|
 |
Wolne ściaganie
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
I RoboT|Killer oXo
 ::: 29 :::
STEAM_0:1:6749927
|
Witam
Czy jest jakaś mozliwosc albo wpisanie jakiejś komendy do STEAm aby przy wchodzeniu na serwer kiedy mam ściagac mape abym robił to pełym łaczem ?? Transfer przy sciaganiu map z serwera jest bardzy słąby czy da się temu jakoś zaradzić?? Czy to zależy od danego serwera ??
Dzieki za odpowiedz
............................................ Sob Paź 07, 2006 6:47 pm
|
|

|
AMI c18 | Valkyria
 ::: 8163 :::
|
I RoboT|Killer napisał: |
Witam
Czy jest jakaś mozliwosc albo wpisanie jakiejś komendy do STEAm aby przy wchodzeniu na serwer kiedy mam ściagac mape abym robił to pełym łaczem ?? Transfer przy sciaganiu map z serwera jest bardzy słąby czy da się temu jakoś zaradzić?? Czy to zależy od danego serwera ??
Dzieki za odpowiedz |
mniejszego sie nie dalo zrobic?
............................................ Sob Paź 07, 2006 6:53 pm
|
|

|
myhas miriam
 ::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
to zalezy od serwera na jakim stoi serwer, od jego lącza i jego obiciazenia i od tego ile osob zasysa z niego....tak mi sie wydaje
a poza tym....pierdolnij sie w leb a nie piszesz taka czcionka !!!
............................................ Sob Paź 07, 2006 6:57 pm
|
|

|
robic
 ::: 3635 :::
STEAM_0:1:1020143
|
A ja bym cie wykopal za tak glupi sposob zadawania pytan.
............................................ Sob Paź 07, 2006 7:29 pm
|
|

|
Eravinor rain
 ::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
|
W większości przypadków nic nie można zrobić. Ściąganie z pełną wydajnością jest tylko wtedy, gdy mapy mirrorowane są na serwerze www/ftp. Tak jest ograniczenie rate'em serwera/klienta. Ściągać ręcznie.
PS
Skoro nie potrafisz używać formatowania, to go nie dostaniesz. Usunięte.
............................................ Sob Paź 07, 2006 7:41 pm
|
|

|
ShiVa
 ::: 777 :::
STEAM_0:1:3370280
|
wiesz co do mappacków.. to ni ejest to taki dobre.. bo ja nie na wszystkich mapkach z mappaku grałem.. i pewnie nie zagram.. więc po co mam sciągać ?? z [BORG] serverów mi szybko ciągnie.. lecz czasami jest taka mapka co same "komponenty" do niej sciągają sie przeszło 10 minut 
............................................ Sob Paź 07, 2006 10:05 pm
|
|

|
Deska Szelest.DSK
 ::: 3489 :::
STEAM_0:0:6298995
|
ShiVa napisał: |
wiesz co do mappacków.. to ni ejest to taki dobre.. bo ja nie na wszystkich mapkach z mappaku grałem.. i pewnie nie zagram.. więc po co mam sciągać ?? z [BORG] serverów mi szybko ciągnie.. lecz czasami jest taka mapka co same "komponenty" do niej sciągają sie przeszło 10 minut  |
a takich mapek jest pare więc jak ja mam czekać po 10min to jest to wkurzające do dziś mi sie zdarza na anarchy czekać na mapke przeszło 5min więc wtedy wychodze z serwa na mapke i wracam na kolejną choć nie zawsze jest miejsce żeby sie wbić dlatego mappack to dobra rzecz a ja mam ściągniete 2mappacki z anarchy a i tak niektóre mapy mi zasysa 
............................................ Sob Paź 07, 2006 10:59 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|