zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Prosze sie uspokoic z durnymi postami

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Ja was bardzo prosze o zaprzestania zasmiecania dzialu na luzie pierdolami w stylu nowa fajna fotka czy jakas strona. Ja wiem, ze to sa smieszne rzeczy, ale naprawde nie widze ku temu sensu. Zadna sztuka wejsc na pierwsza lepsza strone, poszukac durnego zdjecia i bach, na forum z podpisem ale fajne. Skoro tak walczycie ze statsiarstwem, to teraz ja powalcze z wami i zobaczycie ze walka bedzie krotka i raczej jednostronna.

Jesli nadal bede widzial tutaj zalwe durnych pingwinow w kolejnej wersji 162956, to bedzie dla was bardzo przykre. Zrobie forum tylko do zamieszczania odpowiedzi (bez prawa pisania nowych topikow, tak jak jest w dziale walk wewmetrznych). Sam zrobie kilka topikow, w jednym fotki w drugim filmy, w trzecim gry Flash, w czwartym kawaly. Malo tego, zakoncze wasze spory o statszenie calkowicie wyczyszczajac dotychczasowe posty w tym forum, ustwaie w panelu niewyswietlanie rang i zliczania napisanych postow, co bardziej upierdliwych wysle na wakacje i bedzie wreszcie spokoj.

To jest pierwsze ostrzezenie.
Drugiego juz nie bedzie.
A Dithor i tofif tylko czekaja zebym dal im cynk zrobienia porzadku w tej kwestii.

............................................
Czw Mar 18, 2004 8:51 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

Xeon

Senior Petty Officer
::: 114 :::

aaaaa........ Karbi atakuje !!!!!!! Gacie w dół !!! tzn. ręce w góre !!

nie no spoko, ale ja statsiarz niejestem, ja pisze w swoich postach bardzo dużo, jak zresztą zauważyliscie ..........

no ale jak Dithor i toffif się w to wplątaja to dopiero bedzie jazda,

LUDZIE IDZIEMY NA PIWO !!! Z DITHOREM !!!!! mamy na niego sposób .........

POZDRO ALLLL, no i kolejny numerek do stanu moich postów, już mam coraz wiecej, żartuje ........... :lol: :lol: :rotfl:

Czw Mar 18, 2004 9:37 pm

Odpowiedz z cytatem

Eravinor
rain

Administrator
::: 2534 :::
STEAM_0:0:1918763
Karbulot napisał:
ustwaie w panelu niewyswietlanie rang i zliczania napisanych postow

A ja powiem tak, czemu nikt na to nie wpadl wczesniej? Moze i bedzie zastoj na boardzie, ale przynajmniej zostana co bardziej wartosciowe posty. IMHO, to dawac to jak najszybciej. (Zaraz mnie statsy zjedza )

Czw Mar 18, 2004 9:40 pm

•  Administracja
•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan secforce
•  Head Admini
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

xan

Lieutenant Junior Grade
::: 1260 :::
STEAM_0:1:8246556

Jezeli to do mnie to spoko , wiecej mnie tu nie zobaczycie .

Czw Mar 18, 2004 11:18 pm

•  Adults only
•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Gandalf Szary
c18 | Ugly Betty

Commander
::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
N/C

Dithor i tof czekaja, hehehehehehe. Jakby oni malo statsili. Wam juz odbija. w takim razie zrobcie oddzielne forum zamkniete, dla dekli ktorym to nie przeszkadza. Jak chcesz Karbi chowaj wyswietlanie rang i liczby postow, mi to tam roznicy nie robi, tak jak mi nie przeszkadza kilejna durnowata fotka. Nie pisza tego az tyl zeby mi to przeszkadzalo, ale jak ciebie razi to rob jak chcesz.

Zaczynam dochodzic do wniosku ze mamy tu doczynienia z tyrania niektorzy czlonkowie sztabu nie licza sie ze zdaniem jednostek. I ty mowisz ze oni czekaja na cynk. Niech oni sami poczytaja regulamin od czasu do czasu, a nie potem mowia ze regulamin jest dla innych i oni sa ponad niego.

