|
 |
hehehe nooo ładnie pani pojechała :-) podoba mi się
|
 |
StryQ
 ::: 2291 :::
STEAM_0:1:20397465
|
Bolo dobrze gada, Rozq też.
Debe - plastik is fanstastik 
............................................ Pon Sie 28, 2006 5:46 pm
|
|

|
NoiRr NoiRr
 ::: 135 :::
|
Rozq napisał: |
zaskoczyla go napewno, no ale nie mogl nic wiecej zrobic jak tylko wysluchac jaka jest prymitywna |
hmmm. . . popieram według mnie, jakby Kuba mial mówic prawde co do niej Ona by nie wyszła z tego studia zdrowa psychicznie. Kuba by ją pojechał jak Psa :devil: , a ona nic by nie zrobila, ale on niec nie mógl bo to jego program i jego ogladalnosc a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil: 
............................................ Pon Sie 28, 2006 7:40 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
po prostu jej zazdroscicie bo zaden z was nie zrobi takiej kariery kazdy z was mowi ze mogłby ale nie chce ale to gowno prawda kazdy chce byc zdrowym pieknym i bogatym
a tak jestescie takimi zwyklymi dreptakami ktorzy drepcza ta swoja sciezka zycie wmawiaja sobie ze tak wam jest dobrze i wątpie zeby ktorys z was wybił sie ponad przecietnosc chociaz szczerze wam tego zycze
ps to jest wlasnie polskie piekielko jak ktos sie wychyli z tego tlumu dreptakow to go w łeb do rownego co sie bedzie wychylał
ja niemiec co jezdzi golfem zobaczy u sasiada merca to mysli co zrobic zeby tez jezdzic mercem a polak mysli co zrobic zeby ten od merca tez jezdzil golfem 
............................................ Pon Sie 28, 2006 9:12 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
NoiRr napisał: |
zaskoczyla go napewno, no ale nie mogl nic wiecej zrobic jak tylko wysluchac jaka jest prymitywna |
a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil:  |
nie kochaja jej ???? ciekawe dlaczeo zbiera takie tlumy na koncertach ??
uwazasz ze oprocz czyckow i dupy nie ma nic ??ja uwazam ze ma niezly glos
Majdan to ciota i frajer ????
jestes bardzo ostry w osadzaniu dorobku innych ludzi
osiagnoles cos wiecej niz oni ????
a twoi nauczyciele to pewnie banda debili 
............................................ Pon Sie 28, 2006 9:20 pm
|
|

|
Favre Por Favor
 ::: 1475 :::
|
Debesciak napisał: |
NoiRr napisał: |
a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil:  |
nie kochaja jej ???? ciekawe dlaczeo zbiera takie tlumy na koncertach ??
uwazasz ze oprocz czyckow i dupy nie ma nic ??ja uwazam ze ma niezly glos
Majdan to ciota i frajer ????
jestes bardzo ostry w osadzaniu dorobku innych ludzi
osiagnoles cos wiecej niz oni ????
a twoi nauczyciele to pewnie banda debili  |
Ja jej nie kocham ;] Oj tam jak sie rozdaje 3/4 biletow to sa tlumy:P
Wg mnie glos ma taki sobie ( nie poboda mi sie)
Majdana tez nie lubie
A co do ostatniego to sie tylko moge zgodzic :jaaasne:
............................................ Pon Sie 28, 2006 10:55 pm
|
|

|
NoiRr NoiRr
 ::: 135 :::
|
DEBESCIAK czego mam jej zazdroscic kasy ???
wez przestań, w zyciu nie liczy sie tylko kasa !!
Jej od tej kasy sie w głowie podu**** i taka jest prawda. Sztuczne cycki za ta kase sobie kupiła, a Majdan z nia jest bo ja tylko łata i ma sie czym pochwalic. Zal jest mi jej i wiesz gdzie mam jej sławe ?? Brzydko pisac nie bede DoDa jest zwykłym pustakiem :szlug: Popatrz na te jej koncerty i powiedz mi czy ona ma rozum ?? Za niedlugo to ona bedzie nago spiewac a Cycki ma paskudne i sztuczne. Na scenie sie zachowuje chocby tanczyla przy rurce :devil: poruwnujac DoDe do Mandaryny to Mandaryna ma rozum. I umie tanczyc jak mało która. Poprostu jest mi zal DoDy jej Sztucznych cycków i jej zachowania, jej odzywki nie sa na miejscu 
............................................ Pon Sie 28, 2006 11:29 pm
|
|

|
Mider Zasadzka
 ::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
|
Nie lubię tego gościa.
A doda, inteligencja po upgradzie, ale fakt, że albo ją lepiej wytresowali, albo zmądrzała.
............................................ Wto Sie 29, 2006 12:42 am
|
|

