|
 |
Fota Szawela
|
 |
Xeon
 ::: 114 :::
|
heh ---------> sami zobaczcie .....
:: LINK ::
............................................ Wto Mar 16, 2004 7:33 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
 ::: 2684 :::
STEAM_0:1:6840883
|
huhuhu, hahaha, hehehe.... beton 
............................................ Wto Mar 16, 2004 7:48 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
wole niewiedziec co ten topic mzoe zaczac 
............................................ Wto Mar 16, 2004 7:51 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Nom i? Kazdy wyglada jak wyglada, moze i Szawcio krolem densu nie jest, ale ma cos w sobie!
:hihi:
............................................ Wto Mar 16, 2004 7:51 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
|
zaczac nic nie powinien ale to jest wlasnie przykry przyklad glupiego czlowieka, ktory po skrytykowaniu, nie dosc ze upiera/upieral sie przy swojej nieracji to jeszcze stara sie w dosc plytki sposob odegrac, co i tak mu nie wychodzi...
............................................ Wto Mar 16, 2004 7:54 pm
|
|

|
Xeon
|
przeciez to niejest on ....... no co wy ... na nikim nieprobuje sie odegrac bo jakos zlosliwy niejestem, akurat przegladalem stronki na ktorych sa zamnieszczone emblematy i sie trafiło, tu mam jeszcze jedno .... ale niewiem czy chcecie go obejrzeć bo mnie wstrzosnelo, nieprzyjemne zdjęcie
macie tu link ale TYLKO DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH I PSYCHICE !!! NIEPONOSZE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WYMIOTY
a co do Ciebie volcano, to mnie nie krytykuj bo znałbyś mnie inaczej by to wszytko wyglądało, ja Cie niekrytykuje wie NARA, a i na nikim nieprobuje sie odegrac, bo niemam nic do Szawela, tylko przez przypadek znalazłem tą fote, ale mi sie wydaje ze to zart bo to nie on .......... SZAWEL SPROSTUJ ......
a no i jeszcze link, ale niedaje go dlatego bo mnie to śmieszy, tylko mam do was pytanie, co to jest ?? fotomontaż czy naprawde ?? i jak to się mogło stać ?? fujjjj !! I NIKOGO NIENAMAWIAM DO OGLĄDANIE TEJ FOTY
:: LINK ::
^A: nie wiesz ze jest taka opcja jak edytuj? Ja napewno drugi raz nie bede tego zmienial, po prostu wyleci.
............................................ Wto Mar 16, 2004 8:03 pm
|
|

|
Xeon
|
ojjjj, ja sie na nikogo nierzucam. nawet niemam takiego zamiaru, tylko wiesz, krytykować każdy umie, nieznając kogo się krytykuje, czy ja skrytykowałem lub obraziłem Szawela za to co pisał w temacie "Może jeszcze niewszystko stracone ..." nie!! i niemam zamiaru nikogo z was krytować bo was nieznam ..... i tylko to napisałem VOLCANOWI by sobie dał spokoj!! może i z tym zdjęciem to przesadziłem, niepomyślałem, ale mi sie to wydawało śmieszne, bo UWIERZCIE MI NIEPOMYSLAŁEM ŻE TO NAPRAWDE MOŻE BYĆ SZAWEL, myślałem że to są jakieś jaja ..... jezeli to jest naprawde Szawel to jest mi przykro z mojego zachowania i przyznaje sie do błedu ....
............................................ Wto Mar 16, 2004 9:14 pm
|
|

