|
 |
BIG problem z wejściem na serwer "new world"
|
 |
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
Karbulot napisał: |
Boze miski, ale wy jestescie zacofani, slowo daje. Za duzo grywacie w 1.5. Juz nawet ja, zagorzaly przeciwnik 1.6 zaczalem sie do niego przekonywac. Steam jest coraz stabilniejszy i mniej zabugowany, niedlugo z waszego misia zostanie wspomnienie po 1.5.
I wasze problemy. Kurcze w BORG jest 10 razy wiecej ludzi i moze 2-3 osoby maja problemy z 1.6. A u was maja chyba wszyscy. Jak zainstalowac mape? Nie no, normalnie, jak w 1.5. takie same katalogi tylko nieco glebiej. Poczytajcie poradnik Rymka na stronie.
Rymek, moze jakis FAQ bys skrobnal? Nie poradnik, ale FAQ. Bo wiele problemow sie powtarza.
A mappack wypuscilismy jeden. Deathmatchowy. Wypuscimy oficjalny jak ustalimy jakoes sensowne mapki, na razie zdania sa podzielone w tej kwestii. |
a nie mozesz po prostu napisac jakie macie mapki na serwie to se je sciagniemy:)
............................................ Sob Lut 14, 2004 11:18 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
new world:
standardowe + de_borg + cs_16fighter + de_alps + de_kalt + aim_map
to chyba wszystkie z tego co pamietam 
............................................ Sob Lut 14, 2004 11:45 am
|
|

|
JaSiu [BORG] JaSiu [m&s|sq]
 ::: 1729 :::
STEAM_0:0:947706
|
Jestem taki spryciaz ze podglondam sobie serverki przez HLSW i widze ze na New World leca takie mapki jak de_cpl_fire i de_cpl_mil, a w serwisie mapek ich nie ma, jak byscie byli mili i podali jakiego linka do nich 
............................................ Sob Lut 14, 2004 11:54 am
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
de_cpl_fire - mirrorek: :: LINK ::
i drugi mirrorek: :: LINK ::
de_cpl_mill - mirrorek: :: LINK ::
Reszta map dodanych to de_kalt de_odile de_alps <- mirrorki do tych map znajdziecie w dziale map.
............................................ Sob Lut 14, 2004 12:33 pm
|
|

|
|
A jeszcze jedno nie dalo by rade zmienic servera na sparinga, gdyz nasz drogi x jak juz wspomnial nie moze sie wbic jedynie na ten server. Jak narazie nie uporal sie z tym probleme i szybko sie nie upora, Tak wiec jak by wam nie zrobilo roznicy czy mozna zmienic server czy nie za bardzo?
............................................ Sob Lut 14, 2004 1:22 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
JaSiu napisał: |
A jeszcze jedno nie dalo by rade zmienic servera na sparinga, gdyz nasz drogi x jak juz wspomnial nie moze sie wbic jedynie na ten server. Jak narazie nie uporal sie z tym probleme i szybko sie nie upora, Tak wiec jak by wam nie zrobilo roznicy czy mozna zmienic server czy nie za bardzo? |
Mamy niby kolejne dwa serwy pod 1.6, ale trzeba kuknac pingi jak wejdzie duzo osob /.
............................................ Sob Lut 14, 2004 2:42 pm
|
|

|
|
Link do de_odilla nie dziala, wiec jak by komus sie nudzilo to poprosze
no trzeba posprawdzac jak tam z pingami na innych Hubach BORGów
............................................ Sob Lut 14, 2004 2:57 pm
|
|

|
Rymek
|
:: LINK ::
............................................ Sob Lut 14, 2004 8:13 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Rymek sprobuj zalatwic zeby zmienic na 27016 ten serwer - wtedy by bylo git. Duzo ludzi pewnie jedzie na fressco - moim zdaniem zmiana portu to nie problem.
............................................ Nie Lut 15, 2004 1:47 am
|
|

|
Rymek
|
bla bla zmiana portu
wlasnie chodzi oto ze nie to takie proste
bo wlascicielem cafe jest jedna osoba a adminem ktory instalowal linucha na routerze i sie tym zajmuje jest inna i taki motyw jest ze sie troche pozarlem z adminem tym i nie zyjemy w najlepszych stosunkach wiec moze byc "lekki" prolem z tym ale zobacze cos sie da zrobic - dla kolektywu wszystko 
............................................ Nie Lut 15, 2004 2:03 am
|
|

|
xmaster
 ::: 24 :::
|
znalazłem rozwiązanie na połączeni się z Waszym serwerm za pomocą SDI
Niestety na Freesco to niemozliwe, ale znalazłem lepszą i w dodatku prostszą dystrybucję Linuxa czyli NND Nasza Nowa Dystrybucja
Więcej o tym projekcie poczytacie TUTAJ >> http://virus.freesco.pl/nnd/ niestety wymaga HDD na routerze ale myślę że to nie problem
U mnie działa bez problemu, pozatym ta NND ma Dynamiczny podział łącza czyli to czego brakowało Freesco
pozdrawiam
ps. teraz moge grać z Borgami i Miśki skopią Wam Wasze dupki :P
pozdro
xmaster
............................................ Nie Lut 15, 2004 2:30 pm
|
|

|
Gość
|
Kurwa a ja tego szukalem i znalezc nie moglem - wielkie dzieki
tfu tzn widzialem te strone ale jeszcze mi opisz jak mozesz jak to gowno zainstalowac bo niemam pojecia
............................................ Pon Lut 16, 2004 11:05 am
|
|

|
Gość
|
Kuzwa slepy jestem tam jest opis instalacji ale ja niemam cd na tym routerze i nie podlacze bo cos jest zjebane z kontrolerami wiec niewiem jak to zainstalowac zreszta jestem najebany 
............................................ Pon Lut 16, 2004 11:10 am
|
|

|
Rymek
|
to idz do kogos z dyskiem i niech ci zainstaluje a skonfigurujesz sobie w domu
............................................ Pon Lut 16, 2004 11:29 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
A da sie? O ile wiem sa rozne dystrybucje pod rozne konfigi kompa. Te slabsze i te silniejsze.
............................................ Pon Lut 16, 2004 12:12 pm
|
|

|
|