|
 |
Roszady moderatorowe
|
 |
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Zaniedlugo (prawdopodobnie jeszcze dzisiaj) zrobie na forum male roszady moderatorowe. Juz pare osob polecialo (brak aktywnosci). Poleci tez wiecej. Ponadto zauwazylem, ze wsrod moderatorow jest balagan. Niektorzy maja moderatora w dzialach, w ktorych w sumie niewiele maja do powiedzenia. Ale maja, bo u mnie kiedys wyżebrali. Bywa tez tak, ze odpowiedni ludzie nie maja moderatorow tam, gdzie miec powinni. Sa tez moderatoprzy, sterujacy topikami wedlug wlasnego widzimisie i totalnie bez sensu.
Moderatorow pozmieniam, dodam / wyrzuce na podstawie wlasnych obserwacji aktywnosci, zachowania na forum, rzetelnosci w moderowaniu, obiektywizmu, pelnionych funkcji i znajomosci zagadnienia moderowanego dzialu. To sa sprawy nie podlegajace zadnym ustaleniom, naradom itd, dlatego pokrzywdzeni niech sobie z gory daruja darcie koszul i jakies poretensje.
............................................ Pią Lut 09, 2007 11:22 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Przede wszystkim modki zostana przydzielone na podstawie umiejetnosci i znajomosci danego subforum. Jesli ktos sie zna na serwerach, to bedzie mial modka. Jak ktos duzo pisze w dziale o kuchni i zna sie na kuchni, bedzie mial modka. Dotychczas wiele bylo modkow przydzielanych na piekne oczy, ktos mi pisal "Karbi daj mi tam modka" no i dawalem.
Oczywiscie nie musze sie sygerowac, ze modki poprzydzielam osobom niekonfliktowym, nie robiacym zametu, cieszacym sie szacunkiem i przede wszystkim biorac pod uwage osoby funkcyjne.
............................................ Pią Lut 09, 2007 11:33 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
W tej chwili zrobione sa na gotowo:
- Sprawy Sztabu
- Serwery BORG
- czesciowo sprawy wewnetrzne
............................................ Pią Lut 09, 2007 11:59 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Da sie zrobic. Wiem, ze jestes aktywny na tym forum. Drugi bedzie prawdopodobnie Sanczez. Obecni moderatorzy nie sprawdzaja sie (Dragunov nie grywa w RTS-y po necie, zas Goweg wylapal bana na forum)
............................................ Pią Lut 09, 2007 12:15 pm
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
Ty wez sobie cos lyknij, bo z tego co widze to Ci sie lapa trzesie dajac pewne modki
............................................ Pią Lut 09, 2007 12:25 pm
|
|

|
IR Sanchez nuclear blast
 ::: 1132 :::
STEAM_0:0:478363
|
Dzieki Karbi za uznanie, ale ja raczej nie sprawdzilbym sie jako moderator, za leniwy jestem na to 
............................................ Pią Lut 09, 2007 12:58 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Brunon napisał: |
Ty wez sobie cos lyknij, bo z tego co widze to Ci sie lapa trzesie dajac pewne modki |
Mozesz sprecyzowac?
-----------------
Update.
Juz wiem. Tam dalem z rozpedu, juz zabralem .
............................................ Pią Lut 09, 2007 1:32 pm
|
|

|
Sebulba tofif*
 ::: 3811 :::
STEAM_0:1:12876270
|
Tee sskargi na adminow i na graczy to byly moje glowne dzialy - oddawaj
............................................ Pią Lut 09, 2007 1:53 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Niestety tofifku. Brak obiektywizmu spowodowal, ze doszlem do wniosku, ze nie powinienes tam moderowac. Tym bardziej ze olbrzymia czesc skard dotyczyla ciebie i je sobie szybko zamykales. Poza tym wkurwila mnie sprawa, ktora ostatnio wyszla na jaw i twoje milczenie w tej kwestii. Dlatego sorry Winnetou, ale skargami beda sie teraz zajmowac Sztabowcy.
............................................ Pią Lut 09, 2007 1:56 pm
|
|

|
Sebulba tofif*
|
jaka sprawa ja nic nie wiem na ten temat 
............................................ Pią Lut 09, 2007 1:57 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Dowiesz sie jak Sztab zdecyduje co az tym fantem zrobic.
............................................ Pią Lut 09, 2007 2:00 pm
|
|

|
Sebulba tofif*
|
nie lubie jak mi ktos za plecami dupe obrabia i jeszcze niewiem w jakiej sprawie :szlug:
............................................ Pią Lut 09, 2007 2:52 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
|
Dobra, powiem ci bo i tak sie dowiesz. Zostaly sprawdzone logi serwerowe i okazalo sie, ze to ty zbanowales Rozka na Anarchii. Wiesz, ze szukalismy rzekomego kolesia Blacka i siedziales cicho. Nie lubie jak sie admin nie przyznaje do bana. Dlatego wiadomosc mam dla ciebie smutna, twoj admin zostanie okrojony z immunitetu. W tej chwili trwa glosowanie w Sztabie. Zreszta tylko sztabowcy maja przywilej immuna, pozostali admini nie. Nie jestes juz w Sztabie, wiec taka jest decyzja. Reasumujac uwazaj kogo bedziesz teraz po pijaku banowal na serwerach, bo nie bedziesz juz stal poza prawem.
Wracajac do moderacji. Juz dawno wkurwialo mnie twoje moderowanie w tym dziale. Zacznijmy od tego, ze olbrzymia czesc skarg byla kierowana pod twoim adresem. Nie oszukujmy aie, ale niemal zawsze w okolicach weekendu sypaly sie skargi, ktore skrupulatnie i szybko zamykales. Jak dla mnie tak kontrowersyjny admin nie powinien moderowac tego dzialu. Poza tym co tu duzo gadac, ale od rozpatrywania koncowego skarg winny byc tylko osoby ze Sztabu, bo to one sa wladne aby komus bana sciagnac czy ewentualnie zostawic.
Lubie cie tofif bardzo, fajny jestes koles. Ale w sprawach takich jak moderacja forum nie zwracam uwagi na kolesi i kogo lubie, ale na osoby bezstronne i odpowiedzialne. A jak jest u ciebie z odpowiedzialnoscia to wszyscy wiedza.
............................................ Pią Lut 09, 2007 3:01 pm
|
|

|
|