|
 |
pardzo powazny problem ze steam!!!!!!!
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
iceman
 ::: 15 :::
|
Witam
z gory prosze o pomoc
Wszystko zaczelo sie od nieszczesnych updatow steama, po kazdej aktualizacji programu steam wyzucal mi duzo dziwnych plikow na pulpit.
Zaczelo mnie to denerowac wiec zrobilem reinstal steam, ale popelnilem chyba blad bo po zainstalowaniu okazalo sie ze Counter Strike nie jest w "my games". Wiec probowalem go tam dodac i okazalo sie ze nie znam hasla do loginu, a musialem sie zalogowac zeby CS dodac do "my games"
Nie chcialem czekac na brata bo on robil konto na steam, wiec zrobilem nowe. Ale potem wyskoczyl mi kod od valve to dostalem go na maila i wpisalem. Wtedy wyskoczyl CD-KEY wiec wpisalem orginalny z pudelka
(nikomu go nigdy nie dawalem ani nic). Wpisalem dalem ok i steam zaczą pracowac ale po chwili wyskakuje blad ze CD-KEY jest niepoprawny!!!
Myslalem ze t przez to ze juz jedno konto mam na tym CD_KEYu i dlatego nie moge sie zalogowac do drugiego nie wiem co robic.
Juz kilka razy robilem ponowny reinstal i nic dalej Cs nie jest w "my games" nie wiem o co chodzi
Myslalem ze jak sie zaloguje na stare konto brata to bedzie dobrze ale nie udalo sie nie wiem dla czego.
blagam pomocy czy jest mozliwe ze ktos ma takiego CD-KEYa jak ja
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a moze mi ktos jakos ukradl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY czy moge jakos pousowac stare konta i zrobic to wszystko od nowa ?????
Chcialbym juz grac w 1.6 bo 1.5 juz staje sie stary i nudny (czemu sie sam dziwie)
Ja kcem 1.6
p.s.
za wszystkie bledy ortogramiczne, braki kreseczek i kropeczek z gory przepraszam!! 
............................................ Wto Mar 23, 2004 6:41 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
brat ci zalozyl kopnto wiec twoj CDKey jest w tamtym koncie co miales zalozone. Nie pamietasz hasla to ze tak powiem po ptokach i mozesz sobie kupic nowego HL albo przypomniec haslo. Ende
a co d otego ze nie miales CSa w My Games to pewnie masz instalke steama 500kb ktora nie zawiera steam cache. Sciagnij sobie 380MB steama (linki w moim poradniku w tym dziale) moderator zamknij topic 
............................................ Wto Mar 23, 2004 6:58 pm
|
|

|
iceman
|
czy loginem w stem jest pelny email z skrzynki pocztowej i czy haslo z skrzynki przechodzi na steam czy podaje sie nowy ??
............................................ Wto Mar 23, 2004 8:09 pm
|
|

|
Rymek
|
login steama to jest pelny adres email ktory podawales przy pierwszym zakladaniu konta. Haslo z maila nie przechodzi, przy zakladaniu konta w steamie podawales haslo i tym haslem sie logujesz do steama
............................................ Wto Mar 23, 2004 9:22 pm
|
|

|
koOmbinerQa nerka
 ::: 2732 :::
|
a Rymek powiedz mi coś takiego:
powiedzmy ze sprzedałem swoja kopie cs komus tam, i powiedz mi czy ten gosciu bedzie sie mogl zalogowac korzystajac z tej kopi ktora mu sprzedalem? (trzeba zaznaczyc ze uzywalem tej kopi i jestem zarejestrowany w steamie).
bo jak kiedys chcialem zmienic sobie konto (login) na inne i wpisywalem cd keya to wyskakiwalo mi ze cd key jest w uzyciu, czy w tym prypadku nalezalo by zwyczajnie skasowac stare konto i zalozyc nowe ?? czy cd key by mi przepadl? jak to jest bo juz nie wiem sam.
............................................ Wto Mar 23, 2004 11:24 pm
|
|

|
Rymek
|
ja tez nie wiem jak to jest ja nie mam takich problemow czy komus sprzedam konto czy csa bo po prostu nie sprzedam nikomu
takze poczytaj jakies FAQi na steampowered czy cos...
............................................ Wto Mar 23, 2004 11:26 pm
|
|

|
iceman
|
Dzieki za pomoc bo juz dawno nie logowalem sie poprawnie ale postaram sie sobie przypomniec ten login i haslo. Dlaczego nie ma mozliwosci usuwania kont w steam
Valve wymyslilo jakis steam i ciagle updaty i to przez takie p*e*d*ly
pelno bledow jakos 1.5 sie nie updatuje i jest dobrze 
............................................ Sro Mar 24, 2004 6:44 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|