|
M@d EasyDor House MD
 ::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
|
Debesciak napisał: |
ps to jest wlasnie polskie piekielko jak ktos sie wychyli z tego tlumu dreptakow to go w łeb do rownego co sie bedzie wychylał
ja niemiec co jezdzi golfem zobaczy u sasiada merca to mysli co zrobic zeby tez jezdzic mercem a polak mysli co zrobic zeby ten od merca tez jezdzil golfem  |
Pelna zgoda Debe... tylko rece opadaja ze osob tak samo myslacych jest pewnie w skali calej polski.... ze 7
Smutne. Naprawde smutne.
............................................ Wto Sie 29, 2006 9:05 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Debe majdan ma osiągnięcia?
On grać na gitarze nie potrafi
Z playbacku puszczają i "piękny" głos dody i gitare majdana
Tak, majdan ma osiągnięcia.... rekiny showbusinessu postanowiły wykreować go razem z "rzonką" na megagwiazdorów z rodzaju Britney Spears (i macha i śpiewa dupą) a jego wkład w to jest cokolwiek taki, że nie chciał bym w niego wdepnąć
pozdrawiam
............................................ Wto Sie 29, 2006 9:30 am
|
|

|
Szymon Szymon
 ::: 2434 :::
STEAM_0:0:8377052
|
Omg ja powiem tak jakby Doda była w Holywood to by nikt nie robił takie afery i wogóle, a tak ona jest w Polsce i jak u nas ktoś zrobi kariere to zaraz wszyscy na około sapią W U.S.A takie zachowani jak u Dody jest normalne ale w naszym kraju, który jeszcze poniekąd ma wpojony komunizm i jest zacofany to zachowanie dody jest beznadziejne,skandaliczne itp
............................................ Wto Sie 29, 2006 9:51 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
Szymon napisał: |
Omg ja powiem tak jakby Doda była w Holywood to by nikt nie robił takie afery i wogóle, a tak ona jest w Polsce i jak u nas ktoś zrobi kariere to zaraz wszyscy na około sapią W U.S.A takie zachowani jak u Dody jest normalne ale w naszym kraju, który jeszcze poniekąd ma wpojony komunizm i jest zacofany to zachowanie dody jest beznadziejne,skandaliczne itp |
hahahah
szymon ja jestem calkowitym antykomunista i nienawidze wszystkiego co "czerwone" podobnie jak i niektorzy ktorzy krytykuja dode w tym topiku..
Doda ma to do siebie że mądrzy sie naokolo i uwaza sie za mądrą, inteligentną i wygadaną...
Jakoś nie lubie kiedy "gwiazdy" lansujące się gdzie sie da nie mają samokrytyki, a juz totalnie nie trawie mniemania o sobie jako o inteligentnej osobie dysponując jedynie podwórkowym zasobem słów i IQ zblizonaym do rozmiaru buta
Niewiem czy dostrzegasz juz niemalze społeczną zależność...
Osoby ktore ogladają plakaty, sluchają "łatwej" muzyki lubią dodę bardzo, a osoby inteligentne, mające jakikolwiek zasób wiedzy na temat muzyki i szukają w muzyce czegoś wiecej poza komercją nigdy nie sięgają po płyty Dody...
Zastanowiło Cię kiedyś dlaczego tak się dzieje?
BTW mam rację Duszek?
pozdrawiam
............................................ Wto Sie 29, 2006 10:09 am
|
|

|
Duszek Random player ;)
 ::: 1735 :::
STEAM_0:1:6791175
|
Wreszcie ktoś powiedział Kubusiowi że jest ciotą
Prawda jest taka że "zespoły" pokroju WIRDŻIN lansują się właśnie na napalonej i małowiedzącej młodzieży. Dno muzyczne, aranżacyjne, wiejące nudą. Mdli mnie jak widzę w tv tego ich śmiesznego pozera z gitarą. Ale napalone nastolatki i tak kupią płytę dody. Bo łatwa lekka i przyjemna. No i ładna pani na okładce.
Zresztą Bolo, znasz moje zdanie w tej sprawie 
............................................ Wto Sie 29, 2006 10:22 am
|
|

|
hasbender rage against the machine
 ::: 854 :::
STEAM_0:0:1789034
|
Dla mnie ona jest zwykłą kurwą - wypuściła filmik w internet jak się dmucha z żigolakiem majdanem wiec nie zasluguje na za duzy szacunek :rotfl: Nie warto dyskutować o pustakach tylko domy budować - jak PiS obiecał 3 mln mieszkań potrzeba :rotfl:
............................................ Wto Sie 29, 2006 10:26 am
|
|

|
Favre Por Favor
 ::: 1475 :::
|
Sory za malego OT ale az mnie dziwi ze nikt (chyba) nie zalozyl tematu o tokio hotel :rotfl: bo te sprawy sa podobne zgraje nastolatek ktore tego sluchaja bo "im sie podoba i ich kochaja"
Ps doda "saks" 
............................................ Wto Sie 29, 2006 10:41 am
|
|

|
|