|
 |
Prosze sie uspokoic z durnymi postami
|
 |
sadzik c18 | Keyra
 ::: 5625 :::
STEAM_0:1:1648713
|
Xeon napisał: |
w takim razie trzeba się zdecydować czy to ma być toffif i Dithor czy admini. |
lol - tofif i dithor to właśnie ci admini :lol:
............................................ Pią Mar 19, 2004 9:31 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
Xeon jestes drugi garbus
pozatym piszesz tylko po to zeby pisac
i w zyciu nie uwierze ze masz 17 lat...
............................................ Pią Mar 19, 2004 9:32 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
Ja lubie payacowac i napisac czasem post z poopska , ale czy ja tym kogos urazam ? nie to zebym mial cos do tego, ale przeciez od tego jest forum na luzie nie mam racji ?! to rownie dobrze moge wklejac dowcipy!!! a przeciez to jest nie bardzo smieszne, a dla mnie statszenie
Mam pomysl moze w dziale "na luzie" o ile sie da, wylaczyc rangi ?? wtedy wszyscy bezpiecznie beda mogli pisac to co im naprawde slina na jezyk przyniesie 
............................................ Pią Mar 19, 2004 10:25 pm
|
|

|
Gość
:: :::
|
Czlowieku nie wiem czy wiesz ale to Karbi ja zalozylismi ten board i dlatego jestesmy adminami chyba ze nierozumiesz pojecia "admin" ajt ?
............................................ Sob Mar 20, 2004 8:43 am
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
Ja mam jedno pytanie:
Co to znaczy "ajt"?
Czy to coś w stylu " pierdol się" a może "przód ci w tył".
Poprostu jestem ciekaw bo w słowniku tego nie moge znaleść ?
Pozdrawiam.
............................................ Sob Mar 20, 2004 9:46 am
|
|

|
Gość
:: :::
|
ajt - "zrozumiano"
............................................ Sob Mar 20, 2004 9:54 am
|
|

|
!marysia! Mam plan: NAPIERDALAMY !!
 ::: 3928 :::
STEAM_0:0:844298
|
ajt
Pozdrawiam.
............................................ Sob Mar 20, 2004 11:10 am
|
|

|
Szawel
 ::: 2581 :::
|
tofif napisał: |
Czlowieku nie wiem czy wiesz ale to Karbi ja zalozylismi ten board i dlatego jestesmy adminami chyba ze nierozumiesz pojecia "admin" ajt ? |
I co w związku z tym ? S s i j mi jaja. ajt ? :rotfl:
............................................ Sob Mar 20, 2004 7:54 pm
|
|

|
DiThor QueeN
 ::: 1803 :::
STEAM_0:0:3478627
|
Uśmiałem się do łez... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Karbi proszę daj nam ten cynk w końcu! ołowiu też nie zaszkodzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:
............................................ Sob Mar 20, 2004 8:50 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Wlasciwie to jest tak: jeszcze niedawno bylo sporo narzekan na to, ze board jest smetny, malo ludzi sie udziela i generalnie jest na nim pusto i nudno. Dzialo sie to po klopotach z serwerem/domena/kosma (wiadomo o co chodzi). Wtedy nowi boardowicze i ich wiadomosci byli mile widziani, chodzilo o przyciagniecie wiary do pisania, swego rodzaju przebudzenie.
Jak doskonale widzimy juz od pewnego czasu board sie ozywil - sa nowi ludzie, mnostwo nowych threadow, jest wesolo choc czasem tez glupkowato i niezrecznie. I wydaje mi sie, ze o to wlasnie chodzilo. To ma byc forum wymiany pogladow, niewazne jakich. Moim zdaniem dzisiaj spelnia swoja role jako tako. Niedawno trwala walka o jego ozywienie a dzisiaj chcecie to okroic i stlamsic. Doprowadzi to tylko i wylacznie do odplywu ludzi i powrotu starych niedobrych czasow kiedy forum swiecilo pustkami. Nikt nie przepada za cenzura. Wystarczy, ze zajmiecie sie pojedynczymi wiadomosciami, ktore w jakis sposob sa "nieodpowiednie", ale nie ma sensu wprowadzac totalnej urawnilowki ala wujaszek stalin. Zwlaszcza w dziale "na luzie". Howgh .
............................................ Nie Mar 21, 2004 3:39 pm
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Zszywa z pewnoscia masz duzo racji. Ale jak juz pisalem, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ja sie ciesze ze na boardzie wciaz przesiaduja ludzie. Tylko dlaczego w kolko otrzymuje prosby i skargi od was na GG w sprawie statszenia? Moderatorzy zamykaja topiki nim sie dobrze rozwina, zaczyna sie toczyc wojna podjazdowa pomiedzy uzytkownikami a moderatorami. Moze zatem kolektywnie ustalicie CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE. napiszcie jaki board chcecie miec, a taki bedziecie mieli. Bo jak na razie macie zmienne nastroje.
A board jest dla was a nie wy dla boardu, ja z pewnoscia dostosuje sie do zdania wiekszosci.
I jeszcze jedna sprawa. Fajnie ze board jest zywy, ale czy wyszukiwanie dupereli w necie i zasmiecanie nimi boardu jest rzeczywiscie sposobem na dobra koniunkture boardu? OIzywianie boardu nie polega chyba na pisaniu dla samego pisania i nabijania sobie licznika. Jesli chcesz napisac, to pisz, ale najpierw sie zastanow czy to co piszesz naprawde wniesie cos ciekawego i jest interesujace, smieszne itp.
............................................ Nie Mar 21, 2004 5:19 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
Karbulot napisał: |
CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE |
tak powaznie pokoju na swiecie
dla mnie skromnie merca 6 w totka no i to by bylo na tyle [/quote]
............................................ Nie Mar 21, 2004 7:45 pm
|
|

|
Zszywa3 dziewczyna z PRLu
 ::: 2457 :::
STEAM_0:0:240204
|
Zszywa z pewnoscia masz duzo racji. Ale jak juz pisalem, mnie osobiscie to nie przeszkadza, ja sie ciesze ze na boardzie wciaz przesiaduja ludzie. Tylko dlaczego w kolko otrzymuje prosby i skargi od was na GG w sprawie statszenia? |
Tu pierwsza uwaga: nie od nas . Ja takich uwag nie wysylalem, nie wysylam i nie bede wysylal. Zreszta forum powinno byc takze dla statsikow (dla kazdego cos milego). W rozsadnych granicach ma sie rozumiec.
Moderatorzy zamykaja topiki nim sie dobrze rozwina, zaczyna sie toczyc wojna podjazdowa pomiedzy uzytkownikami a moderatorami. Moze zatem kolektywnie ustalicie CZEGO WY WLASCIWIE CHCECIE. napiszcie jaki board chcecie miec, a taki bedziecie mieli. Bo jak na razie macie zmienne nastroje. |
Moze jest to wlasnie kwestia odpowiedniego moderowania? A moze nie? Mozna by dac jakas ankiete z zapytaniami o board, jego ksztalt i funkcjonowanie. Wtedy narod moglby pokazac czego chce a czego nie.
............................................ Nie Mar 21, 2004 8:16 pm
|
|

|
|