|
 |
Kilka fotek
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Panowie, potrzebuje (po raz n-ty prosze) fotki kilku osob. Dokladnie chodzi mi o fotki osob bedacych w ekipie jakiegokolwiek serwisu. Postanowilem uporzadkowac te dzialy, najnowszy i ostateczny wzor jest na razie w serwisie CS-a http://borg.celinternet.pl/counterstrike/ekipa.php. Sami widzicie, ze brak fotki wyglada suxowato, poza tym ja lubie wiedziec jak wygladaja osoby z ktorymi wspolpracuje. Dokladniej chodzi mi o fotki takich osob:
matisse, rymek, markooff, rain
Fotki eda rowniez potrzebne do dzialu Struktura organizacyjna. Osoby bedace jakimis funkcyjnymi w BORG winny się jakos pokazac.
Zauwazyliscie, ze w serwisie CS-a wymienilem "Zarzad serwisu" na "Ekipa serwisu". Tak bedzie we wszystkich serwisach. Doszedlem do wniosku, ze "zarzad" brzmi nieco pompatycznie, po co maja sie ludzie smiac, ze sobie jakies zarzady tworzymy i sie tutaj wywyzszamy. Zas "ekipa" brzmi skromniej, po prostu ekipa (grono) ludzi, ktorzy w serwisie pracuja.
............................................ Czw Lut 05, 2004 10:57 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
ghhhhhhhhhhh
postaram sie cos wygrzebac...
............................................ Czw Lut 05, 2004 11:33 am
|
|