|
 |
Propozycja
|
 |
Mientus Zla Halina
 ::: 3168 :::
STEAM_0:1:1277260
|
Cholera Dragunov wymyśl mi jeszcze raz coś takiego :rotfl: przecież mysql to jeden wielki badziew a do tego stara wersja
no a tak na poważnie to panowie rzucą okiem
:: LINK ::
kryterium wyboru wygląda następująco:
wyświetlanych jest 5 pierwszym newsów spośród tych, które mają przynajmniej 10 komentarzy i posortowane według daty wpisu ostatniego komentarza uffff.....
............................................ Wto Mar 23, 2004 11:02 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Napisze tutaj, choc Mientus juz wie o co chodzi. Ale niech i inni wiedza, nim zaczna pisac zazalenia.
Gorace newsy musza obejmowac tylko dany serwis. To nie tak jak w Hot Newsach. Chodzi o to, zeby w goracych newsach serwisu CS-a byly tylko newsy z tego serwisu, a ja teraz widze linki do newsow na stronie Przymierza.
Po drugie link ponizej "Pokaz wszystkie gorace newsy" zamienie na napis, "Pokaz wszystkie tematy" czy jakos tak i wtedy by sie odpalala strona z lista linkow (grafike zrobie w weekend, teraz pracuje i mam malo czssu). Sens tego juz wyjasnialem wczesniej.
I po trzecie w koncu, liczba goracych tematow. 5 to troche malawo. Co powiecie na 10?
............................................ Wto Mar 23, 2004 11:21 am
|
|

|
Brunon The Stig
 ::: 6974 :::
STEAM_0:1:9958739
|
W sumie 10 goracych tematow jest dopowiednia, zwlaszcza dla takich dzialow jak mapy, czy Counter - Strike, gdzie pisze sie po kilka newsow dziennie. Natomiast w dziale Serwery lub Przymierze, newsy nie sa pisane zbyt czesto, ale zobaczymy jak to bedzie funkcjonowac, aczkolwiek to jest dobre rozwiazanie dla osob, ktore na naszym serwisie pierwszy raz.
ALe i tak wszystko wyjdzie praniu
GJ 
............................................ Wto Mar 23, 2004 12:05 pm
|
|

|
|