|
 |
Chwalcie sie pulpitami :)
|
 |
Rymek
 ::: 2224 :::
|
Jako ze sie nudze i jakos ostatnio cisza na forum, wymyslilem kolejny statsiarski topic TAK wlasnie TAK! tutaj ponizej pochwalimy sie screenami naszych pulpitow z windowsa / xwindowsa / OS2/ Beosa / czegokolwiek byscie tam nie mieli poniez moj pulpicik:)
:: LINK ::
// DLA TYCH CO NIE WIEDZA JAK W WINDOWSIE //
musimy przywolac pulpit na pierwszy plan, potem print screen, wklejamy to do painta i zapisujemy jako jpg 
............................................ Wto Lut 17, 2004 1:19 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
link-ftp
Tak dla screena sobie walłem (;
Hihi, tak, xan, wiem, duzo ikon na pulpicie sux 
............................................ Wto Lut 17, 2004 2:14 pm
|
|

|
GunloK
 ::: 1160 :::
STEAM_0:0:438494
|
Eh moj to przy waszych wysiada
acrid podaj no stronke co mozna takie pulpita wielofunkcyjnego sobie sprawic 
............................................ Wto Lut 17, 2004 3:54 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
Rymek ahahahha ile ty masz badziewia w Tray-u hahahhah jak widze takich to mnie skręca, przecież to winde spowalnia przy starcie że hej ale OK każda robi to co lubi
oki a tu mój linuxowy zrzucik na nim sobie pracuje.
Jak widać Linux ROX !!!! 
............................................ Wto Lut 17, 2004 5:17 pm
|
|

|
^Acrid
|
RedHat smierdzi prostota
Aaa, i nie radze zaczynac z Rymkiem, zaraz Ci jebnie referat ze nic mu nie zwalnia, blablabla, myslisz ze juz sie z tego nie nabijalismy kiedys?
Gunlok: Samurize
............................................ Wto Lut 17, 2004 5:21 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
|
Acrid może i smierdzi prostotą ale się nie wiesza w ogóle a winda ahahhaha aż się śmieje jak pamiętam prace na windzie nic tylko niebieskie ekraniki
A rymek ma śmietnik w tray-u i co ja na to poradze że to widze
update:
OK Acrid masz racje, dużo zależy od tego jak się korzysta z systemu, ja sam mam też winde na jednym kompie i już od dwóch lat nie robiłem na nim reinstalki systemu co dla windy jest niezłym wyczynem 
Ostatnio zmieniony przez koOmbinerQa dnia Wto Lut 17, 2004 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
............................................ Wto Lut 17, 2004 5:23 pm
|
|

|
^Acrid
|
koOmbinerQa napisał: |
Acrid może i smierdzi prostotą ale się nie wiesza w ogóle a winda ahahhaha aż się śmieje jak pamiętam prace na windzie nic tylko niebieskie ekraniki  |
I Znow OT idzie (; Nie bede bronil wingrozy, bo to nie ma sensu, ale ja jechalem na win2k, 3 lata, zero niebieskich gowien,.. Wiec to kwestia, tego, jak sie z systemu korzysta (;
A Rymek ma nawalone jak stad do Warszawy przez Kambodze i tak to pewnie nie jest caly jego tray, niech odsloni 
............................................ Wto Lut 17, 2004 5:28 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
:: LINK :: a oto moj 
............................................ Wto Lut 17, 2004 5:51 pm
|
|

|
Rymek
|
Nera wiem ze mam smietnik w trayu, ale ja kompa nigdy prawie nie wylaczam tylko daje do suspend i nie musze od nowa wlaczac kompa zawsze wiec jak raz na tydzien zrestartuje kompa to mi nie przeszkadza ze mi sie wlacza 40s A ze mam 768 Ramu to mnie to wali co mam w trayu i nie imputuj mi tutaj Kiedys tez bylem przeciwnikiem wszystkiego w trayu, nawet wylaczalem regulacje glosnosci Ale jakos teraz mi to nie przeszkadza HOWGH
i to jest moj caly tray
zaraz wam nawet wylicze co jest w tym trayu:
mIrc
Tlen (2 ikonki)
Steam
LanChat
TheBat!
FlashGet
NetLimiter
MX500 costam (wlasciwie to to wylacze zaraz bo nie uzywam ;D)
NetLimiter
Regulacja glosnosci (Hercules takie niebieskie cos )
Polaczenie Lokalne (lubie miec te ikonki komputerow - pozostalosc z czasow jak sie na modemie laczylem )
QuickTV - bez tego mi pilot nie dziala
i to tyle i jak juz mowilem nie odczuwam dyskomfortu wlaczania systemu bo go restartuje raz na tydizen 
............................................ Wto Lut 17, 2004 6:52 pm
|
|

|
AdiQ
 ::: 1158 :::
STEAM_0:0:112621
|
Zebyscie widzieli mine naszej mamy jak przyszla kiedys do kompa a tu ząbki   
............................................ Wto Lut 17, 2004 7:02 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
|
Rymek OK teraz już wszystko wiem dzięki za wyjaśnienie. Najważniejsze że Tobie to nie przeszkadza 
............................................ Wto Lut 17, 2004 8:42 pm
|
|

|
Rymek
|
spoczko
ja nie moge na przyklad patrzec jak ktos ma najebane ikonek na pulpicie ze nic nie widac
jak widze cos takiego to mi sie cos robi 
............................................ Wto Lut 17, 2004 9:49 pm
|
|

|
xan
 ::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556
|
Ja nie mam ani jednej , a moj puplit to tylko fota .
............................................ Wto Lut 17, 2004 10:04 pm
|
|

|
aCid
 ::: 316 :::
STEAM_0:1:14185920
|
a to moja winzgroza: :: LINK ::
............................................ Wto Lut 17, 2004 11:49 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
|
Acid Ty jeszcze grasz w NWN kurcze tez musze zagrać bo już nie grałem z dwa miechy
A co do pulpitów i ikonek, to też mnie przechodzą dreszcze jak widze cały ekran zawalony ikonami, jak narazie rekord to u jednej dziołchy widziałem 3/4 ekranu zawalonego ikonami aahha jak to wyglądało, same skróty jakieś z (_|_) nic tylko pochlastać się, i co śmieśniejsze skróty prowadziły do zdjęć ahah lol
............................................ Wto Lut 17, 2004 11:58 pm
|
|

|
|