zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

hehehe nooo ładnie pani pojechała :-) podoba mi się

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

StryQ

Lieutenant Commander
::: 2291 :::
STEAM_0:1:20397465
Bolo dobrze gada, Rozq też.
Debe - plastik is fanstastik

............................................
Pon Sie 28, 2006 5:46 pm

•  Anarchy Squad
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  Clan FoD & V.S.
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

NoiRr
NoiRr

Senior Petty Officer
::: 135 :::
Rozq napisał:
zaskoczyla go napewno, no ale nie mogl nic wiecej zrobic jak tylko wysluchac jaka jest prymitywna

hmmm. . . popieram według mnie, jakby Kuba mial mówic prawde co do niej Ona by nie wyszła z tego studia zdrowa psychicznie. Kuba by ją pojechał jak Psa :devil: , a ona nic by nie zrobila, ale on niec nie mógl bo to jego program i jego ogladalnosc a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil:

Pon Sie 28, 2006 7:40 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
po prostu jej zazdroscicie bo zaden z was nie zrobi takiej kariery kazdy z was mowi ze mogłby ale nie chce ale to gowno prawda kazdy chce byc zdrowym pieknym i bogatym
a tak jestescie takimi zwyklymi dreptakami ktorzy drepcza ta swoja sciezka zycie wmawiaja sobie ze tak wam jest dobrze i wątpie zeby ktorys z was wybił sie ponad przecietnosc chociaz szczerze wam tego zycze

ps to jest wlasnie polskie piekielko jak ktos sie wychyli z tego tlumu dreptakow to go w łeb do rownego co sie bedzie wychylał

ja niemiec co jezdzi golfem zobaczy u sasiada merca to mysli co zrobic zeby tez jezdzic mercem a polak mysli co zrobic zeby ten od merca tez jezdzil golfem

Pon Sie 28, 2006 9:12 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
NoiRr napisał:
Rozq napisał:
zaskoczyla go napewno, no ale nie mogl nic wiecej zrobic jak tylko wysluchac jaka jest prymitywna

a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil:

nie kochaja jej ???? ciekawe dlaczeo zbiera takie tlumy na koncertach ??
uwazasz ze oprocz czyckow i dupy nie ma nic ??ja uwazam ze ma niezly glos
Majdan to ciota i frajer ????
jestes bardzo ostry w osadzaniu dorobku innych ludzi
osiagnoles cos wiecej niz oni ????
a twoi nauczyciele to pewnie banda debili

Pon Sie 28, 2006 9:20 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Favre
Por Favor

Lieutenant Junior Grade
::: 1475 :::
Debesciak napisał:
NoiRr napisał:
Rozq napisał:

a DoDa to jest dno mysli ze wyskoczy ze sztucznymi cyckami, pomacha dupą i wszyscy ja za to kochaja, a w cale tak nie jest, znalazła sobie Frajera i Ciote Majdana ona jest najgłubszą blondynką i chyba stoi na czele tych blondynek :devil: :devil:

nie kochaja jej ???? ciekawe dlaczeo zbiera takie tlumy na koncertach ??
uwazasz ze oprocz czyckow i dupy nie ma nic ??ja uwazam ze ma niezly glos
Majdan to ciota i frajer ????
jestes bardzo ostry w osadzaniu dorobku innych ludzi
osiagnoles cos wiecej niz oni ????
a twoi nauczyciele to pewnie banda debili

Ja jej nie kocham ;] Oj tam jak sie rozdaje 3/4 biletow to sa tlumy:P
Wg mnie glos ma taki sobie ( nie poboda mi sie)
Majdana tez nie lubie
A co do ostatniego to sie tylko moge zgodzic :jaaasne:

Pon Sie 28, 2006 10:55 pm

Odpowiedz z cytatem

NoiRr
NoiRr

Senior Petty Officer
::: 135 :::
DEBESCIAK czego mam jej zazdroscic kasy ???
wez przestań, w zyciu nie liczy sie tylko kasa !!
Jej od tej kasy sie w głowie podu**** i taka jest prawda. Sztuczne cycki za ta kase sobie kupiła, a Majdan z nia jest bo ja tylko łata i ma sie czym pochwalic. Zal jest mi jej i wiesz gdzie mam jej sławe ?? Brzydko pisac nie bede DoDa jest zwykłym pustakiem :szlug: Popatrz na te jej koncerty i powiedz mi czy ona ma rozum ?? Za niedlugo to ona bedzie nago spiewac a Cycki ma paskudne i sztuczne. Na scenie sie zachowuje chocby tanczyla przy rurce :devil: poruwnujac DoDe do Mandaryny to Mandaryna ma rozum. I umie tanczyc jak mało która. Poprostu jest mi zal DoDy jej Sztucznych cycków i jej zachowania, jej odzywki nie sa na miejscu

