|
|
Jak Ustawić Rate Dla Aster - 2Mbit/s - 256kbit/s
|
|
ZnAjOmY
::: 2051 :::
|
looss 0 i choke 0 tylko wyskakuje mi koło fps bo ich mam okolo 120 u dziewczyny az tyle
Lecz pokazuje mi dokladnie i az za duzo 250ms a czasem i wiecej wiec chodzi mi tu dokladnie jak to zmienic
P.S. - Ile Cs Potrzebuje Kb By Ładnie i Płytko chodził Bo jak Gram u Siebie na Neostradzie 512 to Wszystko Ładnie na Cacy Wyglada
Pozdrawiam :szlug:
............................................ Sro Lis 01, 2006 1:29 pm
|
|
|
Piotrass nocny_Gacek
::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
|
ZnAjOmY | AutoKiller-47 | napisał: |
looss 0 i choke 0 tylko wyskakuje mi koło fps bo ich mam okolo 120 u dziewczyny az tyle
Lecz pokazuje mi dokladnie i az za duzo 250ms a czasem i wiecej wiec chodzi mi tu dokladnie jak to zmienic
P.S. - Ile Cs Potrzebuje Kb By Ładnie i Płytko chodził Bo jak Gram u Siebie na Neostradzie 512 to Wszystko Ładnie na Cacy Wyglada
Pozdrawiam :szlug: |
RZALED (c) by dzieci boarda
............................................ Sro Lis 01, 2006 11:07 pm
|
|
|
Black.LdZ
::: 310 :::
STEAM_0:0:9100847
|
Piotrass napisał: |
Pozdrawiam :szlug: |
RZALED (c) by dzieci boarda |
Ale o co tu chodzi !!!!!
Znajomy dobra rada idz na kurs polskiego Powodzenia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
............................................ Sro Lis 01, 2006 11:08 pm
|
|
|
Piotrass nocny_Gacek
::: 2500 :::
STEAM_0:1:164535
|
To pisałam ja Kaczka Dziwaczka, codziennie z rańca piję herbatę z mlekiem i czytam bzdury autodebila na forum. Znajomy, powinieneś dostać dożywotni zakaz korzystania z internetu.
............................................ Czw Lis 02, 2006 12:05 am
|
|
|
Rozq c18 | Sandra
::: 4183 :::
STEAM_0:1:13758117
|
To pisałam ja Kaczka Dziwaczka, codziennie z rańca piję herbatę z mlekiem i czytam bzdury autodebila na forum. Znajomy, powinieneś dostać dożywotni zakaz korzystania z internetu. |
DAWAJ ULOTKE!
............................................ Czw Lis 02, 2006 12:38 am
|
|
|
myhas miriam
::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
Rozq napisał: |
To pisałam ja Kaczka Dziwaczka, codziennie z rańca piję herbatę z mlekiem i czytam bzdury autodebila na forum. Znajomy, powinieneś dostać dożywotni zakaz korzystania z internetu. |
DAWAJ ULOTKE! |
JAK DASZ BUZI TO DOSTANIE DWÓJKĘ NA VOLTA!
............................................ Czw Lis 02, 2006 12:44 am
|
|
|
Bolo c18 | kaflara co niemiara
::: 10823 :::
STEAM_0:0:9062538
Zbanowany |
sluchaj forumowych madrali to bedziesz w zime w sandalach chodzil.
Podali Ci ustawienia lanowe - znacza mniej wiecej tyle ze wyciagna w dobrych momentach wiecej z łacza, ale jesli cos bedzie przeciazone (wiadomo IT w TPSA to bardzo relatywna sprawa) to nie pograsz na tych ustawieniach wogóle, a w przypadku niskiej jakosci polaczenia (lagi, utracone pakiety) takie ustawienia uniemozliwia Ci gre.
Net TPSA to nie lan i mowie wam to po raz setny.
Zmniejsz rate i nie dawaj 25000 - jesli ustawisz za duzo pakietow przychodzacych, szczeglnie ze upload masz maly to łącze bedzie sie dławiło pakietami "choke"...
Wiekszosc serverów niema 100 fps, co sprawia ze cmdrate 101 nie bedzie dobre, a od niego zalezne jest bezposrednio updaterate. I kółeczko sie zamyka.
Moja propozycja na oko:
cl_updaterate 70
cl_cmdrate 85
rate 16000
cl_rate 8500
A co do cl_rate to niema wyzszego ustawienia niz 9999 - jesli nawet ustawisz to i tak i server i bierzaca maszyna przy execowaniu poda domyslna wartosc.
A co do znajomego...
Czlowieku nie osmieszaj sie bo mnie sie juz z Ciebie nawet brechtać nie chce. Smoleń od czasów komuny nie wyczerpał limitu, a Tobie udało sie to w pol roku.
pozdrawiam
............................................ Czw Lis 02, 2006 1:04 am
|
|
|
Black.LdZ
::: 310 :::
STEAM_0:0:9100847
|
Padlem kozak Piotras
a TY dziewczyno autodebila moze pujdziesz razem z nim na kurs polskiego Powaga i to nie sa cwiczenia hahahahaha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
............................................ Czw Lis 02, 2006 7:28 am
|
|
|
myhas miriam
::: 2324 :::
STEAM_0:0:896136
|
Chłopaki 1 slowem odwalcie sie .... od niego i od mnie [...] Odp...e sie od mnie i mojej dziewczyny a to co ona pisala to naprawde ona pisala chociasz o tym nie wiedzialem |
a tera to kto w koncu pisze ?! ona czy ty ? a moze wy to jedno !? a moze to twoj wielo funkcyjny kilof pisze?
[...]bo nie wiecie z kim zaczynacie |
ho ho ho :rotfl:
............................................ Czw Lis 02, 2006 12:47 pm
|
|
|
Nermal
::: 2102 :::
STEAM_0:1:11957831
Zbanowany |
:: LINK ::
tylko nie wiem czy tam przyjmuja ludzi ktorzy mieszkaja w Polsce od urodzenia -.-
............................................ Czw Lis 02, 2006 1:54 pm
|
|
|
|