|
 |
Błąd :)
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Drogi serwisie techniczny!
W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU .
Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE , a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie niechciane aplikacje PIŁKA NOŻNA i BOKS . ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system.
Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA aby naprawić problem, ale bezskutecznie.
Desperatka.
Droga Desperatko!
Na wstępie pragniemy zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.
Spróbuj wprowadzić komendę: C:\MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ ściągnąć ŁZY oraz zainstalować WINĘ.
Jeśli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY . Pamiętaj jednak, iż nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędu GROBOWA_CISZA lub PIWO - PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączać plik GŁOŚNE_CHRAPANIE.MP3
Cokolwiek byś nie robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ
Pozdrawiam
............................................ Wto Mar 09, 2004 11:14 am
|
|

|
Termofor zerofor
 ::: 1338 :::
0:1:19725361
|
Ale pod naznym pozorem nie daj mu zainstalować programu "Counter-Strike" gdyz jest bardzo mozliwe iz ona będzie wieszać wszystkie inne aplikacje, wchodzą to MYCIE SIE,GOLENIE, CHODZENIE PO ZAKUPY, OGULNA HIGIENA OSOBISTA. Więc prosze zwarzyć na ten program.
(przykład tofif )
............................................ Wto Mar 09, 2004 11:37 am
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
stare to juz marysia 
............................................ Wto Mar 09, 2004 4:00 pm
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Ale jare
Pozdrawiam
............................................ Wto Mar 09, 2004 4:54 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
lol ja to widze pierwszy raz ale wypasne   :d buahahaha :>
............................................ Wto Mar 09, 2004 5:25 pm
|
|

|
Gandalf Szary c18 | Ugly Betty
 ::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
|
Ja tez juz to widzialem, ale milo bylo sobie przypomniec
Btw Termo ma racje z tym tofem hehe
............................................ Sro Mar 10, 2004 4:37 pm
|
|

|
matisse
 ::: 566 :::
STEAM_0:0:297375
|
u mnie cos ostatnio wystepuje blad piwo-piwo :rotfl: ale zona nie narzeka bo mam specjalny podajnik batonikow 
............................................ Sro Mar 10, 2004 4:59 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|