|
 |
demko
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
mrzawka Bonita Baby
 ::: 2310 :::
STEAM_0:1:11908863
|
hejka
mam pol dysku przeroznych demek. chcialabym z nich powycinac co ciekawsze akcje ale nie mam pojecia jak t sie robi. zapewne jest jakis program ku temu stworzony. ale nie mam pojecia jaki.
jakby ktos mogl mi podpowiedziec co gdzie skad i jak to bede wdzieczna 
............................................ Sro Gru 20, 2006 5:59 pm
|
|

|
ShiVa
 ::: 777 :::
STEAM_0:1:3370280
|
a no Hej
Ok to powiem tak.. jeśli "to" co masz na avatarku to Ty  albo przynajmniej część Ciebie to pewnie nie 1 osoba z pomocą przybiegnie
ok żarty na bok :rotfl:
Najpierw demka musisz przerobić na mase plików bmp.. np. jedną jakąś fajną akcje ( 5 hs'ów na 5 strzałow dgl ) next pakujesz te pliczki bmp do programu który zamieni to w Avi.. osobiscie polecam Sony Vegas Video a reszta to już od Twoich upodobań
Pozdro
@edit : zapomniałem komend niestety które zamieniają daną akcje w bmp ale zapewne nie 1 osoba o tym wspomni 
............................................ Sro Gru 20, 2006 10:48 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
ok ale jak to przerobic
skoro demko mam w pliku xxx.dem
to chyba go nie zamienie tak sobie na bmp?
czy ono jest na tyle inteligentne ze jak je zamienie to po prostu zrobi mmi sie w pizdu pliczkow bmp
ja juz z tego nic nie kumam
ps: a jak myslisz na avku to czesc mnie?
............................................ Sro Gru 20, 2006 10:51 pm
|
|

|
ShiVa
 ::: 777 :::
STEAM_0:1:3370280
|
hmm z tego co pamiętam.. Musisz najpierw wgrać demko ( czyli normalnie je oglądać poprzez viewdemo "nazwa.dem" ) I gdy dochodzisz do tej Swojej akcji w konsoli wpisujesz chyba startmovie 30 ( 30 - to klatki na sekunde )
wiesz nie chce za duzo pisac, bo nie jestem pewien czy to napewno dobrze tłumacze.. a wiadomo że jak tutaj zaraz wpadną "znawcy filmów" to mnie zbesztają z góry na dół więć poczekajmy
PS: hmm czy myśle ? mam nadzieje ^^
............................................ Sro Gru 20, 2006 10:57 pm
|
|

|
batman
 ::: 1115 :::
STEAM_0:1:801203
|
IMHO mozna latwiej do avi przerobic demko, jest taki program jak Fraps, jednym klawiszem odpalasz nagrywanie, tego co sie dzieje na ekranie. Potem zaden problem powyciakac z klipu to co sie chce. Tyle, ze trzeba dosyc mocny sprzet miec zeby sie nie mulilo nic.
To co Shiva mowi to odpalasz demo w konsoli a potem wpiszujesz "startmowie <nazwa_pliku_wyjscowego> <liczba klatek na sekunde wyjsciowego pliku>". Tworza sie wtedy w katalogu /cstrike pliki .bpm robione tyle razy na sekunde co wczesniej zdeklarowana liczba fps, nalezy je pozniej przerobic na avika w jakims programie do obrobki video.
EDIT:
Dosyc dobrze jest wszystko opisane na boardzie cs.pl w dziale o robieniu filmow.
............................................ Sro Gru 20, 2006 11:02 pm
|
|

|
mrzawka Bonita Baby
|
o dziekuje juz chyba kumam czacze
bede miala fajne filmiki bede miala fajne filmiki szkoda tylko ze najlepsze akcje zawsze jakos wychodza akurat jak nie nagrywam 
............................................ Czw Gru 21, 2006 12:37 am
|
|

|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
batman napisał: |
Dosyc dobrze jest wszystko opisane na boardzie cs.pl w dziale o robieniu filmow. |
Trzeba zacząć szukać tutaj. Kiedyś czytałem bardzo obszerny i praktycznie wyczerpujący ten temat poradnik (między innymi opisujący jak poradzić sobie bez "zabawy" w pliki *.bmp), ale to już było dość dawno temu i nie pamiętam ani jego autora, ani nazwy posta na boardzie. Może to zająć "chwileczkę", ale na forum CS.PL na pewno znajdziesz coś na ten temat. 
............................................ Czw Gru 21, 2006 12:42 am
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|