|
 |
Nietypowe 'zawieszanie' sie cs'a
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
W sumie mam ten problem juz od dluzszego czasu, ale nie bardzo mi on dotychczas doskwieral. Dzisiaj wystapil 2 rundy pod rzad i zdolal skutecznie wyprowadzic mnie z rownowagi na reszte gry.
Dzieje sie to podczas samej gry (1.6). Zauwazylem, ze akurat w sytuacjach, gdy spotykam sie oko w oko z przeciwnikiem. Rownoczesnie zaczynamy strzelac i ja gine. Kiedy zgine klawisze na klawiaturze i myszce nie dzialaja, z wyjatkiem klawisza konsoli (jakos sie blokuja). Nie moge przelaczac sie miedzy zawodnikami, dzialaja tylko komendy konsolowe. Kiedy runda sie skonczy wszystko wraca do normy.
Wielki problem to nie jest, ale jak do konca rundy zostalo pare minut, to czlowiek siedzi jak na tureckim kazaniu i praktycznie nic nie moze zrobic... No, znawcy, otwiera sie przed Wami pole do popisu 
............................................ Sro Lut 11, 2004 11:59 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
też to mam i to nawet często no to chyba rady nie ma, po prostu zjeba... sprawy chłopcy z Valve też mnie to wkurza bo wtedy nie można nic pisać 
............................................ Czw Lut 12, 2004 1:01 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Wchodzisz do consoli i wpisujesz: spec_menu 0 ; czasami tez pomaga wcisniecie ctrl.
PS. Format c: dobry na wszystko jest 
............................................ Czw Lut 12, 2004 9:17 am
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
spec_menu 0 i napewno bedzie dzialac !!!!!!!!!!!!!!!.
A wylacza ci sie dlatego ze nawalasz w te klawisze ze strachu pewnie .
............................................ Czw Lut 12, 2004 10:08 am
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
xan napisał: |
spec_menu 0 i napewno bedzie dzialac !!!!!!!!!!!!!!!. |
Thx, wyprobuje.
xan napisał: |
A wylacza ci sie dlatego ze nawalasz w te klawisze ze strachu pewnie . |
A to akurat mozliwe. Pewnie z nerwow, w chwilach duzego napiecia, czlowiek sie nie kontroluje i cisnie co popadnie... Dobrze, ze pieluch na razie nie musze stosowac 
............................................ Czw Lut 12, 2004 11:49 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
to na 100% spec_menu 0
zamykam
............................................ Czw Lut 12, 2004 8:22 pm
|
|