Pon Sie 28, 2006 11:29 pm

Odpowiedz z cytatem

MeagDell

Chief Warrant Officer
::: 662 :::
STEAM_0:1:9518235
ale ja tego nie rozumiem wszyscy sie czepiają dody a jako jedyna w ostatnich latach robi naprawde cos dobrego dla swego zespołu i widać ze sie temu poświeca po tym ze sprzedaje najwiecej płyt w polsce
co z tego ze jest cycatą blondynką grunt ze dobrze to wykorzystuje i sprzedaje odpowiedni siebie i swój zespól, goopia tez nie jest bo naprawde w niektórych wywiadach jak oglądałem czy czytałem to naprawde potrafi powiedziec wiecej modrych rzeczy niz nie jeden polityk, a pozatem jest mistrzynią riposty, mówi to co czuje a to ze jest wulgarna to co z tego
jest ładna potrfi śpiewac i dobrze sprzedaje image grupy a wszyscy sie jej czepiaja i wypominaja ze jest blądynką myśle ze to jest zazdrośc bo tak jest zawsze ze my polacy to sie czepiamy ze ktos ma lepiej i ze to ma fartem albo wyglądem a nie pracą, i zamiast samemu sie poprawić to życzymy drugiej osobie spadku by to ona zpowrotem dorównała nam a nie my jej

co do kuby to powiem trak ze brał przykład z amerykańskiego idola i wzoruje sie na jednym z jurrorów tamtejszych, ale tez potrafi dociąć ym których nie lubi a z normalnymi pożadnymi ludzmi to ggada całkiem w pożdku(mam na mysli kuba wojewdzki show)
jest showmenem ale on wie ze to sie sprzedaje wiec to robi to normalne, nie oglądał bym go gdyby jego wywiady były tak nudne jak te na tv2(bezludna wyspa czy cos takiego)
on nie pyta sie gwiazd "jak zamieza pan dalej rozwijać karierę' " co zrobi pan dla biednych ludzi" "co pan myśli o dzisiejszej muzyce"

tylko on zadaje pytania "jaki rtozmiar stanika masz" " co ci sie nie podoba w prezydencie" i inne takie które nie są pytaniami z podrecznika dziennikarskiego, jego pytania są poprostu naa casie tak jak jego szoł
jest pozerem ale doceniam go za to ze to odpowiednio wykorzystuje do manipulowania ludzmi i odniesienia kariery zawodowej

Pon Sie 28, 2006 11:50 pm

Odpowiedz z cytatem

Mider
Zasadzka

Fleet Captain
::: 4151 :::
STEAM_0:0:1039742
Nie lubię tego gościa.
A doda, inteligencja po upgradzie, ale fakt, że albo ją lepiej wytresowali, albo zmądrzała.

Wto Sie 29, 2006 12:42 am

•  Clan STORM
•  Juniors only
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

M@d EasyDor
House MD

Lieutenant Commander
::: 2378 :::
STEAM_0:0:1818921
Debesciak napisał:

ps to jest wlasnie polskie piekielko jak ktos sie wychyli z tego tlumu dreptakow to go w łeb do rownego co sie bedzie wychylał

ja niemiec co jezdzi golfem zobaczy u sasiada merca to mysli co zrobic zeby tez jezdzic mercem a polak mysli co zrobic zeby ten od merca tez jezdzil golfem

Pelna zgoda Debe... tylko rece opadaja ze osob tak samo myslacych jest pewnie w skali calej polski.... ze 7
Smutne. Naprawde smutne.

Wto Sie 29, 2006 9:05 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Debe majdan ma osiągnięcia?
On grać na gitarze nie potrafi
Z playbacku puszczają i "piękny" głos dody i gitare majdana
Tak, majdan ma osiągnięcia.... rekiny showbusinessu postanowiły wykreować go razem z "rzonką" na megagwiazdorów z rodzaju Britney Spears (i macha i śpiewa dupą) a jego wkład w to jest cokolwiek taki, że nie chciał bym w niego wdepnąć
pozdrawiam

Wto Sie 29, 2006 9:30 am

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Szymon
Szymon

Lieutenant Commander
::: 2434 :::
STEAM_0:0:8377052
Omg ja powiem tak jakby Doda była w Holywood to by nikt nie robił takie afery i wogóle, a tak ona jest w Polsce i jak u nas ktoś zrobi kariere to zaraz wszyscy na około sapią W U.S.A takie zachowani jak u Dody jest normalne ale w naszym kraju, który jeszcze poniekąd ma wpojony komunizm i jest zacofany to zachowanie dody jest beznadziejne,skandaliczne itp

Wto Sie 29, 2006 9:51 am

Odpowiedz z cytatem

Bolo
c18 | kaflara co niemiara

Fleet Admiral
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany
Szymon napisał:
Omg ja powiem tak jakby Doda była w Holywood to by nikt nie robił takie afery i wogóle, a tak ona jest w Polsce i jak u nas ktoś zrobi kariere to zaraz wszyscy na około sapią W U.S.A takie zachowani jak u Dody jest normalne ale w naszym kraju, który jeszcze poniekąd ma wpojony komunizm i jest zacofany to zachowanie dody jest beznadziejne,skandaliczne itp

hahahah
szymon ja jestem calkowitym antykomunista i nienawidze wszystkiego co "czerwone" podobnie jak i niektorzy ktorzy krytykuja dode w tym topiku..
Doda ma to do siebie że mądrzy sie naokolo i uwaza sie za mądrą, inteligentną i wygadaną...
Jakoś nie lubie kiedy "gwiazdy" lansujące się gdzie sie da nie mają samokrytyki, a juz totalnie nie trawie mniemania o sobie jako o inteligentnej osobie dysponując jedynie podwórkowym zasobem słów i IQ zblizonaym do rozmiaru buta
Niewiem czy dostrzegasz juz niemalze społeczną zależność...
Osoby ktore ogladają plakaty, sluchają "łatwej" muzyki lubią dodę bardzo, a osoby inteligentne, mające jakikolwiek zasób wiedzy na temat muzyki i szukają w muzyce czegoś wiecej poza komercją nigdy nie sięgają po płyty Dody...
Zastanowiło Cię kiedyś dlaczego tak się dzieje?
BTW mam rację Duszek?
pozdrawiam

Wto Sie 29, 2006 10:09 am

•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Duszek
Random player ;)

Lieutenant
::: 1735 :::
STEAM_0:1:6791175
Wreszcie ktoś powiedział Kubusiowi że jest ciotą

Prawda jest taka że "zespoły" pokroju WIRDŻIN lansują się właśnie na napalonej i małowiedzącej młodzieży. Dno muzyczne, aranżacyjne, wiejące nudą. Mdli mnie jak widzę w tv tego ich śmiesznego pozera z gitarą. Ale napalone nastolatki i tak kupią płytę dody. Bo łatwa lekka i przyjemna. No i ładna pani na okładce.

Zresztą Bolo, znasz moje zdanie w tej sprawie

Wto Sie 29, 2006 10:22 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  L4D Survivors
Odpowiedz z cytatem

hasbender
rage against the machine

Ensign
::: 854 :::
STEAM_0:0:1789034
Dla mnie ona jest zwykłą kurwą - wypuściła filmik w internet jak się dmucha z żigolakiem majdanem wiec nie zasluguje na za duzy szacunek :rotfl: Nie warto dyskutować o pustakach tylko domy budować - jak PiS obiecał 3 mln mieszkań potrzeba :rotfl:

Wto Sie 29, 2006 10:26 am

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Favre
Por Favor

Lieutenant Junior Grade
::: 1475 :::
Sory za malego OT ale az mnie dziwi ze nikt (chyba) nie zalozyl tematu o tokio hotel :rotfl: bo te sprawy sa podobne zgraje nastolatek ktore tego sluchaja bo "im sie podoba i ich kochaja"

Ps doda "saks"

Wto Sie 29, 2006 10:41 am

Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 6
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny