|
 |
co jest grane?
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
MEC The Janitor
 ::: 3104 :::
STEAM_0:1:2431296
|
mam pewien problem z którym się jeszcze nie spotkałem:
kiedy włączam CS'a i wchodzę na neutral to zdążę jedynie wybrać drużynę, po czym komputer mi się resetuje. na ułamek sekundy widać jedynie, że wyskakuje mi bluescreen i odrazu reset (następuje to tak szybko, że owy bluescreen nawet nie zdąży się pojawić na całej powierzchni monitora).
nie byłoby problemu, gdyby jednak nie wyszło co innego przy okazji - na Unimatrixie mogę grać normalnie !!
O co chodzi?
Zaznaczam, ze jestem po reinstalce windy i tylko CS mi się samoczynnie na nowo zainstalował pomimo tego, że cały folder ze steamem skopiowałem z backupowej DVD.
Nie chciałbym tracić map, które sobie uzbierałem, więc wywalenie folderu ze steamem nie wchodzi w grę. Podczas kopiowania steama z dvd nie było żadnych komunikatów o błędach, odpalając steama nie ma żadnych komunikatów o błędach. Dzieje się to jedynie (narazie tylko na dwóch serwerach sprawdzałem) na serwerze NEUTRAL.
HELP PLIIIIZZZ 
............................................ Pią Lis 24, 2006 8:09 am
|
|

|
R0n!c roll
 ::: 1800 :::
STEAM_0:0:6199187
|
MEC napisał: |
mam pewien problem z którym się jeszcze nie spotkałem:
kiedy włączam CS'a i wchodzę na neutral to zdążę jedynie wybrać drużynę, po czym komputer mi się resetuje. na ułamek sekundy widać jedynie, że wyskakuje mi bluescreen i odrazu reset (następuje to tak szybko, że owy bluescreen nawet nie zdąży się pojawić na całej powierzchni monitora).
|
Właściwości Mojego Komputera --> Zaawansowane --> przycisk "Ustawienia" w "Uruchamianie i odzyskiwanie" --> Odznacz "Automatycznie uruchom ponownie". Dzięki temu zabiegowi komputer nie zresetuje się podczas błędu, co ułatwi jego rozpoznanie.
............................................ Pią Lis 24, 2006 9:16 pm
|
|

|
odinQ `Dgl
 ::: 405 :::
STEAM_0:1:533795
Zbanowany |
ja tez mialem cos podobnego ale nie przy cs`ie tylko przy diablo...
gram gram i nagle pojawia mi sie niebieski monitor jakies napisy i komp sie restartuje... nieewiem czym to jest spowodowane...
@mec mam nadzieje ze niemasz za zle ze skorzystalem z twojego tematu 
............................................ Sob Lis 25, 2006 12:51 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
w zasadzie watpie zeby ci ktos tu mogl pomoc bo problemu nie da sie zdefiniowac co miales przed reinstalka ???? moze zainstalowane nowe stery do grafiki ?? direx moze stary itp 
............................................ Sob Lis 25, 2006 4:27 pm
|
|

|
Rozq c18 | Sandra
 ::: 4183 :::
STEAM_0:1:13758117
|
ja tez tak mialem i byla to wina dysku ktory siadal
p.s - zeby nie tracic map wystarczy skopiowac folder cstrike i go podmienic po instalce steama
............................................ Sob Lis 25, 2006 4:38 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
R0n!c napisał: |
Właściwości Mojego Komputera --> Zaawansowane --> przycisk "Ustawienia" w "Uruchamianie i odzyskiwanie" --> Odznacz "Automatycznie uruchom ponownie". Dzięki temu zabiegowi komputer nie zresetuje się podczas błędu, co ułatwi jego rozpoznanie. |
Z tym to akurat bywa roznie. Tez kiedys mialem podobna sytuacje i komp sie resetowal mimo odznaczenia automatycznego uruchamiania. Najlepiej w takiej sytuacji byc przygotwanym i, jak sie pojawi blue screen albo chwilke przed, wcisnac 'pause'. Jesli wyczujesz odpowiedni moment, to screen powinien zostac i bedziesz mogl odczytac przeslanie od Billa G. W moim przypadku (jednym z wielu zreszta) byl to znany i lubiany komunikat 'driver irql not less or equal' - pobawilem sie wowczas ze sterami od grafiki i na jakis czas przeszlo. 
............................................ Sob Lis 25, 2006 6:44 pm
|
|

|
Czort I Need Money
 ::: 1375 :::
STEAM_0:1:33333
|
nie wniose nic do tematu ale ja tez mam problem z niebieskim ekranem :
wyskakuje mi niebieski ekran i nic na nim nie pisze i co wy na to ;]= bardzo upierdliwe to jest bo jak czasami gram i mam cos waznego do zagrania to bum i dupa i tak potrafi byc 2-3 razy w ciagu 15 min ;]=
i Bill G. nic do mnie nie pisze ;(
............................................ Nie Lis 26, 2006 9:12 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|