|
 |
problem z configiem
|
 |
iceman
 ::: 15 :::
|
Kilka miechow temu sciaglem "Easy Pind Pro" to porgram do robienia configow (ale to wiecie )
Zrobilem sobie config troche cinki bo program ten zbyt wielkich mozliwosci nie ma ale byl moj pierwszy config
Pewnego dnia wlanczam cs i caly config spiepszony i bindy tez nie dzialaly to kilka dni po tym zrobilem nowy zapisalem i kilka dni pozniej juz po configu i po bindach nie wiem co jest
Jesli wiecie cos o tym piszcie
aha i jeszcze jedno prosil bym o podanie linkow gdzie mozna sciagnac jakies programy do robienia configow
T H X
............................................ Sro Mar 24, 2004 8:54 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
 ::: 2938 :::
STEAM_0:1:1928545
|
Mozesz bardziej opisac swoj problem ? bo to ze cfg sie zwalil to moge wywnioskowac ale co dokladnie ? czy bindy nie dzialaja ? mzoe cos jest z aliasami skopane moze byly w autoexecu a ktos sie bawil w cstrike i usunal autexeca co za tym idzie cale aliasy twe co do progsoow to nie jest to najlepsze wyjscie ewentualnie ustawienia mozna sobie na nich zrobic a jezeli chcesz bindy i skrypty
:: LINK ::
(gdybys nie qmal a chcial jakis skrypt pisz sam ci napisze skrypt badz znajde na liscie co podalem )
a tutaj jest wszystko to co jest w config.cfg opisane tak ze napewno zrozumiesz :
wlaz i looknij co i jak... Jezeli to nie pomoze opisz bardziej szczegoolowo problem a napewno w miare swoich mozliwosci pomoge z wielka checia 3m sie ziom :>
:szlug: :szlug: :szlug:
update:
ahhh zapomnialem o najwazniejszym do jakiej wersji cs'a chcesz tego cfg zrobic ?? bo np progs moze byc do cfg 1.5 a ty chcesz do 1.6 ;] to tez mozliwe 
............................................ Sro Mar 24, 2004 9:50 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
jesli to bylo 1.5 to pewnie nie dales read-only na config.cfg
............................................ Czw Mar 25, 2004 8:23 am
|
|

|
iceman
|
Config jest do wersji 1.5 cs
mozliwe jest ze ktos sie bawil w cstrike ale ani autoexec ani config nie byly usowane
Za linki ThX zaraz skozystam i zobatrze
aha jest taki jeden maly problem
Kiedys jak mi poprawnie dzialal config i bindy to jak gralem na lanie i kupilem z bindu bron to okno sklepowe mi sie nie wlanczalo
Jak gram na necie to gdy kupie bron czy ekwipunek to okno sklepowe mi sie wlancza i musze je wylanczac
(wiem ze to nie po polsku ) to chyba przez ten program EBP tak sie dzieje
............................................ Czw Mar 25, 2004 1:31 pm
|
|

|
Rymek
 ::: 2224 :::
|
musisz dodac pare menuselect 0 czy cos przy bindach nakupowanie
............................................ Czw Mar 25, 2004 1:48 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
jezeli nie chcesz sam zamykac okna to na koncu w skrypcie kupowania kazdej broni w cfg dopisz "menuselect 0" - Rymek o tym pisal dodam tylko przyklad:
Skrypt
alias desert+ammo "buy;menuselect 1;menuselect 3;menuselect 7; >menuselect 0<" tak wlasnie musisz dopisac bedzie ql
jezeli nie pomoga te linki to opisz ciut dokladniej co sie dzieje w csie
czy np grasz i nagle zmienia ci sie cfg na config.cfg ...
............................................ Czw Mar 25, 2004 2:42 pm
|
|

|
iceman
|
T H X
nie robie tego configa bo zaczyna mnie to wkur.....
bede kupowal przez sklep bo ten poje.... program nie umie nawet usunac jednego bindu
............................................ Czw Mar 25, 2004 6:27 pm
|
|

