|
 |
jak traktujesz CS-a?
|
 |
Czym dla Ciebie jest granie w Counter Strike ? |
czysta zabawa, nie traktuje tego serio, lamie sobie, nie interesuje mnie zbytnio ilo¶ć fragów |
|
79% |
[ 19 ] |
traktuje to bardzo poważnie, trzeba być dobrym w tej grze, to sposób na życie |
|
20% |
[ 5 ] |
|
Wszystkich Głosów : 24 |
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
taka ankieta, chce sobie oblukać jak traktujecie cs-a.
pozdrawiam
............................................ Pią Sie 22, 2003 12:26 am
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Skombinowany. heheheheh ale ci ankieta z tyłka wyszła hehehehe.
Głosowałem na pierwsz± opcje. Wali mnie to kompletnie.
Pozdrawiam.
............................................ Pią Sie 22, 2003 4:59 am
|
|

|
koOmbinerQa nerka
|
taa poprzestawiana na maksa heheh ale oto chodzi, cały w tym bajer 
............................................ Pią Sie 22, 2003 5:02 am
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
 ::: 2310 :::
STEAM_0:1:11908863
|
jak to dobrze ze nie mozesz wiedziec kto jak glosowal
pozdrawiam
mrzawka
............................................ Pią Sie 22, 2003 8:06 am
|
|

|
BONIEK
 ::: 165 :::
|
jezeli Cs bylby moim sposobem na zycie musiabym byc bardzo ubogi wewnetrznie, Csa lubiie za KLIMAT PANUJACY na hubach na innych serwerach grywalem ale tam nie ma zabawy i borgowsiego klimatu. Wlasnie z tego powodu przez 10 miesiecy nie mialem klanu teraz mam ale i tak Cs traktuje jako przygode a nie cos przez co moge dostac zawal.
Prosze szczegolnie o uwage mlodych czlonkow BORG (karbulot, !marysia!, sztywna, gandalf, toffif) w waszym wieku 13 - 14 lat granie w csa moze okazac sie zgubne w przyszlosci bierzcie przylklad ze starych wyjadaczy jak Termofor, Hades, Ulan czy Gunlok oni nie siedza przed kompem i po kafejkach przez 8 godzin dzennie i nie nawalaja w csa tylko kulturalinie przy pifku wieczorkiem :szlug: :rotfl: 
............................................ Pią Sie 22, 2003 9:37 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Ankieta jest z (_|_) i tyle. Ale skoro pytasz o ffa (w twoim wypadku inna gra niewchodzi w rachube) to odpowiedz pierwsza.
Na HUB sie wchodzi z piwem i sie gra (chyba ze Verni wolal - to wypadaloby piwo odstawic )
............................................ Pią Sie 22, 2003 1:32 pm
|
|

|
Camel
 ::: 470 :::
|
Cze ;]
widzialem ze nerka zrobisz ta ankiete. Zgadniesz na co glosowalem???? Na pewno taaak :D CS sluzy tylko po to zeby sie powysadzac grantem i tyle ;] No i zeby pielegnowac znajomosci.
naraa
............................................ Pią Sie 22, 2003 7:43 pm
|
|

|
GunloK
 ::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
|
hyhy niezla ankieta zaglosowalem na 1. W tym roku przez wakacje prawie caly dzien siedze na rowerq, mal siedze przed kompem. Do tego ejszcze ta 6seta to juz w ogole w csa nie gram W poprzednim roku bylem tak zafascynowany csem (na poczatku wakacji quakiem3), ze prawie cale wakacje spedzilem przed kompem Kiedys mialem nadzieje, ze grajac duzo bede mogl cos osiagnac, ale z moim laczem i w tym kraju jest ciezko Wczesniej granie w csa uwazalem za obowiazek, bylem uzalezniony, jak nie gralem ok 3godzin dziennie czulem, ze musze grac bo nigdy nie bede dobry:P Teraz chce jedynie grac na takim poziomie, aby zdobyc jakis sredni klan i pograc troszke klanowek 
............................................ Sob Sie 23, 2003 1:59 pm
|
|

|
Ak47/AwM.pl
 ::: 1589 :::
STEAM_0:0:916800
|
Ja też traktuje cs'a jako zabawę. Chociaż na klanówkach staram się, żeby dobrze wypa¶ć (chyba każdy tak gra). :papa:
............................................ Nie Sie 24, 2003 9:58 am
|
|

|
IronEd
 ::: 980 :::
|
wierz mi, ze nie kazdy tak gra 
............................................ Nie Sie 24, 2003 11:02 am
|
|

|
koOmbinerQa nerka
|
Ak47/AwM.pl napisał: |
Ja też traktuje cs'a jako zabawę. Chociaż na klanówkach staram się, żeby dobrze wypa¶ć (chyba każdy tak gra). :papa: |
nie każdy chce być utra mega turbo wojownikiem i wyjadaczem cs-a po prostu niektórzy się rodz± aby być lamkami i koniec - ja do takich lamek klamek należe i się z tym nie kryje, dla mnie cs to czysta zabawa, miła chwila spędzona z kumplami.
p.s. nie ma to ja strzelić sobie dupnego heda z zemsty koledze 
............................................ Nie Sie 24, 2003 4:51 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Ak47/AwM.pl napisał: |
Ja też traktuje cs'a jako zabawę. Chociaż na klanówkach staram się, żeby dobrze wypa¶ć (chyba każdy tak gra). :papa: |
Dobrze wypasc ?? LOL Pierwszy raz slysze ze na klanowkach mozna: dobrze wypasc Mozna dobrze grac ale zeby wypasc, hmmmm
No mozna wyleciec z klanowki (kick/ban) ale z wypadaniem to mnie zabiles 
............................................ Nie Sie 24, 2003 5:21 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
Ta ankieta jest BEZNADZIEJNA ! Brakuje kilku opcji. Ja osobi¶cie traktuję csa jako zabawę graj±c sobie ffa. Na klanówkach jednak nie ma czasu na zabawę, liczy się wygrana... każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony
............................................ Nie Sie 24, 2003 8:12 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Szawel ty to pkazujesz na swoim avatarku to na klanowkach juz nie musisz :rotfl:
............................................ Pon Sie 25, 2003 1:22 am
|
|

|
|