzewo... no to się wtedy doigrali¶cie... a nawet jeszcze wcze¶niej kiedy was zmasakrowały w 4 dniu ery Czerwone Wierchy... Powinni¶cie się domy¶lić ostrzeżenia, aż tak jasno tam pisało o annihilacji :rotfl: poza tym to był dla was dobry trening i powinni¶cie być za to wdzięczni o ile was to czego¶ nauczyło po potem dalej stali¶cie bez obrony idę grać
Ricky: miesi±c temu przypadkiem znalazłem guba o nazwie [BORG]Snowman w jednej dziwnej koalce nie wiesz co¶ o tym przypadkiem??
............................................ Sob Sie 09, 2003 4:27 pm
|
|

|
bohater
 ::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
|
ricky c co ty wiesz o zabijaniu.
Ale wrucmy do kakretow. Ciesze sie ze wkoncu sie dogadalismy i przyznaje sie do bledu ze to przez moja glupote ta cala klotnia, ale coz czlowiek uczy sie na bledach . Powoli czlakowie the borg collective sie wykruszaja nie wiem jaki jest tego powod ale chyba sklad rasowy bo ostatnio mielismy wojne i nas zjechali tak czarami ze prawie wszyscy stracili po 10 specow a co drugi SSH katastrofa. Wiec zalozylem nowa koalicje o nazwie "lol" juz z odpowiednim doboerm raz przyznam sie ze wzorowalem sie na bibliotece. Narazie jest cos takiego ze 3 ludzi zarzadza 17 gubami jest to bardzo ciezkie, ale moze sie zbierze wiecej ludzi z kafe. Co do doswiadczenia czlonkow the borg collective to jest coraz wieksze i mysle ze w nastepnej erze jak The Borg Collective zostanie wskrzeszony to juz bedza mieli dosyc wyskoi poziom takze nie bedziesz musial tlumaczyc nam co mamy robic jak lama. Prawdopodobnie borg sie rozpadnie bo zarzadzac 2 koalicjami na raz to troche jak na muj leb za durzo chyba rze ty chcesz sie pobawic (dam ci log i pass). Super ze sie wkoncu dogadalismy iwlasciwie prze ze mnie nie moglismy sie dogadac ale to nie ja wymyslalem ta nazwe ale ktos inny nie bede donosil . Jestes spoko kolesiem jak na krolowa przystalo i mysle ze w nastepnej erze o The Borg Collective bedzie glosno.
A co do [BORG]Snowman to nic o tym nie wiem ale moze kiedys probowal w to grac albo zeczywiscie gra nie dziwie mu sie RD ROX.
PS. A co do tej zasadzki to radze sie szykowac bo gadalem z gizmem i raczej was ojada nie zapomnij o skrzynce wodki
Pozdrawiam byc moze przyszlego imp. The Borg Collective chociaz nie koniecznie 
............................................ Sob Sie 09, 2003 8:33 pm
|
|

|
DiThor QueeN
|
Biedacy i do tego 5 innych koalicji tez nas pojedzie ale już z innego powodu, wej¶cie do topki to niezła prowokacja będzie zabawa co to jest SSH??? nam to ginie co chwila... 5 tur i jest spokój tylko trza umieć
[BORG] Snowman to gub rickiego jakby na to nie patrzeć... ide krecic targ bo za duzo ziemi mam zeby to wszystko zabudować :rotfl:
............................................ Nie Sie 10, 2003 10:29 am
|
|

|
bohater
|
Wiec z tego co wiem to od nas z zakopca bylo by na 100 % 5 osob ktorzy beda robili to z pasja i nie beda olewac chociaz jest jeszcze kilka innych osob ktorzy w to graja ale graja bo graja jak im sie chce. Nasz poziom jest coraz wyrzszy chociarz nie zaprzeczam ze wiele sie musimy jeszcze nauczyc ale to kwestja czasu. Narazie bedziemy sie szkolic na naszej nowej koalicji "lol" ktora idzie palna para do przodu. A wiec jak juz bedzie sie konczyla ta era chociaz nie tak szybko to wszystko trzeba bedzie ustalic zeby zaczac jak nalerzy. Jest spoko .
PS. Ciekaw jak dlugo kozakowie przetrwaja pod naporem wielkich tomów biblioteki . Ja bym nie chcial zeby na mnie rzucal czary dzin ktory ma 100 k ziemi. Ale spox zycze powodzenia kozakom 
............................................ Nie Sie 10, 2003 12:00 pm
|
|

