|
 |
Warningi i takie tam bzdety...
|
 |
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
sibo napisał: |
Ściągną jeśli będą uważać to za stosowne, Jak piszesz za darmo nie dostałeś i za darmo nie ściągną (chyba).
Ogólnie ja osobą które powystawiały Warny, tzn. ci co je dostali niech się zrechabilitują w jakiś sposób. np. znaleźienie jakieś w **** wypas mapki albo pluga lub coś innego, poprostu czymś czym byś zaskoczył miło admina  |
Jak Ci sie nudzi to idz sobie porysuj a nie baw sie tutaj we władze ustawodawczą
A juz napewno nie ustawiaj borgów i nie mów im jak mają tańczyć.
Sprawa warningów jest jeszcze gorąca więc poczekajcie az sie sztab ściślej określi, a poźniej zacznijcie sie ewentualnie targować.
pozdrawiam
............................................ Sob Sie 12, 2006 6:40 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
Bolo a nie uważasz że takie warningi są trochę takie bez sensu jesli przyznawane są "starym borgom" ? bo mnie się właśnie tak wydaje że to trochę coś nie tak jest, ale to tylko moje bardzo skromniutkie zdanie 
............................................ Sob Sie 12, 2006 6:48 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
W sumie to zaczynam powoli odnosic wrazenie, ze te warningi sa z dupy. Fikaczy zawsze sie banowalo, wiec...
............................................ Sob Sie 12, 2006 6:50 pm
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Karbulot napisał: |
W sumie to zaczynam powoli odnosic wrazenie, ze te warningi sa z dupy. Fikaczy zawsze sie banowalo, wiec... |
Oj, znam fikaczy, których można uspokoić warningiem. Owszem, są osobnicy, do których to nie dociera, ale właśnie wtedy do akcji powinni wkraczać admini i rozdawać bany. Zasada jest według mnie taka: najpierw dostajesz mandat, a jak dalej będziesz fikał, lądujesz w pierdlu.
............................................ Sob Sie 12, 2006 6:56 pm
|
|

|
TUTI [BORG] TUTI
 ::: 4143 :::
STEAM_0:1:8587600
|
ja tam juz nie pisze w skargach ...
............................................ Sob Sie 12, 2006 7:25 pm
|
|

|
Zbanowany |
koOmbinerQa napisał: |
Bolo a nie uważasz że takie warningi są trochę takie bez sensu jesli przyznawane są "starym borgom" ? bo mnie się właśnie tak wydaje że to trochę coś nie tak jest, ale to tylko moje bardzo skromniutkie zdanie  |
nera nie widzialem nigdy zebys przegiął, jednakze nie generalizujmy... Na jednym warningu sie swiat nie konczy tymbardziejz e nie wiem kto Ci go dał i za co...
Warningi to słuszna rzecz dla osób ktorym zalezy na jakiejkolwiek opinii na forum czy też maja asiracje do nas dołączyć, a takich osob nie brakuje.
Nie mowie tutaj o patologiach które boją sie spojrzeć w lustro, a o normalnych i zrównoważonych uzytkownikach, którym zdazylo sie przegiąc.
pozdrawiam
............................................ Sob Sie 12, 2006 7:40 pm
|
|

|
VoDK4
 ::: 3346 :::
STEAM_0:0:12978846
|
ja proponuje tak:
-Zablokowanie możliwości pisania postów po wartości ostrzeżeń: 3
- Zablokowanie możliwości wejścia na forum po wartości ostrzeżeń: 6
- Ostrzeżenia nie wygasają z upływem czasu
- Użytkownicy mogą widzieć od kogo dostali ostrzeżenie: Tak/nie
- Moderatorzy mogą dodawać ostrzeżenia: Tak/nie
- Moderatorzy mogą edytować ostrzeżenia dodane przez innych: Tak/Nie
- Maksymalna wartość ostrzeżenia dodanego przez moderatora to: 1/2/3/4/5 itp
takie ustawienia sa u przema i sie sprawdzaja
............................................ Sob Sie 12, 2006 8:23 pm
|
|