Pozdrawiam

Czw Mar 18, 2004 11:40 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

!marysia!
Mam plan: NAPIERDALAMY !!

Fleet Captain
::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
Chyba Karbulotku przesadziłeś. Oj chyba tak.
Pozdrawiam.

Czw Mar 18, 2004 11:50 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Gandalf Szary napisał:
Wam juz odbija. w takim razie zrobcie oddzielne forum zamkniete, dla dekli ktorym to nie przeszkadza.

Z tego co widze, to przeszkadza niemal wszystkim. Jeden patrzy na drugiego ile on napisal sam nie zwracajac uwagi na siebie. Wydaje mi sie, ze wyrazilem opinie innych.

Gandalf Szary napisał:
Zaczynam dochodzic do wniosku ze mamy tu doczynienia z tyrania niektorzy czlonkowie sztabu nie licza sie ze zdaniem jednostek.

Ja sie ZAWSZE licze ze zdaniem innych. Tego mi nie mozesz zarzucic. Nie terroryzuje tez was. Ale wielokrotnie czytam na GG "daj bana temu bo statsi", "skasuj to, skasuj tamto". I zawsze odpowiadam "Daj spokoj, niech sie wyszumia".

Nie wiem panowie czy zauwazyliscie, ale z boardu zrobil sie jeden wielki smietnik. Brak tu jakiejs powagi, jakiejs ciekawej tematyki. A nawet jak sie znajdzie jakis temat interesujacy, zaraz zostanie opanowany przez durnowate komentarze i szybko zamkniety przez moderatorow. Zreszta wielu z was wyraznie daje do zrozumienia, ze cyferka przy liczbie napisanych postow interesuje ich najbardziej. Nie wiem, moze jestem glupi i niesprawiedliwi, ale wydaje mi sie ze wyrazilem zdanie innych. Osoby ktorym zalezy na ciekawym boardzie, czystym od brudu z pewnoscia nie sa zainteresowane iloscia swoich postow. A najwieksi krzykacze i przeciwnicy wprowadzenia zmian swoim zbulwersowaniem daja wyraznie do zrozumienia po co board czytaja.

Ciekawe i wazne tematy sa olewane. Ale wystarczy puscic post z dupy i od razu widac jak szybko jest opanowany przez innych. Czym glupszy i bardziej bezsensowny post tym wiekszym cieszy sie poparciem. I co dziwne, takie posty nie sa zamykane. Za to jak widze zamyka sie posty madre, ktore przez niektorych zostaja zaatakowane spamem.

Pią Mar 19, 2004 2:58 am

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Gandalf Szary
c18 | Ugly Betty

Commander
::: 2738 :::
STEAM_0:1:135014
Musze sie nauczyc cytowac, ale to pozniej.

Piszesz, ze brakuje powagi, Karbi to forum na luzie wiec z powaga tu nie wyjezdzaj. Dziwi mnie, ze doczepiliscie sie akurat do tego dzialu. Co do durnowatych odpowiedzi na fajne tematy, to masz racje mnie tez to trochce denerwuje, ale ma to miejsce nie tylko w tym forum ale prawie wszedzie. Osoby piszace posty z pupy to jednosti, ktore mozna przecierz przyciac, pouczyc, zrobic im wakacje.

Dalej (znowu przydalby sie cytat) to ze jestem przeciwny zmianom nie czyni mnie statsiarzem (mialbym troche wiecej postow chyba jak na tyle czasu co jestem zarejestrowany )

Moze masz racje, ze liczysz sie ze zdaniem kazdego, ja tego nie moge powiedziec poniewaz nigdy ci nie zawradac dupy na gg jakimis banami i temu podobnymi sprawami (cenie twoj czas), od tego sa admini i moderatorzy.

Ja dalej jestem przeciwny zmianom jakie proponujesz, ale dostosuje sie do decyzji ogolu. Tak wiec niech sie wypowiedza wszyscy zainteresowani.

Pozdrawiam

Pią Mar 19, 2004 10:29 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Clan FoD & V.S.
•  Clan STORM
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Brunon
The Stig

Vice Admiral
::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
Wiecie co, kazdy z Was ma troche racji.. To fakt, ze od jakiegos czasu robi sie malutki balagan i to nie tylko w tym dziale, bo w sumie to dzial na luzie, ale w takim dziale jak Sprawy Ogolne, gdzie Xeon zaczyna coraz to smiesznijesze tematy, to az serce sciska.
Zobaczcie sobie tez Dzial dla hamoof i prostakoof....

Karbi mowisz, ze Dithor i tofif czekaja, az dasz im cynk. Mam pytanie, skoro sa administratorami, to czy musza dostawac cynk? to samo dotyczy moderatorow. Chyba po to oni sa, by pilnowali porzadku na boardzie. I wydaje mi sie Karbi, ze to do nich powinienes miec pretensje..Po co komus przydzielasz jakies zadanie, skoro sie z tego nei wywiazuje..
Pewnie w tym momencie wszyscy moderatorzy zwroca sie przeciwko mnie, ale ja pisze to, co widze. Nikogo nei chce oskarzac, ale popatrzcie na to z mojej strony, osoby ktora jest zwykla, szara myszka

Tak jak Gandalf dostosuje sie do decyzji ogolu.. :szlug:

Pią Mar 19, 2004 11:53 am

•  100+ Club Member
•  Adults only
•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Brunon napisał:
Karbi mowisz, ze Dithor i tofif czekaja, az dasz im cynk. Mam pytanie, skoro sa administratorami, to czy musza dostawac cynk? to samo dotyczy moderatorow. Chyba po to oni sa, by pilnowali porzadku na boardzie. I wydaje mi sie Karbi, ze to do nich powinienes miec pretensje..Po co komus przydzielasz jakies zadanie, skoro sie z tego nei wywiazuje.

Moderatorom zwrocilem juz uwage w tej kwestii. Administratorzy administratorami, ale wsrod administratorow tez musi byc wspolpraca (jeden pyta drugiego a nie robi co mu sie podoba), bo inaczej bylby balagan. Czepiam sie zatem zarowno moderatorow jak i zwyklych boardowiczow. Panowie, musimy dzialac na zasadzie partnerstwa i wspolpracy a nie probowac oszukiwac sie wzajemnie jak handlarze koni. Chyba wszystkim nam zalezy na tym, aby na boardzie panowal lad i porzadek. Naprawde nie jestem czepliwy ani upierdliwy, nie wnikam zazwyczaj w to co sie dzieje na boardzie, nie wnikam tez w dzialalnosc moderatorow. W koncu nie kupuje sie psa aby samemu szzczekac (przepraszam za glupie porownanie), ale sa pewne zasady ktorych musimy sie trzymac inaczej zapanuje prawdziwy balagan. A naprawde ostatnio coraz wiecej dostaje skarg na GG od was, ze ten to, tamten tamto i inne duperele.

Pią Mar 19, 2004 12:11 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
Gandalf Szary napisał:
Piszesz, ze brakuje powagi, Karbi to forum na luzie wiec z powaga tu nie wyjezdzaj. Dziwi mnie, ze doczepiliscie sie akurat do tego dzialu.

Gandalf ja wiem ze to forum na luzie. Nie mam zatem nic smiesznym ciekawym postom. Ale zauwaz sam, ze ten dzial ma najwiejsza liczbe postow. Nie mowie o odpowiedziach, ale samych topikach. Zrobiliscie sobie z tego dzialu istny poligon nabijania postow. I co najciekawsze, to wy sami z jednej strony narzekacie, ze jeden z drugim nabija sobie licznik, a za chwile sami gryzmolicie podobne pierdoly. Jeden patrzy na drugiego, a sam w gruncie rzeczy nie jest lepszy. W koncu doszlo do tego, ze ktos znajdzie jakas smieszna fotke w necie, ktorych jest zatrzesienie i co robi? Bach na board. Oczywiscie, do dzialu na luzie, bo te forum do tego stworzone. Zaraz pojawia sie 20 odpowiedzi "eee, to juz bylo, hehehe, hahaha, ale fajne" i tym podobne komentarze. Inna fotka? bach, nowy topik i kolejne 20 debilnych komentarzy. A za chwile zjawiaja sie przeciwnicy statsiarstwa wtracajac swoje trzy grosze oczywiscie takze nabijajac sobie liczniki pod pretekstem ze bronia board od spamu. Istna paranoja.