|
DiThor QueeN
|
Buhehehehehe co to jest taki dzin poza tym to bedzie multi zgadnij ile koalicji tu będzie walczyć jak się biblioteka na nas zasadzi??? bo na nas pójdzie nie mniej niż 5 
............................................ Nie Sie 10, 2003 12:20 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
Sway od czorta bo netu nie mam
hmm byle BORGi tez wchodza w rachobe do tego sojuszu ?? jezeli tak to z checia sie zapisze do takiej zabawy 
............................................ Nie Sie 10, 2003 6:47 pm
|
|

|
bohater
|
Spoko mysle ze bedzie super przeciez chodzi tylko o zabawe. 
............................................ Pon Sie 11, 2003 8:42 am
|
|

|
DiThor QueeN
|
Bohater: co¶ wam tam płonie na górze :rotfl: :rotfl: :rotfl: cholera nie poczekali na nas... chyba nigdy mi się nie uda tej biblioteki spalić, bo zawsze j± kumple pal± wcze¶niej 
............................................ Czw Sie 14, 2003 11:47 am
|
|

|
KILIK
 ::: 855 :::
STEAM_0:0:88920
Zbanowany |
Ahaha o_O a ja slyszalem ze goscie ostatnio zaczeli sie wnerwiac na siebie i kumple przestali grac i w rocili do diablo ( zreszta z twojej koalki Dith podobno [ Arka i radek i paru innych ])
a R ma za dluga instrukcje obslugi zeby sie tego uczyc 
............................................ Czw Sie 14, 2003 12:02 pm
|
|

|
bohater
|
Spokojanie Dithorku jeszcze biblioteka zdarzy was pojechaj a jak nie ona to my ale na powarznie to sie wydarzylo biblioteka ponie ale coz nie zawsze mozna byc pierwszym chociaz co do The Borg Collective w nastepnej erze to biba nie medzie miala do nas lotow . 
............................................ Czw Sie 14, 2003 2:07 pm
|
|

|
DiThor QueeN
|
Kilik - u nas się kto¶ kłóci???? w życiu :rotfl: przecież wszyscy po sobie jad± równo...
Bohater - Biblioteka to był kolos na glinianych nogach i wszyscy o tym wiedz± 
............................................ Czw Sie 14, 2003 3:58 pm
|
|

|
bohater
|
Moze i tak ale co tam sami sobie zasluzyli przeciez ja nie jestem zwolennikiem ich tylko wydaje mi sie ze gizmo to spox koles. Moze nawet w nastepnej erze tez pojedziemy biblioteke jako The Borg Collective 
............................................ Pią Sie 15, 2003 7:41 am
|
|

|
DiThor QueeN
|
nie wydaje mnie się 10 dni i będziem mieli z ww tyle ziemi że nie będę miał za co jej zagospodarować :rotfl: w przyrodzie nic nie ginie a zabawa przednia... go¶cie tak lami±, że szkoda gadać... jedyne co bior± to ziemię... szkoda tylko że w 5 musimy cał± koalkę obrabiać 
............................................ Wto Sie 19, 2003 8:33 pm
|
|

|
bohater
|
Wiem cos o tym ja przez 5 dni musialem robic sam cala koalke katastrofa ale juz niektorzy wrucili, w nastepnej erze jak juz wszystko bedzie zrobione to max kazdy bedzie mial po 2 guby w borg bo oczywiscie jak nie bedzie chetnych, i zrobimy przed kazdym nick [BORG] Dithor 
............................................ Wto Sie 19, 2003 8:59 pm
|
|

|
|