|
 |
Napływ pluszaków
|
 |
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
ja prawdopodobnie nie zagram, więc z tego co pamiętam Mientus możesz być pewny miejsca 
............................................ Pon Lut 16, 2004 11:51 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
KayserSoze napisał: |
Chlpaki moze zrobimy jakis oficjalny trening w skladzie sparingowym przed tym meczykiem w piatek ?? |
Dobry pomysl. W srode ustale ostatecznie mapke, bo propozycji nie ma zadnych i podam co i jak. Trening nie ma sprawy. Tylko panowie mala sprawa. Musimy byc uczciwi. Jesli my bedziemy trenowac nasza mapke, to niedobrze. Bo misie nie maja mozliwosci potrenowac swojej. Czyli trening moze byc, ale nie na naszej mapce. Chyba, ze sie dogadacie z miskami ze oni tez dostana mozliwosc potrenowania swojej. Niech Rymek sie zajmnie ustaleniami w tej kwestii, czy wszystko musze robic sam?
............................................ Pon Lut 16, 2004 12:05 pm
|
|

|
KayserSoze
 ::: 73 :::
|
To spoko ! jak cos to jestem i na meczu i na treningu. Tylko dajcie jakas wieczorna godzine bo niewiem jak u mnie z czasem bedzie 
............................................ Pon Lut 16, 2004 12:21 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
Karbulot napisał: |
Niech Rymek sie zajmnie ustaleniami w tej kwestii, czy wszystko musze robic sam? |
powiedzcie jaka mapke ustaliliscie to ja wrzuce na serwer 
............................................ Pon Lut 16, 2004 12:25 pm
|
|

|
JaSiu [BORG] JaSiu [m&s|sq]
 ::: 1729 :::
STEAM_0:0:947706
|
hehe i tak nas zostalo jeszcze 10ciu, a Dzasz moze bedzie gral jeszcze z kafejki to bedzie nas 11, ma grac 9 to 1-2 bedzie na rezerwie. Co do mapki to jeszcze nie wiadomo, ale cos sie znajdzie. Musimy miec pewnosc ze jej nie graliscie hehe 
............................................ Pon Lut 16, 2004 12:38 pm
|
|

|
[BUC]Latwy_Cel
 ::: 990 :::
|
Powiem szczerze, ze mnie mapka nie robi roznicy ... sami widzieliscie goszczac mnie jak gralem po raz 1 na obydwu mapach ... liczy sie celnosc i refleks a poznanie mapy sprawia, ze wszyscy zaczynaja grac schematycznie. Osobiscie uwazam ze jezeli team jest zgrany i wszyscy biegna razem to raczej jeden lu trzech napotkanych przeciwnikow nie poczyni zbyt wielkiego spustoszenia w szeregach ... Pozdr.
............................................ Pon Lut 16, 2004 1:31 pm
|
|

|
KayserSoze
 ::: 73 :::
|
To BylO : PrO 
............................................ Pon Lut 16, 2004 6:29 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
Karbulot napisał: |
KayserSoze napisał: |
Chlpaki moze zrobimy jakis oficjalny trening w skladzie sparingowym przed tym meczykiem w piatek ?? |
Dobry pomysl. W srode ustale ostatecznie mapke, bo propozycji nie ma zadnych i podam co i jak. Trening nie ma sprawy. Tylko panowie mala sprawa. Musimy byc uczciwi. Jesli my bedziemy trenowac nasza mapke, to niedobrze. Bo misie nie maja mozliwosci potrenowac swojej. Czyli trening moze byc, ale nie na naszej mapce. Chyba, ze sie dogadacie z miskami ze oni tez dostana mozliwosc potrenowania swojej. Niech Rymek sie zajmnie ustaleniami w tej kwestii, czy wszystko musze robic sam? |
hyhyhyhyhy nie przejmuj sie tak i tak macie male szanse 
............................................ Pon Lut 16, 2004 6:39 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
No jak bede nawalony to bedziemy mieli male szanse 
............................................ Wto Lut 17, 2004 8:44 am
|
|

|
[BUC]Latwy_Cel
|
Nie Tofif jak ja bede nawalony to bedziecie mieli male szanse ... i mowie po prawdze ... u mnie forma wzrasta wraz ze spozyciem ...
............................................ Wto Lut 17, 2004 1:55 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
wraz ze spozyciem owszem ale jest tez pewien punkt Z (zgon) po przekroczeniu ktorego refleks, celnosc i ogolne opanowanie spada w stosunku geometrycznym n^k, gdzie n = ilosc czasu ktory spedzilismy przed kompem, k= ilosc alko przyjetego w tym czasie 
............................................ Wto Lut 17, 2004 2:01 pm
|
|

|
[BUC]Latwy_Cel
|
nie zgodze sie z moim przedmowca. Problem polega na dobraniu stosunku czasu spozycia do ilosci. Odpowiednie proporcje zabezpieczaja przed zgonem. Prosze mi wierzyc lata treningu ... potrafie siedziec przy cs'ie przez 10 h i caly czas loic piwo ... oczywiscie wtedy czlowiek wpada w stan "plynnej formy" ale nie przeszkadza to w grze ... przynajmniej mnie ... ehhh te "kocie ruchy"
............................................ Wto Lut 17, 2004 4:50 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
tofif napisał: |
No jak bede nawalony to bedziemy mieli male szanse  |
a jak nie bedziesz to znaczy ze niezyjesz czego ci nie zycze Tofi to nie jest az taki wazny mecz zebys musial sie tak poswiecac i tyle ryzykowac 
............................................ Wto Lut 17, 2004 7:48 pm
|
|

|
|