|
^Acrid
 ::: 1780 :::
|
Xeon napisał: |
jezeli to jest naprawde Szawel |
Co jak co, ale to powinno trafic do (c) !!
Wiesz, jest cos takiego jak site BORGa, a tam dzial zwany skladem, w ktorym mozna looknac na misiowa twarzencje Szawcia 
............................................ Wto Mar 16, 2004 9:28 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
hmmmmmmmmm Panowie co do tego ze jest opcja edytuj to ja tez nie wiedzialem wiec dajmy mu szanse a co do tych fotek to fakt przegial ale po co dawac mu bana albo wakacje ? Xeon poprostu jest jeszcze swiezy i poznaje co moze a co nie co do tego zartu z szawelem xeon zastanow sie co ty robisz to bylo niesmaczne! jakby tobie ktos tak cisnal ? jakby Acrid te fotki z rowerem zarzucil i powiedzial ze to ty pedalowales ? miloby ci bylo ? raczej watpie xeon wierze ze to byl akt statsiarski a tak szczerze to on poprostu chce pogadac a nie wie jak zaczac... i jeszcze jedno xeon pamietaj ze sa tu osoby wyzej postawione niz ty ( co nie znaczy ze nie jestesmy rowni bo jestesmy ) ale odnos sie do innych z szacunkiem ogolnie respect!
aha nie dawaj nigdy dopiskow ze ta fota jest dla ludzi o mocnych nerwach czy cos bo to podkreca i bardziej sie chce wejsc   ale takie rzeczy nie powinnoy sie tu znajdowac!!! Aha nie pisz byle postow bo to jest bezsensu juz lepiej jakbys wkleil dowcipy to akt stasoof ale lepszy niz rzygi na monitorze przez foty <beut> !! pomysl o tym...
Pozdro
Update:
Powyzszy tekst nie jest do konca zredagowany
Xeon Cieszy mnie to ze przemyslales wszystko i przyznajesz sie do bledu choc nie koniecznie zawiniles bo myslac bardziej psychologicznie to kazdy ma inne poczucie humoru widocznie Xeon ma bardziej specyficzne 
............................................ Wto Mar 16, 2004 9:56 pm
|
|

|
Xeon
|
a propo dowcipu :
Siedzi sobie Jaś na lekcji matematyki i się nudzi i narysował muche na ławce. Ale ta mucha wyglądała jak prawdziwa .... !! Nagle podchodzi nauczyciel bierze gazete podchodzi, skrada sie, i LLLUUUPPUUUU DDDUUUBBBUUU w tą muchę!!i patrzy a to jest tylko rysunek Jasia!!i mówi do Jasia:
- Jasiu, jutro masz przyjść z ojcem
No i na drugi dzień przychodzi Jasiu z ojcem no i nauczyciel opowiada ojcu tą sytuację, a ojciec na to:
- eee tam, to jeszcze nic, jak Jasio narysował piz** na drzwiach to ja drzazgi z człona przez 2 tygodnie wyjmowałem ......
Pozdro dla Al!eneQ !!!!!
aaa jeszcze sprostowanie do Al!enq !!!!! ja to zdjęcie nienazwałem tak ... tylko szwel ma zdjecie na boardzie, tak zwany emblemat... i ma zakaz, ten z kobietą i facetem, ja dałem tylko prawy przycisk na ten obraz i właściwości. i mi się wyswietlił adres strony z kad jest ten obraz pobierany/wyswietlany .... no i weszłem na strone i znalazłem zdjecie podpisane "ja" ...... on to juz miał na swojej stronie ....
^A: Grr, robie to ostatni raz, naucz sie korzystac z opcji EDYTUJ
............................................ Wto Mar 16, 2004 10:12 pm
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
Po pierwsze to mój nick to Szaweł ... jeśli potrafisz odmień sobie dalej.
Po drugie co masz do mojej fotki ? Tobie nie musi się podobać, wystarczy, że laski na mieście lecą na mój wypasiony gajer, oprawki i żelik. Teraz pracuję nad mięśniami, więc uważaj... :rotfl:
............................................ Wto Mar 16, 2004 10:33 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
Xeon widzisz masz fuchs ze Szawel jest wyrozumialy   Szawel a moge sie chwalic ze cie znam i jak ktos mi podskoczy to ty przyjedziesz i bedziesz bil   ?
............................................ Wto Mar 16, 2004 10:58 pm
|
|

|
volcano wredny ch*j
|
jak tu sie ***** zmienilo jak czytam co czesc pisze to sie plakac chce [ortografia, skladnia, sens zdania etc.] rece opadaja Wy macie wiecej niz 10 lat?? 
............................................ Sro Mar 17, 2004 12:15 am
|
|

|
Gość
:: :::
|
Buaeheheheheh mamy nowego Szawla LOL (ta fotka ma ze 3 lata moze wiecej :lol: )
............................................ Sro Mar 17, 2004 11:13 am
|
|

|
|