zaprzyjaznione fora                    

forum teczowe nutki   •                 
forum anarchy squad   •                 
forum unimatrix squad   •                 
forum serwera unimatrix   •                 
the foto borg collective   •                 

Index Rejestracja FAQ Użytkownicy Grupy Nasza strona  

Prosze sie uspokoic z durnymi postami

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Xeon

Senior Petty Officer
::: 114 :::

no i tutaj sie musze zgodzić i niezgodzić. Mianowicie z boardu robi się coraz większy śmietnik. Na boardzie są poruszane sprawy na głupie tematy, które niepowinny mieć w ogóle miejsca. I tu się przyznaje, że ja też zaśmiecam nieraz boarda ..... ale jestem jeszcze :świeży: !! i powoli ucze się co mam gdzie pisać !! w sprawie w której się niezgadzam:
według mnie po co jest tu potrzebny Dithor i Toffif ?? no ale jeżeli już chcesz dać im cynk i zrobić porządek to na co masz adminów ?? w takim razie trzeba się zdecydować czy to ma być toffif i Dithor czy admini. Tylko też podzielam uwage że admini często zamykają te "mądre tematy" a te głupie zostawiają! pamiętaj jak w jednym temacie który napisałem zaczełem gadać (pisać0 o domenie, zaczeło się na domanie skończyło na kablach i drutach ...... bez komentarza (aaa.... i ten temat nadal jest otwarty )

............................................
Pią Mar 19, 2004 9:25 pm

Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość

sadzik
c18 | Keyra

Rear Admiral
::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
Xeon napisał:
w takim razie trzeba się zdecydować czy to ma być toffif i Dithor czy admini.

lol - tofif i dithor to właśnie ci admini :lol:

Pią Mar 19, 2004 9:31 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Junior Member
•  BORG Member
•  Cytrynka18
Odpowiedz z cytatem

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email

Rymek

Lieutenant Commander
::: 2224 :::

Xeon jestes drugi garbus

pozatym piszesz tylko po to zeby pisac

i w zyciu nie uwierze ze masz 17 lat...

Pią Mar 19, 2004 9:32 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Xeon

Senior Petty Officer
::: 114 :::

moze źle sie wyjaśniłem, ja wiem że to są admini tylko skoro karbi chce ich "użyć do zrobienia porządku" to po co mu inni admini ......

a siedemnaście latek mam zaniedługo bedą moje foty w necie bo właśnie robie strone .......

no ale znowu odbiegamy od tematu.... mamy tu niemówić o moim wieku tylko o BOARDZIE I JEGO PROBLEMACH .........

Pią Mar 19, 2004 9:36 pm

Odpowiedz z cytatem

al!eneq
ten typ alien

Commander
::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
Ja lubie payacowac i napisac czasem post z poopska , ale czy ja tym kogos urazam ? nie to zebym mial cos do tego, ale przeciez od tego jest forum na luzie nie mam racji ?! to rownie dobrze moge wklejac dowcipy!!! a przeciez to jest nie bardzo smieszne, a dla mnie statszenie
Mam pomysl moze w dziale "na luzie" o ile sie da, wylaczyc rangi ?? wtedy wszyscy bezpiecznie beda mogli pisac to co im naprawde slina na jezyk przyniesie

Pią Mar 19, 2004 10:25 pm

•  Clan STORM
Odpowiedz z cytatem

Gość

:: :::

Czlowieku nie wiem czy wiesz ale to Karbi ja zalozylismi ten board i dlatego jestesmy adminami chyba ze nierozumiesz pojecia "admin" ajt ?

Sob Mar 20, 2004 8:43 am

Odpowiedz z cytatem

!marysia!
Mam plan: NAPIERDALAMY !!

Fleet Captain
::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
Ja mam jedno pytanie:
Co to znaczy "ajt"?
Czy to coś w stylu " pierdol się" a może "przód ci w tył".
Poprostu jestem ciekaw bo w słowniku tego nie moge znaleść ?
Pozdrawiam.

Sob Mar 20, 2004 9:46 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Gość

:: :::

ajt - "zrozumiano"

Sob Mar 20, 2004 9:54 am

Odpowiedz z cytatem

!marysia!
Mam plan: NAPIERDALAMY !!

Fleet Captain
::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
ajt
Pozdrawiam.