|
ZnAjOmY
 ::: 2057 :::
|
W sumie to zaczynam powoli odnosic wrazenie, ze te warningi sa z dupy. Fikaczy zawsze sie banowalo, wiec... |
Karbi to niechaj tylko Administratorzy daja Waringi to bedzie najlepsze wyjscie i wtedy bedzie wiadomo od kogo takie jest moje zdanie na temat tych waringow
A co do ciebie :
VoDK4 mam pytanie czy ty udzielasz glosu w radzie Borg bo wydaje mi sie ze nie stety nie.
Wiec to Rada decyduje co zrobi a nie jakies twoje Propozycje oni wiedza lepiej od ciebie sa o wiele strasi od ciebie i wiedza co robia wiec zastanow sie nad tym co tu piszesz.
PoZdRaWiAm
............................................ Sob Sie 12, 2006 10:34 pm
|
|

|
PADI Michał
 ::: 1509 :::
|
ZnAjOmY | AutoKiller-47 | napisał: |
Karbi to niechaj tylko Administratorzy daja Waringi to bedzie najlepsze wyjscie i wtedy bedzie wiadomo od kogo takie jest moje zdanie na temat tych waringow |
Autokiller, mam pytanie. Czy Ty jesteś w Radzie Borg? Wydaje mi sie, ze niestety nie. Rada decyduje co zrobi. Oni wiedza lepiej, sa o wiele starsi od Ciebie i wiedza co robia, wiec zastanow sie nad tym co tu piszesz. A jak już piszesz - pisz po polsku, ok?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez PADI dnia Sob Sie 12, 2006 11:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Sob Sie 12, 2006 10:42 pm
|
|

|
Kajot (:
 ::: 7102 :::
|
W odroznieniu od Ciebie Znajomy (bez urazy) Vodka napisal calkiem rzeczowego posta. I to sa imo calkiem dobre pomysly. Moze z wylaczeniem punktu
Cytat: |
- Ostrzeżenia nie wygasają z upływem czasu |
bo permamentne ostrzezenia to chyba przesada
A ze to Rada zadecyduje to prawda, ale dobre pomysly nie trafiaja sie tylko i wylacznie Radzie... 
............................................ Sob Sie 12, 2006 10:45 pm
|
|

|
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
VoDK4 mam pytanie czy ty udzielasz glosu w radzie Borg bo wydaje mi sie ze nie stety nie.
|
czy ty nie wiesz kiedy przestać? takim pisaniem jak twoje można sobie zasłużyć na wakacje boardowe, więc radzę, abyś zamilknął i nie wtrącał swoich trzech groszy tam gdzie nie trzeba.
btw. propozycje Vodki są całkiem niezłe (za wyjątkiem tej co napisał Kajoth), można tylko podyskutować na poszczególnych wartościami.
zastanawiam się też nad tym co napisał Zszywa3 - dawanie ostrzeżeń BORG'om jest trochę bez sensu, tylko że czasem ich niektóre posty nie powinny się znaleźć na boardzie, a system moderowania różnie działa
............................................ Nie Sie 13, 2006 8:46 am
|
|

|
Sebastian [anarchy|sq]
 ::: 2953 :::
STEAM_0:0:3474651
|
U nas na anarchy wyglada to tak, orginalnie z wersja przemo.org (czyli tak samo jak podal vodka, tylko z anszymi ustawieniami).
:: LINK ::
a szcegoly wygladaja tak.
:: LINK ::
............................................ Nie Sie 13, 2006 8:58 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Sibo powody to macie rzeczywiscie niezle. Takie a'la tofif .
............................................ Nie Sie 13, 2006 9:13 am
|
|

|
VoDK4
 ::: 3346 :::
STEAM_0:0:12978846
|
A co do ciebie :
Wiec to Rada decyduje co zrobi a nie jakies twoje Propozycje oni wiedza lepiej od ciebie sa o wiele strasi od ciebie i wiedza co robia wiec zastanow sie nad tym co tu piszesz.
PoZdRaWiAm |
nie, nie udzilam i co z tego? jakis problem w tym jest? ale jest jedna wielka roznica miedzy mna a toba ktora powoduje iz moja propozycja bedzie lepiej widziana niz twoja... to ze jestem w BORG juz prawie 2 lata a ty tylko przelotowo se forum czytasz...
co do tego ze warningi nie wygasaja to da sie ustawic wszystko... 
............................................ Nie Sie 13, 2006 10:01 am
|
|

|
Zbanowany |
A co do ciebie :
PoZdRaWiAm |
Niech mu ktoś wyświadczy przysługe w postaci eutanazji...
Niemoge już patrzeć jak się chłopak męczy - przecież nie jego wina że się urodził...
W dodatku jak widać za kare :zieeew:
pozdrawiam
............................................ Nie Sie 13, 2006 1:25 pm
|
|

|
|