|
 |
Cos sie dzieje z boardem ??
|
 |
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Niewiem czy tez to zauwazyliscie ale posty maja tendencje do znikania i to wcale nie za sprawa moderatorow. Napisalem posta z mojego konta bo D-Day niemogl zapisac sie na sparing wew. ze swojego mimo ze pisac ponoc 3 razy w roznych odstepach czasu (nie zaraz po sobie). A i moj post zniknal jak Adi sie zalogowal. Owszem jestem zaznaczony jako ten ktory ostatnio cos napisal ze postu niet
Jesli ktos wie co sie dzieje to czy molby mi odpowiedziec albo jeszcze lepiej naprawic
PS. Jestem ciekaw czy tego posta tez wetnie 
............................................ Sob Sie 02, 2003 1:22 am
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
owszem jest jakis dziwny motyw z boardem
ja zauwazylem taka rzecz - jest nowy post pisany, ale nie mozna go zobaczyc - gdy klika sie na temat widac jedynie posty osoby ktora pisala wczesniej a nie widac postu ostatniego, ktory to autor jest wyswietlony na koncu topicu - rada jedyna na to jest tylko napisac cos nowego i wtedy wyswietla to co bylo napisane wczesniej
a jak to naprawic nie wiem - ide spac za to
............................................ Sob Sie 02, 2003 5:05 am
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
Fakt co¶ się sypie, ja zauważyłem, że po wysłaniu posta wy¶wietla się 'error sending email' czy co¶ takiego, czasami jaki¶ problem z wysłaniem wiadomo¶ci. Dzieje sie tak od kilku dni, nigdy wcze¶niej tego nie miałem
............................................ Sob Sie 02, 2003 9:45 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
I ja to zauwazylem. Poza tym znikaja odnosniki do nextpage w topiku. A co gorsza, sa problemy z wysylaniem PM-ow (tu mala dygresja, czyscie swoje skrzynki peemowe). Nie wiem co moze byc przyczyna, tofif nic nie instalowal ani ja. Wczoraj wyslalem testowego PM-a do tofifa, to doszedl. Ale wczesnieszy PM do Volca juz nie. Dziwne.
............................................ Sob Sie 02, 2003 9:52 am
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
Witam
NO wreszcie to zauważyli¶ćie :rotfl:
............................................ Sob Sie 02, 2003 10:59 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
W nocy doczytalem ze komunikat "faild sending email" to jest od tego jak ktos ma sledzenie tematow. Jak ktos sie dopisze to mu nie wysyla maila. Ale spalem juz i wtopilem bo niepamietam gdzie to bylo
A czasami jest tak ze wiadomosci 'znikaja' nawet wtedy gdy niebylo tego komunikatu. PM u mnie dzialaja dobrze - tak mi sie wydaje.
............................................ Sob Sie 02, 2003 11:04 am
|
|

|
bohater
 ::: 404 :::
STEAM_0:1:1707990
|
Mi tez sie ostatnio to zdarzalo wiele razy co Vigee to znaczy wyskakiwalo mi "faild sending email" ale mysle ze to drobny blad to ktorego karbi szybko dojdzie 
............................................ Sob Sie 02, 2003 3:09 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Niestety nie znam tego problemu i nie potrafie naprawic.
............................................ Sob Sie 02, 2003 5:44 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
moze w next wersji forum ti naprawili
raczej nawet napewno bo to jest wersja forum z 2001 roku 
............................................ Nie Sie 17, 2003 9:46 pm
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
Rozwiazanie jest pod reka - zainstalowac nowsza wersje
Tofi , Karbi , jazda do roboty
Pozdrawiam
............................................ Pon Sie 18, 2003 11:24 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Taaa, trzeba miec jeszcze dostep do bazy danych.
............................................ Wto Sie 19, 2003 1:25 am
|
|

|
markooff [Unimatrix|sq] ZajceW
 ::: 6013 :::
STEAM_0:1:8071246
|
A nie masz ?? jakto
A ten <fuj fuj> co stawial tez nie ma ??
BO ktos musi:P
(proponuje merytorycznie sie przeniesc albo do do dzialu "wazne decyzje glosowania", albo raczej "Porady i pomoc" : PPP
Pozdrawiam
............................................ Wto Sie 19, 2003 8:21 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
jakbyscie nie mieli dostepu do najnowszej wersji forum to moge poszukac na forach warezowych
a codo dostepu do bazy danych to chyba Holy ma nie? 
............................................ Wto Sie 19, 2003 9:05 am
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Rymek napisał: |
jakbyscie nie mieli dostepu do najnowszej wersji forum to moge poszukac na forach warezowych  |
Ee? Przecie to jest darmowe, to po uj warez? ;D
Zreszta, kiedys zarzucilem adres do fajnego boarda z wtyczkami i niestety chyba nawet sie nie zabawili, bo Holyiemu nie chcialo sie zadka ruszyc ;D
............................................ Wto Sie 19, 2003 9:11 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Dostepu do bazy nie mam. Tofif tez nie ma, ale to i dobrze, on jest troche za cienki w PHP, zeby mu powierzyc dostep do tak waznych plikow. Ja zreszta tez sie na tym nie znam. Dostep ma tylko Holy. Ale tu jest problem, ze nawet nie chce go prosic o to, aby uaktualnil wersje boardu. Znacie jego podejscie. Zainstalowal board, ale umyl od tego rece. Jego nie interesuje board i tak cud ze to zrobil ze zainstalowal. Musial byc chyba pijany ze sie dal namowic . Niemniej nie zamierzam go prosic o uaktualnianie, przynajmniej teraz kiedy potrzebuje od niego wydebic systemy dwa newsow na serwisy, porzadne Hot Newsy i szablon do inf poersonalnych (baza juz jest dawno, ale nie ma szablonu, a markooff sie nudzi ).
............................................ Wto Sie 19, 2003 9:35 am
|
|

|
|