|
 |
Rymowanie za Rzadanie
|
 |
Czym Dla ciebie jest Hip-Hop?? |
Subkultur± |
|
31% |
[ 10 ] |
Muzyk± |
|
25% |
[ 8 ] |
Strat± Czasu |
|
21% |
[ 7 ] |
Hip-Hop jest Beznadziejny |
|
21% |
[ 7 ] |
|
Wszystkich Głosów : 32 |
Marysia
 ::: 168 :::
STEAM_0:1:487209
|
Jezeli jest to caly kawalek bo jest do dopy niema mysli przewodniej nie trzym sie kupy POZATYM KTO PRZEROBIL BY FISZA? ?. Wiem Hip Hop jest ciezko zrobic... Pozatym zeby na hip hopie zarobic to musi byc komercja bo wiekszosc hip hopowcow slucha kawalkow typu glucha noc WIELKIE JOL itd... Jedynie hh z podziemia jest calkiem niezly POSLUCHAJ SOBIE FIRMY ( Z KRAKOWA) slyszales wogl o nich ? ? Niema to jak TEDE KARRAMBA LIROY JEJJEJEEJEJEJ HIP HOP RULEZZ !!
............................................ Nie Sie 10, 2003 5:35 pm
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
Witam
A ja znalazlem raperski kawalek i do tego taniec na żywo :rotfl: :rotfl: :: LINK ::
............................................ Nie Sie 10, 2003 10:39 pm
|
|

|
primo
 ::: 171 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Te marys nie przesadzaj ze tylko Liroy, Karramba czy TEde. Nie zapominaj o paktofonice czy peiji . To sa niezle teamy, albo kaliber44
Ja ostatnio sciagam sobie troche hopu z sieci i powiem wam ze np. fenomen tez sie calkiem dobrze prezentuje.
Jezeli chodzi o niezly kawalek to jezeli ktos lubi sentymenty to polecam kawalel stok'a: Tylko Ty Kochanie!! A jak to pusicicie dziewczynie to ....... :szlug:
A jak macie uraz do laski to moze kawalek karramby: Pocałuj mnei w dupe:) hhee
BTW. maryska daj no namiar skad moge sciagnac ten krakowski underground:) chetnie poslucham i ocenie :szlug: :devil: 
Ostatnio zmieniony przez primo dnia Pon Sie 11, 2003 8:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Pon Sie 11, 2003 8:13 pm
|
|

|
Marysia
 ::: 168 :::
STEAM_0:1:487209
|
Hehheeh sklap lob kaza ciezko dostac. A powiem ci tak wazny jest przekaz a nie podklad. Podklad moze byc byle jaki byle by sie rymowalo ale przekaz wazny
............................................ Sro Sie 13, 2003 2:51 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
Marysia w sumie od dosyc dawna slucham andergrandowego polskiego rapu a z tycvh co cos osiagneli slucham K44(kiedys) PFK(jak jeszcze bylo) Pijani Powietrzem, Grammatik, PeZeT(fajne ma kawalki) duzo jest crewow ktorych slucham, swojego czasu mialem ponad 4 giga andergrandu
Liroj Jest najlepszy tak samo peja i tede oni dla mnie rzadza sa najlepsi w tej branzy :zieeew: :rotfl: ale tak to jest ostatnio jest wielki BOOM hip-hopowy i wiekszosc jedzie na komerche ostatnio widzialem teledysk do utworu o dzwiecznej nazwie Oszusci (albo jakos tak) bylo tam 3 lepkow a dwoje z nich przypomianlo mi z wygladu i z flow Pezeta i Eldoke to jest wielki LOL oni juz nie patrza sie na jakosc tylko na ilosc i kase jaka z tego trzepia.!
A dla niewiedzacych co to jest Hip-Hop polecam polski film Blokersi i Scratch Amerykanski film ktory wyjasni wam o co tak naprawde chodzi w HH i co to jest HH, szczerze polecam.
ten kawalek co zacytowalem na poczatku to jest text Fisz'a z plyty Grammatik Swiatla miasta pt.: Pamietam i jest on caloscia jaka wykonuje Fisz w tym utworze
Peace
............................................ Czw Sie 14, 2003 12:18 pm
|
|