Pią Mar 19, 2004 12:19 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

sadzik
c18 | Keyra

Rear Admiral
::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
przychylę się do zdania większości, że naprawdę coraz większy burdel się robi na boardzie - coraz więcej zwykłego paplania, pisania dla pisania, bez przemyślenia i tego co się pisze/jak się pisze/po co się pisze.

a jak tego uniknąć? zgodzę się z Brunonem że większa część odpowiedzialności spoczywa zarówno na adminach jak i na moderatorach, w końcu to oni są od czuwania nad porządkiem.
nie ma się co oglądać na zwykłych użytkowników, bo tak naprawdę sposób pisania się dostosowuje do większości - w miarę pojawiania się kolejnych postów z dupy, ilość nowych zwiększa się geometrycznie - ktoś tak napisał, to i ja napiszę - zasada wybitej szyby - więc to od sposobu moderacji boarda zależy jakie posty będą dominowały

tak mi się wydaje

Pią Mar 19, 2004 12:21 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
Czy ja kiedyś na coś czekałem????

Pią Mar 19, 2004 12:23 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

[BUC]Latwy_Cel

Ensign
::: 990 :::
sadzik napisał:
przychylę się do zdania większości, że naprawdę coraz większy burdel się robi na boardzie - coraz więcej zwykłego paplania, pisania dla pisania, bez przemyślenia i tego co się pisze/jak się pisze/po co się pisze.

nie miejcie mi za zle tego, ze nie udzielam sie na forum. Faktycznie robi sie coraz wiekrza bardacha a ja wyznaje zasade, ze jezeli masz cos napisac dla samego pisania to lepiej tego nie rob wcale. Osobiscie uwazam ze faktycznie jest to czesciowo spowodowane rangami i tyle wystarczylo by Admin,Moderator,User i problem by sie wyeliminowal przynajmniej czesciowo. Osobiscie spedzsam na boardzie okolo 8 - 10 h dziennie ale nie czuje strasznej potrzeby aby w kazdym nowym temacie cos doklepac ( no chiba ze mam cos do powiedzenia ). Staram sie rowniez narazie niezabierac glosu w sprawach przymierza gdyz jestem tu od niedawna i pozostawiam sprawy organizacyjne bardziej wtajemniczonym ( np nowy adres stronki itp. ). Sprawa moderowania jest tez chiba troche problematyczna ze wzgledu na ilosc moderatorow - bylo by po 1-2 na dzial i odrazu by bylo wiadomo kto przymyka oko na paplanine a kto jest zbyt ostry . Mam nadzieje, ze nie wezmiecie tej oceny do siebie pozdrawiam i mniej klepania wiecej czytania.

A co do tematu to osobiscie uwazam, ze forum na ktorym nie mozna rozpoczynac nowych tematow nie zda egzaminu ... potrzebna jest poprostu bardziej wnikliwa moderacja.

Pią Mar 19, 2004 2:15 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
Karbulot napisał:
[Nie wiem panowie czy zauwazyliscie, ale z boardu zrobil sie jeden wielki smietnik. Brak tu jakiejs powagi, jakiejs ciekawej tematyki. A nawet jak sie znajdzie jakis temat interesujacy, zaraz zostanie opanowany przez durnowate komentarze .
to nie smietnik tylko towrzyska wymiana pogladow wszystkie tematy sa ciekawe co ty chcesz zrobic board naukowy:) pisze tu nieduza grupa boardowiczow i tak naprawde to watpie zeby ktorys patrzyl na to ile ma gwiazdek i dopuki Borgi nie beda mialy porzadnego serwa tak bedzie takie cos zaobserwowalem na Misku jak padl serw to powoli zacza padac board a takie pieprzenie bez sensu to cos takiego jak idziesz z kumplem poraz setny na piwo to o czym bedziesz gadac ???pieprzysz glupoty smiejesz sie z durnych dowcipow robisz sobie jaja i tak jest fajnie to takie dostresowujace zajecie:)

Pią Mar 19, 2004 5:50 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 3
Idź do strony 1, 2, 3  Następny