|
 |
help me ..... !!
|
 |
  |
Strona 1 z 1
|
dEx
 ::: 5659 :::
Zbanowany |
Bylbys laskaw przy okazji opisywania swych doswiadczen naprowadzic\pomoc ewentualnym opowiadajacym. Napisz jakim dysponujesz laczem, o jakiej przepustowosci. Wiesz, nie kazdy bedzie ci w stanie pomoc, gdy podasz tak malo informacji od siebie. Zrob tak jak ci poradzil AdiQ - na poczatku powylaczaj Kazyy, BitTorent'y, i inne programy p2p (o ile takowe posiadasz wlaczone w chwili grania\sprawdzania ping'ow na serwerach). Po drugie przeskanuj dysk(i) w poszukiwaniu robactwa. Darmowy skaner aktualizowany kazdego dnia znajdziesz pod adresem http://skaner.mks.com.pl. Jesli masz taka mozliwosc, sprawdz czy podobna sytuacja ma miejsce takze w czasie gry w CS'a w wersji 1.5. Czasem dobrze jest porownac obie wersje, zeby moc wyciagnac odpowiednie wnioski.
............................................ Pią Kwi 09, 2004 1:05 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Zadna Kazaa, masz trojana jak nic.
............................................ Pią Kwi 09, 2004 11:17 am
|
|

|
Karbulot Chief O'Brien
 ::: 33327 :::
STEAM_0:1:204232
|
Jesli jest w uzyciu to go tak nie usuniesz. Spisz sobie jego nazwe i katalog, wylacz kompa i odpal w trybie awaryjnym bez obslugi sieci. Wtedy sie nie zaladuje do pamieci i mozesz go spokojnie wywalic. Potem odpala kompa normalnie i wio.
............................................ Pią Kwi 09, 2004 4:16 pm
|
|

|
Debesciak Heaven and Hell
 ::: 4006 :::
STEAM_0:0:2046449
|
xeon problem moze byc w updejt stema po prostu stem w czasie gry robi updejt nie wiem na czy to polega ale ja tak mialem 
............................................ Pią Kwi 09, 2004 5:08 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
Steam sciaga w czasie gdy jest wlaczony calego Condition Zero na twoj dysk. Muszisz w opcach steam wylaczyc aktualizacje. Ja sie skapnalem jak juz mialem 80% instalki CS:CZ na dysku
Pozatym 250kb/s i do tego jest to Neo+ to znaczy ze masz je na dwa kompy (wywnioskowalem z wypowiedzi - taki madry jestem ) czyli przyczyna moga byc koledzy.
Pozatym napisz czy masz dzielenie lacza na serverze - jesli tak to jest zle zrobione 
............................................ Pią Kwi 09, 2004 6:16 pm
|
|

|
Vigee Wait For Me
 ::: 3234 :::
STEAM_0:0:112621
|
hehehe uroslem 
wiem ze statsiarski post ale musialem !! 
............................................ Nie Kwi 11, 2004 2:28 pm
|
|

|
  |
Strona 1 z 1
|
|