|
iceman
|
juz chyba wiem co jest nie tak ale nie umiem tego rozwiazac moze Wy pomozecie
jak wchodze w console i wpisuje "exec config.cfg" to wyskakuje blad i pisze cos o komendach czy co to jest popatrzcie:
Unknown comends : cd_sound
Unknown comends : cd_fps
tak wyskakuje ciagle to sprobowalem wpisac "exec autoexec.cfg"
jak juz wpisalem to probowalem cos kupic klawiszami zbindowanymi ale sie nie dalo
jak wciskam np. "P" bo pod tym mam mp5 to w consoli wyskakuje
unknown comends : cos tam skroty bindu do m4
i tak przy kazdym
moze to dlatego ze config.cfg nie chce sie wczytac
a Custom message dzialaja np. <>lol>< wiecie o co chodzi
chociaz zrobilem kilka tych custom message i jedna z nich jakos dziwnie zniknela nie wiem moze moj blad
p.s.
odrazu THX za przeczytanie tych hieroglifow 
............................................ Czw Mar 25, 2004 8:00 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
to co wyskakuje ze unknown komend to znaczy ze nie wie co to jest i nie uzywa tego... jak znajde chwile to znajde ci jakies ciekawe progsy do cfg ;] just wait dam uptade tego komentarza czyli ten progs widocznie moze byc do 1.6 a ty cfg pod 1.5 masz ;] zdarza sie czekaj chwile zaraz beda linki pod progsy
aha wrazie co jak nie mozesz to w ostatecznosci napisze ci cfg ja uwielbam szperac i bawic sie w te klocki jednymi slowy trudnie sie tym
Update:
dobra to sa progsy
:: LINK :: <zaczekaj 10 sec to wyskoczy okno z downloadem
:: LINK :: < polski progs mozesz cfg robic na 1.5 i 1.6
no dobra to tyle wrazie gdyby mi sie cos jeszcze napatoczylo dam znac
a tutaj stronka z configami innych pro gamerow mozesz sciagnac i popatrzec co tam i jak tam ;] :
............................................ Czw Mar 25, 2004 8:30 pm
|
|

|
iceman
|
jest taka komenda zwiazana z fps
fps_max "72.0"
zmienilem ja przedtem na 85 ale jak gram to mi obraz sie piepszy jakies linie lataja itd.
nie wiem po co to jest
a to juz inna bajka:
Niedawno zainstalowalem jakiegos slasch packa czy jakos tak zmieniajacego calkiem wyglad cs 1.5 (inne bronie dzwieki inne mapki)
ale nie podobalo mi sie to wiec odinstalowalem to, ale wtedy cos zaczelo sie piepszyc z cs
Nie moglem laczyc sie na serwery bo wyskakiwal jakis blad to zrobilem reinstal cs ale zostaly jakies bledy
W tym packu co mialem byl taki jeden blad ze nie dalo sie grac ciagle celownik strasznie sie slizgal i nie dalo sie go opanowac wogole
mial jakies opoznione reakcje
a jak juz reinstala zrobilem to takie same akcjie mam i teraz jak gram po necie
np. gram sobie gram i ktos zucil smoka (granata dymnego) ja jak w niego wbiegne to zaczyna mi celownik szalec lata na wszystkie strony i tak dziwnie sie slizga jak jakis uposledzony
a to wszystko przez ten pack
a czasem nie potrzeba smoka sa punkty na mapach ze ciagle szaleje ten celownik nie wiem co to jest myszke mam dobra i nigdy wczesniej tak sie nie dzialo
wiecie cos o tym ??
............................................ Czw Mar 25, 2004 9:16 pm
|
|

|
al!eneq ten typ alien
|
wiec tak skasuj cs'a wyszukaj czy czasem nie zostaly jakies resztki typu katalog cstrike i dopiero install cs'a nie rob reinstalla bo to nic nie da ;> wywalic dobrze i zainstallwac z sercem moja dewiza :szlug: a jak progsy pomogly ? ja polecam ten polski super przejzystosc ;]
a co do fps_max - to komenda dzieki ktorej ustalasz ilosc klatek na sekunde widocznie twooj sprzet nie pozwala na 85 bo sie cos wali
wpisz w konsoli (bind standardowy to "~" - tylda) fps_max 50 jezeli bedzie wszystko ladnie chodzic to sproobooj zwiekszyc np fps_max 60 ;] itd
a co do modeli skinow i tych spraw to nie radze sie bawic tym jezeli chcesz pozniej nalezec do klanu i grac cb or pl bo to jest zabronione w regulaminach jest taki pkt nie mozesz uzywac skinow broni modeli oproocz tych zwiekszajacych fps jezeli chcesz ten pack to jest on tutaj:
do wersji 1.5:
do 1.6:
............................................ Czw Mar 25, 2004 10:21 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
wiesz jak najlepiej zrobic cfg ??? sciagnij gotowy i go przerob zmien tylko nazwy klafiszy na te ktore ci pasuja :: LINK :: wejdz tutaj tam jest wszystko o bindach a nawet troche wiecej
............................................ Pią Mar 26, 2004 12:46 am
|
|

|
iceman
|
moj sprzet:
procek: amd athlon 2800
dysk: 120gb
Ram: 512 ddr
grafa: GF FX 5200
monitor LG 17cali po przejsciach :>
to chyba dobry sprzet a szczegulnie na cs
Chyba was poslucham co do tego odinstalowania calkowitego i bedzie dobrze (chyba) 
............................................ Pią Mar 26, 2004 4:22 pm
|
|

|
|