|
 |
Pogadaj do mnie
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Widze, ze cos nudnawo sie zaczyna robic na naszym zacnym boardzie. Mam dobry humor, bo w koncu Legia wygrala az 7:2 (lol) i czarne koszule chetnie do ch..ja teraz przytuje :lol:. Jak wiecie, albo i nie, lubie co jakis czas zapodac cos smiesznego, co by rozruszac nieco nasze dronowate towarzystwo. Dzis przygotowalem dla was mocno smieszny programik, dzieki ktoremu mozemy poznac "prawidlowa" wymowe wpisanych wen wyrazow w jezyku angielskim, badz hiszpanskim (osobiscie polecam ten pierwszy). Program banalny w obsludze (nawet pijany tofif sobie z nim poradzi ), wiele mozliwosci konfiguracji wymowy (rozne typy glosow jak na przyklad glosy meskie, zenskie, dzieciece, szepty, syntetyczne, robocie, slangowe, i wiele innych. Nie potrzebna zadna instalacja - wystarczy uruchomic plik .exe i juz mozna cieszyc sie trojanem eee... to znaczy programem .
Na poczatek proponuje powpisywac sobie kilka prostych slow - ja zaczalem od swojego nick'a i niezle sie usmialem slyszac "Drjagjunov" :rotfl:.
Dobra, dosyc tego gledzenia, zasysajcie, uruchamiajcie i bawcie sie.
Nie zapomnijcie potem podzielic sie waszymi wrazeniami. Mozemy nawet przeprowadzic konkurs na najbardziej smiesznie wymawiana ksywke drony . Z gory stawiam na Karbulota, albo Zszywacza :lol:.
http://dragunov.neostrada.pl/Pliki/Talkit.zip
Talkit r0x . Ale sie rozpisalem, czas zapalic :szlug: .
Pozdrawiam!
............................................ Nie Mar 28, 2004 1:17 am
|
|

|
Termofor zerofor
 ::: 1338 :::
0:1:19725361
|
Dragunov suck cock! 
............................................ Nie Mar 28, 2004 2:29 am
|