|
primo
|
no wlasnie mialem kiedys plytke ze sciezka z bloKERSOW no i kumpel mi siadl na niej , potrzebuje teraz sciagac kawalek rapafun:"sie zmienilem"
ma ktos?? :szlug:
czort miales mi napisac co bym tam mogl ewentualnie sciagnac od ciebie!! 
............................................ Czw Sie 14, 2003 6:58 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
primo mam ten kawalek ale w zasadzie jest niemozliwe sciaganie odemnie w zaden sposob a i jest jeszcze jeden minus ja mam neo+ czyli 13 kilo uploadu i siec za natem wiec nie mam zewnetrznego ip 
............................................ Czw Sie 14, 2003 10:30 pm
|
|

|
Camel
 ::: 470 :::
|
HIP-HOP robiony przez znane zespoly jest naprawde czyms. Wiele zespolow mniej znanych rymuje tak jak ich wzory. A oni raczej glownie o wszystkim do czego sie mozna przyczepic do Polski i ogolnie tylko zeby kogos przygnebic. W polskim hiphopie nie ma wzorow (no oprocz np. Fenomenu, ktora ma kilka wesolych kawalkow) do zmienia stylu i sensu rapowania.Moge posluchac go i np. paktofoniki, ale kiedy jakiesmalo znane zespoly 4 osob sluchajacych Shakiry, chodzacych w szerokich spodniach, przerabiaja piosenki to mnie szlag trafia... Moze i jestem w tym wzgledzie malo tolkerancyjny, ale ja chce sluchac DOBREGO HIP-HOPU!!! No moze niech oni sie wybija troszke, pozwicza i dostana troszke wiecej dobrych wzorow to nie mam nic przeciwko. Ale tym, ktorzy mowie zxe przesadzam raczej prosze o przesluchanie niektorch "Andegrandowskich". Czasami sie zaluje ze ich jeszcze nie ma na rynku, a czasami szkoda gadac...
............................................ Pią Sie 15, 2003 10:28 am
|
|

|
primo
|
po 4 ales zablysnal :rotfl: :rotfl: :rotfl: ...
hehe
............................................ Pią Sie 15, 2003 6:12 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Prawda jest taka ze na 100 piosenek z polskim HH, podoba mi sie 10 albo z podkladu albo czasem z tekstow( i to naprawde fajne piosenki ) .Mysle, ze czesto ludzie czepiaja sie do tekstow hip hopowych , a prawda jest taka ze w innych stylach spiewaja o dupie maryni duzo czesciej , a w rocku i mocniejszych odmianach to nie wiadomo o czym spiewaja bo tylko rycza do mikrofonu .
............................................ Nie Sie 17, 2003 10:36 pm
|
|

|
primo
|
i wlasnie tu masz xan calkowita racje hehe bo jakby sie spytac o czym spiewaja w innych stylach to ciezko to okreslic ..hehe...
...
a wiec xna true true true!!!
............................................ Pon Sie 18, 2003 10:49 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Ostatnio bylem na baletach (po raz pierwszy od osyc dlugiego czasu) ale jak uslyszalem piosenke z tekstem ktory po przetlumaczeniu brzmial tak: liz mi cipke, liz ja natychmiast to mi sie na wymioty zebralo. Jednak czesc ludzi sie przy tym kawalku swietnie bawila
ZONK i tyle.
Wole Rocka i Ambient ale nic nie przbije muzyki powaznej inaczej zwana: klasyczna.
............................................ Pon Sie 18, 2003 1:07 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Mysle Vigee ze ten Hip hop , o ktorym mowisz to jakies wiesie spiewaly , bo lepsze zespoly sobie nie pozwalaja raczej nie takie teksty .
............................................ Pon Sie 18, 2003 1:56 pm
|
|

|
|