Sob Mar 20, 2004 11:10 am

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Szawel

Commander
::: 2581 :::
tofif napisał:
Czlowieku nie wiem czy wiesz ale to Karbi ja zalozylismi ten board i dlatego jestesmy adminami chyba ze nierozumiesz pojecia "admin" ajt ?
I co w związku z tym ? S s i j mi jaja. ajt ? :rotfl:

Sob Mar 20, 2004 7:54 pm

•  Adults only
Odpowiedz z cytatem

DiThor
QueeN

BORG Moderator
::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
Uśmiałem się do łez... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Karbi proszę daj nam ten cynk w końcu! ołowiu też nie zaszkodzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Sob Mar 20, 2004 8:50 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
Odpowiedz z cytatem

Zszywa3
dziewczyna z PRLu

Lieutenant Commander
::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204

Wlasciwie to jest tak: jeszcze niedawno bylo sporo narzekan na to, ze board jest smetny, malo ludzi sie udziela i generalnie jest na nim pusto i nudno. Dzialo sie to po klopotach z serwerem/domena/kosma (wiadomo o co chodzi). Wtedy nowi boardowicze i ich wiadomosci byli mile widziani, chodzilo o przyciagniecie wiary do pisania, swego rodzaju przebudzenie.
Jak doskonale widzimy juz od pewnego czasu board sie ozywil - sa nowi ludzie, mnostwo nowych threadow, jest wesolo choc czasem tez glupkowato i niezrecznie. I wydaje mi sie, ze o to wlasnie chodzilo. To ma byc forum wymiany pogladow, niewazne jakich. Moim zdaniem dzisiaj spelnia swoja role jako tako. Niedawno trwala walka o jego ozywienie a dzisiaj chcecie to okroic i stlamsic. Doprowadzi to tylko i wylacznie do odplywu ludzi i powrotu starych niedobrych czasow kiedy forum swiecilo pustkami. Nikt nie przepada za cenzura. Wystarczy, ze zajmiecie sie pojedynczymi wiadomosciami, ktore w jakis sposob sa "nieodpowiednie", ale nie ma sensu wprowadzac totalnej urawnilowki ala wujaszek stalin. Zwlaszcza w dziale "na luzie". Howgh .

Nie Mar 21, 2004 3:39 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Karbulot
Chief O'Brien

Administrator
::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
Zszywa z pewnoscia masz duzo racji. Ale jak juz pisalem, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ja sie ciesze ze na boardzie wciaz przesiaduja ludzie. Tylko dlaczego w kolko otrzymuje prosby i skargi od was na GG w sprawie statszenia? Moderatorzy zamykaja topiki nim sie dobrze rozwina, zaczyna sie toczyc wojna podjazdowa pomiedzy uzytkownikami a moderatorami. Moze zatem kolektywnie ustalicie CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE. napiszcie jaki board chcecie miec, a taki bedziecie mieli. Bo jak na razie macie zmienne nastroje.

A board jest dla was a nie wy dla boardu, ja z pewnoscia dostosuje sie do zdania wiekszosci.

I jeszcze jedna sprawa. Fajnie ze board jest zywy, ale czy wyszukiwanie dupereli w necie i zasmiecanie nimi boardu jest rzeczywiscie sposobem na dobra koniunkture boardu? OIzywianie boardu nie polega chyba na pisaniu dla samego pisania i nabijania sobie licznika. Jesli chcesz napisac, to pisz, ale najpierw sie zastanow czy to co piszesz naprawde wniesie cos ciekawego i jest interesujace, smieszne itp.

Nie Mar 21, 2004 5:19 pm

•  100+ Club Member
•  Administracja
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Dyplomowany Karbowłaz
•  Head Admini
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Moderatorzy
•  Sztab BORG
•  Tęczowe Nutki Member
Odpowiedz z cytatem

Debesciak
Heaven and Hell

Fleet Captain
::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
Karbulot napisał:
CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE

tak powaznie pokoju na swiecie

dla mnie skromnie merca 6 w totka no i to by bylo na tyle [/quote]

Nie Mar 21, 2004 7:45 pm

•  Adults only
•  BORG Elite Member
•  BORG Member
•  Kompoty
•  L4D Survivors
•  Sztab BORG
•  UnimatriX Squad
Odpowiedz z cytatem

Zszywa3
dziewczyna z PRLu

Lieutenant Commander
::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204

Karbulot napisał:
Zszywa z pewnoscia masz duzo racji. Ale jak juz pisalem, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ja sie ciesze ze na boardzie wciaz przesiaduja ludzie. Tylko dlaczego w kolko otrzymuje prosby i skargi od was na GG w sprawie statszenia?

Tu pierwsza uwaga: nie od nas . Ja takich uwag nie wysylalem, nie wysylam i nie bede wysylal. Zreszta forum powinno byc takze dla statsikow (dla kazdego cos milego). W rozsadnych granicach ma sie rozumiec.
Karbulot napisał:
Moderatorzy zamykaja topiki nim sie dobrze rozwina, zaczyna sie toczyc wojna podjazdowa pomiedzy uzytkownikami a moderatorami. Moze zatem kolektywnie ustalicie CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE. napiszcie jaki board chcecie miec, a taki bedziecie mieli. Bo jak na razie macie zmienne nastroje.

Moze jest to wlasnie kwestia odpowiedniego moderowania? A moze nie? Mozna by dac jakas ankiete z zapytaniami o board, jego ksztalt i funkcjonowanie. Wtedy narod moglby pokazac czego chce a czego nie.

Nie Mar 21, 2004 8:16 pm

•  Clan ReserVoir Dogs
Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 3
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny