|
 |
Wyczyscic baze
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Przejrzalem dzis forum i tak sobie mysle, co by nie wypierdolic userow, ktorzy maja 0 napisanych postow. Owszem, liczba zarejetrowanych ludzi swiadczy o jego popularnosci, ale swietle tego, ze ostatnio w kolko rejestruja sie jakies boty z dupy o nickach gyuikasv56 czy inne crtydyj89540, moze warto poczyscic to i owo. Zostanie niecale 1000 userow, a odchudzenie bazy o 1500 pajacow z zerowa aktywnoscia na pewno wyjdzie forum na dobre.
Mientusik, jakie jest Twoje zdanie?
I czy daloby sie to zrobic z pozycji bazy, bo nie usmiecha mi sie reczne kasowanie poltora tysiaca kont.
Po zrobieniu porzadkow, kazdy nowy zarejestrowany mialby 3 dni na napisanie posta. Po tym terminie jak nic nie napisze - do piachu.
............................................ Czw Wrz 28, 2006 9:21 am
|
|

|
Mientus Zla Halina
 ::: 3168 :::
STEAM_0:1:1277260
|
no problemo, jeden SQL.
Dzisiaj się tym zajmę
............................................ Czw Wrz 28, 2006 9:39 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Na wszelki wypadek zrob wczesniej kopie bazy.
............................................ Czw Wrz 28, 2006 9:41 am
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
pomysl ok 
............................................ Czw Wrz 28, 2006 10:23 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
 ::: 3489 :::
STEAM_0:0:6298995
|
sory że sie tak podepne pod temat ale niechce nowego robić, a sprawa też dotyczy forum no więc sprawa miała sie tak że zmieniałem adres maila w profilu do którego jak wiesz Karbi potrzebne jest potwierdzenie aktualnym hasłem no więc zmieniłem, wpisałem hasło, dałem wyślij, coś mi tam chyba napisało że dane zostały zmienione po czym mie wylogowało i tu zaczęły się schody bo nie mogłem sie zalogować na swoje konto pisało mi że wpisuje złe dane lub konto jest nieaktywne jak próbowałem posłać sobie hasło na maila to mi wyskoczyło coś takiego "Przepraszamy, ale Twoje hasło nie może być odzyskane gdyż Twoje konto jest obecnie nieaktywne. Skontaktuj się z administratorem aby uzyskać więcej informacji". Zdaje mi sie że to wszystko stało sie przez to że to ty Karbi teraz potwierdzasz rejestracje a jak sie z tobą próbowałem skontaktować na gg to sie nie odzywałeś ale naszczęście Mientowy mi pomógł
A co do wywalenia userów co mają 0 postów to jak najbardziej jak ma to pomóc w lepszym działaniu forum 
............................................ Czw Wrz 28, 2006 10:30 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Decha, nie szukaj mnie na GG. Ja nie uzywam tego badziejstwa, jedynie w sporadycznych przypadkach.
Generalnie mam 3 komunikatory - GG, Tlen i Skype. I wszystkich uzywam na terminy, na umowienia sie. Po prostu nie lubie, jak mi ludzie zawracaja dupe pierdolami.
............................................ Czw Wrz 28, 2006 10:39 am
|
|

|
Deska Szelest.DSK
 ::: 3489 :::
STEAM_0:0:6298995
|
Karbulot napisał: |
Decha, nie szukaj mnie na GG. Ja nie uzywam tego badziejstwa, jedynie w sporadycznych przypadkach.
Generalnie mam 3 komunikatory - GG, Tlen i Skype. I wszystkich uzywam na terminy, na umowienia sie. Po prostu nie lubie, jak mi ludzie zawracaja dupe pierdolami. |
no wporządku, ale nie było Cie na żadnym servie, na TSie też nie, no to szukałem Cie na skype i GG 
............................................ Czw Wrz 28, 2006 11:41 am
|
|

|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
 ::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
wywalać!
pozdrawiam
............................................ Pią Wrz 29, 2006 6:13 pm
|
|

|
ZnAjOmY
 ::: 2057 :::
|
Przepraszam ze sie wtrace ale moze tą sa Boty ktore blokuja i spowalniaja forum 
............................................ Pią Wrz 29, 2006 7:33 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|